Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jaz si to tako razlagam

jaz si to tako razlagam

če ženska ne hoče z mano na zmenek (recimo na kavico, večerjo, pijačo, sladico) pomeni, da me ni vredna. Da sem jaz predober za njo.

Odgovor na objavo uporabnika
samo lepa mora bit, 13.09.2025 ob 11:22

če ženska ne hoče z mano na zmenek (recimo na kavico, večerjo, pijačo, sladico) pomeni, da me ni vredna. Da sem jaz predober za njo.

To ni dejstvo. Je pa marsikomu zadovoljiva tolažba?

Ja pa logično! Prestrašijo se tvoje veličine, sijaja in impozantnosti in zbežijo pred porazom zaradi lastne nevrednosti.

Na koncu tvoja velecenjena oseba ugotovi, da te ni vredna nobena in ostaneš v svoji kvalitetni družbi z enim in edinim izbranim Samim Sabo ?

Kam pa pridemo, da bi si nižal nivo…nedopustno!

Odgovor na objavo uporabnika
Monklja, 13.09.2025 ob 11:32

Ja pa logično! Prestrašijo se tvoje veličine, sijaja in impozantnosti in zbežijo pred porazom zaradi lastne nevrednosti.

Na koncu tvoja velecenjena oseba ugotovi, da te ni vredna nobena in ostaneš v svoji kvalitetni družbi z enim in edinim izbranim Samim Sabo ?

Kam pa pridemo, da bi si nižal nivo…nedopustno!

🙂

nekaj je res. Ženske si vzamejo čas. da te pacajo.

??

Ne hoče?

Ja, grozdje je res kislo…

Če ti je v tolažbo, kar razmišljaj tako. Bo pa bolj konstruktivno, če je teh zavrnitev veliko, da razmišljaš, ali je morda vzrok kje drugje. Vprašaj se, kje kotiraš v primerjavi z drugimi moškimi. Si urejen, tudi čisti čevlji, vsaj zmerno skrbiš za svoje telo? Nisi preveč vsiljiv, deluješ samozavestno, govoriš ravno prav? Si razgledan, znaš bit zanimiv, se primerno pošaliti? Imaš kaj pokazat glede izobrazbe, dela, materialnih dobrin? Pri tem ne gre zato, s kakšnim avtom se pripelješ, ampak predvsem, da se do 40. leta ne iščeš oziroma bluziš ali pa že leta brez vsakih ambicij in perspektive vztrajaš v neki službi za minimalca. Vabi pa predvsem ženske, ki so v nekem realnem dosegu zate.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close