Charlie Kirk – KARMA
Če pa tole ni KARMA?? Povejte …..https://www.instagram.com/reel/DOcDH-wjpY1/
Charlie Kirk o nujnosti vsakoletne kolateralne škode strelnega orožja, da bi lahko obdržali dvoj drugi amandma. Hmmmmm ..
Zanimivo da te privoščljivosti na desni nikoli ne vidiš, samo verniki levice ploskajo ob nasilnih smrtih. Po svoje logično, ker ne verjamejo v svetost življenja, za njih je človek samo kosi mesa in krvi, kaže pa to na neko notranjo žlehtnobo verskih blaznežev, konzervativci v takih trenutkih vedno kažejo pieteto, čeprav je pa tudi res, da nikoli nobenega levičarja ne ubijejo, ker na desni pač ni versko poblaznelih.
8409, 11.09.2025 ob 20:45
Zanimivo da te privoščljivosti na desni nikoli ne vidiš, samo verniki levice ploskajo ob nasilnih smrtih. Po svoje logično, ker ne verjamejo v svetost življenja, za njih je človek samo kosi mesa in krvi, kaže pa to na neko notranjo žlehtnobo verskih blaznežev, konzervativci v takih trenutkih vedno kažejo pieteto, čeprav je pa tudi res, da nikoli nobenega levičarja ne ubijejo, ker na desni pač ni versko poblaznelih.
In tebi je zdaj smešno, da je on postal tista “kolateralna škoda”? Nisem nek fan njega, ampak imaš slučajno kakšno psihično motnjo, da moralno zagovarjaš brezglavo nasilje? Ti je ta umor popestril tvoje bedno življenje?
Umor ni odmeven zaradi njega, ampak ker je to danes nekaj nezaslišanega. Ljudje prisegajo sedaj na argument moči in ne moč argumenta. Vedno bolj defektni postajamo, ker smo zasvojeni z sovraštvom.
Na katerem planetu pa ti živiš? Pobiti otroci…..misli in molitve 🙂
Ubit en temen zato ker je pač obstajal na ulici. Jebatga, zihr kaj naredil da je izzival. Ubit en trans….kaj pa izziva. Ubit homoseksualc….hja in? Ubit kdorkoli ki ni bel in kao kristjan….koga briga. Se zgodi. So pač žrtvovali svoja življenja zato da lahko jaz s puško tacam po trgovinah. Tiste par letno ni nič tacga, vredno da izgubijo življenje za mojo pravico da se dedc počutm k spodnje gate kupujem ker mam pač pištolo za pasom.
Je pač samo eden izmed 16.000 ki jih bo letos pobitih z orožjem. Kaj je tk posebnega ta? Je njegovo življenje več vredno kot od ostalih 15.999? Več kot življenja cca 5.000 otrok letno?
Btw tisti ki ne dojamete da so ga njegovi potolkli vam pa res ni pomoči 🙂
Dobesedno je bil počen zato da so pozornost preusmerli. Kar konstantno počnejo. Trump uhek ni bil tk dolgo zanimiv kot bo tale očitno zanimiv jim. Zihr nič nima s tem da prihajajo pol letni rezultati njihovega uspešnega make america great again ven 😀 Kruha in iger…..če ni kruha….treeba igre mal bl zanimive narest….
Kakšno pieteto kažejo desničarji do pomorjenih otrok v Gazi? Aja, njihova življenja pa za skrajne desničarje niso sveta. Pa do mamic, ki jih v državah s prepovedjo splava pustijo umreti od sepse, tudi ne čutijo pietete. Ker zarodek je vreden več, četudi mrtev, od materinega življenja.
Ne sprenevedajte se. Življenje tega tipa v mojih očeh ni vredno nič več od življenj na tisoče Palestincev. Nisem Bog, da bi imela pravico rangurati življenja po vrednosti. Prav tako ni vredno več od kateregakoli drugega življenja, ki je ugasnilo včeraj. Takšna je bila božja volja. Toliko časa mu je bilo namenjeno živeti. Ga je v mojih očeh škoda? Niti ne. Skrajnežev je v zadnjem času vse več in več. Pa naj bodo katolibani ali islamisti. Neke razlike tu ni. Vsi, ki ne sprejemajo drugačnosti in vsiljujejo svoja prepričanja, so na nizki duhovni razvojni stopnji.
Anonimno800, 11.09.2025 ob 21:35
Kakšno pieteto kažejo desničarji do pomorjenih otrok v Gazi? Aja, njihova življenja pa za skrajne desničarje niso sveta. Pa do mamic, ki jih v državah s prepovedjo splava pustijo umreti od sepse, tudi ne čutijo pietete. Ker zarodek je vreden več, četudi mrtev, od materinega življenja.
Ne sprenevedajte se. Življenje tega tipa v mojih očeh ni vredno nič več od življenj na tisoče Palestincev. Nisem Bog, da bi imela pravico rangurati življenja po vrednosti. Prav tako ni vredno več od kateregakoli drugega življenja, ki je ugasnilo včeraj. Takšna je bila božja volja. Toliko časa mu je bilo namenjeno živeti. Ga je v mojih očeh škoda? Niti ne. Skrajnežev je v zadnjem času vse več in več. Pa naj bodo katolibani ali islamisti. Neke razlike tu ni. Vsi, ki ne sprejemajo drugačnosti in vsiljujejo svoja prepričanja, so na nizki duhovni razvojni stopnji.
poguglajte si kaj je whataboutism, že eden zgoraj je opazil, da so verski blazneži nagnjeni k tej logični zablodi, ki nima mesta v racionalni razpravi.
