Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Janša je že napovedal poslastice, če pride na oblast

Janša je že napovedal poslastice, če pride na oblast

Takoj mobilizacija starih bikiv, tamlade pa na vojaško usposabljanje, ve se za kam. Moramo ilegalne migrante varovat pred rusko grožnjo

Shizofrenik je za zaort oddelek.Kateri so največji lopovi,morilci?Levi ali desni?Jaz bom volil tistega ki bo najbolje lagal in ki bo najbolje uničil Slovenijo.Se mi zdi da so levičarji boljši,ampak desničarji bodo dokazali da lahko bolj uničijo Slovenijo od levih.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8958, 11.09.2025 ob 18:32

Shizofrenik je za zaort oddelek.Kateri so največji lopovi,morilci?Levi ali desni?Jaz bom volil tistega ki bo najbolje lagal in ki bo najbolje uničil Slovenijo.Se mi zdi da so levičarji boljši,ampak desničarji bodo dokazali da lahko bolj uničijo Slovenijo od levih.

Levičarji so prva liga, sploh zdaj, ko imamo poročenega voditelja.Ni več ločenec, zdaj je poročen in vse štima…

Ptica973, 11.09.2025 ob 18:28

Takoj mobilizacija starih bikiv, tamlade pa na vojaško usposabljanje, ve se za kam. Moramo ilegalne migrante varovat pred rusko grožnjo

To se nam obeta. Saj ne bo zmagal .

Kar naj zmaga. Komaj čakam! Levičarska golazen mora na smetišče zgodovine!

Ne bo zmagal.

kaki Janša na oblast. Prosim te. ?

Vseeno kdo, samo nikoli vec levicarske golazni.

Levi ovinek ali desni, 11.09.2025 ob 18:34

Levičarji so prva liga, sploh zdaj, ko imamo poročenega voditelja.Ni več ločenec, zdaj je poročen in vse štima…

Zato pa se je poročil. Mnogi pravijo, da pod prisilo zaradi politične zmage. Groza je to   v tej mafijski državi.

Ko se dedec postara in neha fukati, takrat začne groziti z orožjem, a prvi pobegne, ko poči. Puklasti Janez je to v zgodovini že dokazal!

Ne vem zakaj taka gonja proti Janši,proti Golobu.Golob je Janšev satelit.Janša Golobu pomaga že 30 let,tudi v politiko ga je pripeljal.Jaz med levičarji in desničarji ne opazim razlike.Janši in Golobu pa je Claus Schwab pomagal.Zato oba Clausu in Uršuli v rit lezeta.Levičatji so isti lažnivci kot desničarji.V plandemiji se je videlo ,da so vsi isti,da ni levih in desnih.

Panika, panika, panika  na vsakem koraku, levaki veste da voste pušnili kot norci, sicer pa mandatar nove vlade bo Štrajncar in ne Janša, zmagovalec bo pa janša !

Ime in vzdevek, 12.09.2025 ob 01:14

Zato pa se je poročil. Mnogi pravijo, da pod prisilo zaradi politične zmage. Groza je to   v tej mafijski državi.

Poroka in sploh ta zveza mu je pobrala precej točk.

Avtor503, 11.09.2025 ob 23:33

Ne bo zmagal.

Kdo ne bo zmagal? Jansa? Itak, da ne. Najbrž tudi Golob ne.

A lahko kdo razloži, kakšna je pa sploh razlika med Robijem in Jajotom??? Razlika v odnosu do organizacije NATO?? Razlika v hlapčevskem odnosu do Kuzle Fon Der Liar?

Dejte no mir, lepo vas prosim! En večji hlapec kot drugi birokratom EU in NATO. Neodvisnega in samostojnega, suverenega politika ta kokoška od Slovenije ne premore!

ja to nas čaka, 11.09.2025 ob 22:37

To se nam obeta. Saj ne bo zmagal .

Kdo bi mladince  mobiliziral?!  Lepo te prosim !   Ne seri!

Pod njegovo vlado se bojim za življenje, dokler je vladal nisem želela obesiti slovenske zastave.  Zlahka bi se odselila in prvič v mojem življenju me je bilo sram, da sem Slovenka. Od takrat dalje sem začela razmišljati o tem, da bi si lahko sama izbrala kraj bivanja. In državo in šla stran. Samo stran.

Seveda me je strah tudi, da nas bo pahnil v vojno. In to ne iz potrebe, ampak zaradi nekega ega kdo ve kakšnega. Svet boli k za eno Slovenijo. Luko Koper je želel prodati Madžarom. U pm uničil bo Slovenijo!

desno usmerjene državljane je strah se kandidirati, ker vedo da se jim lahko kaj hitro kaj zgodi. Kakšen pijani jager pomotoma ustreli tja ko ne bi bilo treba.

Be718, 12.09.2025 ob 07:53

Pod njegovo vlado se bojim za življenje, dokler je vladal nisem želela obesiti slovenske zastave.  Zlahka bi se odselila in prvič v mojem življenju me je bilo sram, da sem Slovenka. Od takrat dalje sem začela razmišljati o tem, da bi si lahko sama izbrala kraj bivanja. In državo in šla stran. Samo stran.

Seveda me je strah tudi, da nas bo pahnil v vojno. In to ne iz potrebe, ampak zaradi nekega ega kdo ve kakšnega. Svet boli k za eno Slovenijo. Luko Koper je želel prodati Madžarom. U pm uničil bo Slovenijo!

Kdo bi te pahnil v vojno?  Kdo bi pa volil takega? Malo trezno razmisli.

Psihični bolniki, 12.09.2025 ob 06:02

Ne vem zakaj taka gonja proti Janši,proti Golobu.Golob je Janšev satelit.Janša Golobu pomaga že 30 let,tudi v politiko ga je pripeljal.Jaz med levičarji in desničarji ne opazim razlike.Janši in Golobu pa je Claus Schwab pomagal.Zato oba Clausu in Uršuli v rit lezeta.Levičatji so isti lažnivci kot desničarji.V plandemiji se je videlo ,da so vsi isti,da ni levih in desnih.

Klausu Schwabu je vseeno ali Janša, ali Golob, oba sta mu obljubila zvestobo, zato sta bila tudi lahko predsednika vlade do volitev, sicer bi bila že zdavnaj na smetišču. Tudi za Izrael oba navijata, ker Klaus Schwab tako želi

Anonimno 4887, 12.09.2025 ob 06:17

Panika, panika, panika  na vsakem koraku, levaki veste da voste pušnili kot norci, sicer pa mandatar nove vlade bo Štrajncar in ne Janša, zmagovalec bo pa janša !

Kdo je Štrajncar?

Bravo za realen komentar. Dejansko je res tako, kot praviš. Vsi, ne glede na to, ali so levi ali desni, so zgolj lutke v igri, za katero je scenarij napisal nekdo drug. Seveda pa njim ni poznan, oni le igrajo po navodilih. Motivacija je tipa Srebro ali svinec – slednja opcija je za neposlušne, ki bi radi solirali ali preveč spraševali.

Raja se pa še naprej prereka, kdo ima prav, nategnjena je pa od enih in drugih.

Desničarjev nimamo. O mi KvaziSlavci pod Srboklavci!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close