Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko stane polaganje vinila

Koliko stane polaganje vinila

za sobo cca 15m2? In koliko beljenje take sobe, brez barvanja okna?

Ne morem namreč verjeti, da nam je svak zaračunal 1000€, pa še sam se je ponudil in niti ni vnaprej povedal pričakovane cene. Drugače smo bili v dobrih odnosih, vsaj 2x na teden redno vsa leta jedel pri nas, nikdar nič zahtevali od njega. Meni se res ne zdi niti najmanj fer odnos njega, zato smo se z družino distancirali. Kaj vi mislite?

Če ste tako nesposobni, da niti pobelit ne znate in tistega ubogega vinila položit, potem pač plačujte.

Vinil ste si navlekli? To je plastika, ogrožujoča za zdravje, moti hormone, povzroča respiratorne težave… Pač pustiš parket, če želiš talno gretje pa daš keramiko.

Je material nabavljal on?

Odgovor na objavo uporabnika
Stara forumašica (res ta prava), 13.09.2025 ob 23:23

Je material nabavljal on?

Ne, ves material je naš. Delal pa je izredno dolgo in počasi, skoraj nekje 2 meseca mu je rabilo.

Polaganje je zastonj, ce polozs sam. Jaz sem starka, brez misic in s slabim kolenom, pa sem vecji prostor polozila v 4 dneh z veliko dolgimi pavzami. Kako si ti v svoji zgodbi prisla na 2 meseca, mi ni jasno. Je polagal 1 dan na mesec?

Za pleskat si pa vzamem 2 dni za strop in 2 dni za stene – vsako po dva sloja barve. Ce je treba, pa predhodno se 2 krat po kaksno urco za poflikat kaksno razpoko ali luknjice v steni.

Anka722, 13.09.2025 ob 23:38

Ne, ves material je naš. Delal pa je izredno dolgo in počasi, skoraj nekje 2 meseca mu je rabilo.

Razmišljam, kaj je tako dolgo počel, da ste ga sploh gledali toliko časa.

V dobrem tednu smo sami (3 odrasli) prepleskali celotno etažo vikenda, emulzija + 2 x barva, pa še na plažo smo imeli čas hoditi.

Laminat pa sam položiš v enem dnevu, tudi če so tvoje izkušnje samo nasveti na YouTubu.

Anka488, 13.09.2025 ob 22:34

za sobo cca 15m2? In koliko beljenje take sobe, brez barvanja okna?

Ne morem namreč verjeti, da nam je svak zaračunal 1000€, pa še sam se je ponudil in niti ni vnaprej povedal pričakovane cene. Drugače smo bili v dobrih odnosih, vsaj 2x na teden redno vsa leta jedel pri nas, nikdar nič zahtevali od njega. Meni se res ne zdi niti najmanj fer odnos njega, zato smo se z družino distancirali. Kaj vi mislite?

Polimaj sam tisto sranje!

Zakaj ste mu pa plačali? Jaz mu nebi. Naj se jebe govno pokvarjeno.

Se opravičujem avtorici teme ker bom malo izven teme čeprav smatram da je tema, zgodba malo za lase privlečena.

Vseeno pa na neko barvitost teme: DRŽAVNI plačanci so tudi in še vedno pobirajo ogromno denarja tudi od mene vrsto let, pa čeprav mi nikoli niso niti metra tal položili bilo česa ali kak zid prebarvali. Oni si tisočake zahtevajo za prazen nič.

Jaz pa razmišljam ali ni morda tole se en provokativni post.

Saj ne vem a res noben ne zna brat al kaj. Avtorica sprašuje za ceno , ne pa kako ste vi to sami naredili, ali kako je zdrav oz nezdrav vinil.

Eden od ponudnikov na spletu ima navedene cene in sicer:

Odstranjevanje in odvoz starega poda 4 eur m2

polaganje vinila                                    10 eur m2

beljenje  2 sloja                                       4 eur m2

Beljenje 4€/m2, to je z materialom ali brez?

Za sobo cca 15 m2 je beljenje 350 €, za vinil ne bi vedela, koliko je za polaganje.

Ampak … očitno imate denar in se lahko preseravate, ker, kot so ti že napisali, to bi lahko naredila sama.

350€ za pobelit 15m2 sobo, dela je pa en dan.

Faaaakkkkkk.

Meni se tole  provokacija.

Vinil se polaga  ali lepi, verjetno sta ceni različni.Potem pa pridejo še obrobe.

Glede na to, da je delal na črno in poleg tega še iz familje, mu ne bi dala niti evra. Drugič mu ti zaračunaj kosilo  pa bosta kvit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close