Isto, btw, vidimo v temah o Golobu, Robi naredi pizdarijo, vsi vemo, da je pizdarija, ampak verski blazneži v pomanjkanju argumentov vprašajo, ja kaj pa ko je Janša to pa to? Ja nič, ni Janša tu predmet debate, samo vi niste sposobni brez antiJanša leče videti realnosti.
“Vsi, ki ne sprejemajo drugačnosti in vsiljujejo svoja prepričanja, so na nizki duhovni razvojni stopnji.”
To je tudi bebava kontradikcija, ravno siliti druge, da morajo sprejemati drugačnost, je vsiljevanje svojih prepričanj. Kje pa piše, da moramo sprejemati drugačnost, da je to dobra stvar, eto jaz npr. nočem, meni ni všeč drugačnost, kako vemo, da se motim?
Karma, 11.09.2025 ob 20:24
Če pa tole ni KARMA?? Povejte …..https://www.instagram.com/reel/DOcDH-wjpY1/
Charlie Kirk o nujnosti vsakoletne kolateralne škode strelnega orožja, da bi lahko obdržali dvoj drugi amandma. Hmmmmm ..
Točno to. Primitivec je kolateralna žrtev in dobil je točno to, ker je iskal.
Republikanci se krvavo trudijo preusmeriti pozornost iz pedofilskih predsedniških novic, vezanih na Epsteinove dokumente. Win win situacija. Šicneš defekta, okriviš politične nasprotnike valda, tvoje zgamane ovce nasedejo, medtem pa utišaš govorice in kupiš čas, da uničiš DOKAZE o svojih pedofilskih zločinih.
Karma, 11.09.2025 ob 20:51
Po moje imaš ti moralni kompas naravnan napačno, da si lahko prišel do takšnih zaključkov.
Kakšen moralni kompas?! Ga nimajo. Blejejo samo tisto, kar jim je naročeno od vrhovnega sektaša. Niti pomislijo ne, kaj pravzaprav fafljajo. Zato pa so idealni podložniki
Na ameriskem Amazonu so ponujali publikacijo Ustrelitev Charlieja Kirka. Publikacija je bila datirana z 9. septembrom, to je 1 dan preden so ga ubili! Na univerzu v Utahu so prav tako pred atentatom domnevno studentje objavljali sporocila, da prihaja na njihovo univerzo, in da upajo, da ga eliminirajo za vedno in da se bo naslednji dan zgodilo nekaj velikega. Prav tako 9. septembra, 19 ur preden je umrl, sta New York Times in Los Angeles Times napisala, da so streljali na nanj. Od kje vsem tem ljudem in medijem en dan prej informacija, o streljanju?
In zdaj vsi ti tako neznansko tolerantni in vkljucujoci levi ze javno delajo sezname ljudi na politcni desni za odstrel in celo glasujejo, koga je treba dati na seznam. Obama je pozval vse mlade in mlade po srcu, naj ostajajo jezni. To je v trenutni situaciji takorekoc poziv, naj se koga pospravijo. Noro je vse skupaj, res noro. Levim skrajnezem se je do konca zmesalo.
8409, 11.09.2025 ob 21:51
“Vsi, ki ne sprejemajo drugačnosti in vsiljujejo svoja prepričanja, so na nizki duhovni razvojni stopnji.”
To je tudi bebava kontradikcija, ravno siliti druge, da morajo sprejemati drugačnost, je vsiljevanje svojih prepričanj. Kje pa piše, da moramo sprejemati drugačnost, da je to dobra stvar, eto jaz npr. nočem, meni ni všeč drugačnost, kako vemo, da se motim?
Da je nesprejemanje drugačnosti izraz nizke duhovne razvitosti, je dejstvo. Ampak gre za to, da te morajo pustiti pri miru v tvojih prepričanjih. Tudi vsiljevanje svojih prepričanj je znak, da je človek ostal na primitivnem nivoju. Tale Kirk je bil tipični primerek zelo primitivnega in nizko duhovno razvitega bitja. Živi in pusti živeti.
Anonimno507, 12.09.2025 ob 07:00
Da je nesprejemanje drugačnosti izraz nizke duhovne razvitosti, je dejstvo. Ampak gre za to, da te morajo pustiti pri miru v tvojih prepričanjih. Tudi vsiljevanje svojih prepričanj je znak, da je človek ostal na primitivnem nivoju. Tale Kirk je bil tipični primerek zelo primitivnega in nizko duhovno razvitega bitja. Živi in pusti živeti.
Japajade, pokažite kje piše, da je to dejstvo? Jaz trdim, da je ravno obratno, da je zavračanje drugačnosti izraz duhovnega razvoja, da je to dejstvo.
Anonimno 2421, 11.09.2025 ob 20:56
In tebi je zdaj smešno, da je on postal tista “kolateralna škoda”? Nisem nek fan njega, ampak imaš slučajno kakšno psihično motnjo, da moralno zagovarjaš brezglavo nasilje? Ti je ta umor popestril tvoje bedno življenje?
Umor ni odmeven zaradi njega, ampak ker je to danes nekaj nezaslišanega. Ljudje prisegajo sedaj na argument moči in ne moč argumenta. Vedno bolj defektni postajamo, ker smo zasvojeni z sovraštvom.
In kje ti vidiš da se smejim?
Forum je zaprt za komentiranje.