Laara Roomih postarana
Anonimen758, 09.09.2025 ob 20:54
Kako se je ta ženska postarala. Čist sesuta, izpita, brez energije, starka, povešene veke, povešena koža . Kaj se zgodi s človekom, da se v enem letu tako postara? Komaj sem jo prepoznal , ko je govorila o šolski tematiki , pa tudi blond lasje ji ne pašejo
Si ji nevoščljiva? Čudovita je videti.
Bolj ko se staram, bolj so mi všeč mlajše. Ne pod 18, da ne izpadem pedofilka.
Starejše so pa že preživele svoje. Tudi jaz se zavedam, da pri 30 nisem enaka kot pri 20. Ampak imam pa druge prednosti. Izkušnje, pa uživanje življenja.
Kaj bi se sekiral na leta, treba je uživat življenje, ki je pa eno samo. Poglejte Heleno Blagne, kako izgleda mladostna, čeprav ni, ampak ima odličnega kirurga.
Starost je starost in vse kar prinese zraven, tudi staranje.
Ja, nekatere ostanejo mladostne, ker začnejo s takšnimi in drugačnimi filerji, najrazličnejšimi posegi, profesionalno kozmetiko itd.itd., običajne ženske, ki si sicer lahko lepo negujejo kožo, vendar pustijo procesu staranja da je tak kot je. Kje piše, da je to narobe? Zakaj bi ženska morala ostati večno mlada, brez gub in se boriti z vsemi štiri proti realnosti – staranju?!
Ah, dajte no …
Pametni ljudje znajo videti čez gube in sive lase.
Coming out, 09.09.2025 ob 22:01
Bolj ko se staram, bolj so mi všeč mlajše. Ne pod 18, da ne izpadem pedofilka.
Starejše so pa že preživele svoje. Tudi jaz se zavedam, da pri 30 nisem enaka kot pri 20. Ampak imam pa druge prednosti. Izkušnje, pa uživanje življenja.
Kaj bi se sekiral na leta, treba je uživat življenje, ki je pa eno samo. Poglejte Heleno Blagne, kako izgleda mladostna, čeprav ni, ampak ima odličnega kirurga.
Preberi si še enkrat kakšne bedarije pišeš. Zavedaš se da pri 30tih nisi enaka kot pri 20tih? A dej no a res? Počaki da boš 50 in pol povej kakšna boš. Pa sprinitaj si tole kar si tuki napisala, daj v kuverto in gor napiši: odpri za 50ti RD. Mogoče boš do takrat že odrasla in razumela, kakšne butaste si pisala pred dvajsetimi leti 🙂
Pa Helenca ko se zjutraj zbudi brez tone ličil, verjetno tud ne zgleda tako kot na TV snemana na 20 metrov.
My opinion, 10.09.2025 ob 11:00
A ni to zanimivo, ona izgleda postarana, njen bivši mož pa ful mladosten in poln energije!
To pa nova bejba naredi:))
Men Boštjan zgleda star, res zguban in ves siv v obraz. Ne vem kakšen je v resnici, ampak takole na televiziji dejansko zgleda star 55 in več. Nič mladosten.
Ta ženska meni sicer nikoli ni bila neki simpatična, ampak mi gre res na živce, ko se najdete komentirat videz 51-letne ženske. Po eni strani obsojate tiste, ki se dajo prešpikat za mladostni videz, po drugi strani kritizirate tiste, ki se naravno starajo. Bilo bi fino, če bi zraven komentarja nalepili vašo fotografijo, pa da vidimo kako se vi starate.
eh, saj je vse smiselno…staranje recimo , zdaj smo nucal osebne zamenjat , je potekla doba deset let…in stara fotka 44 let in zdaj 54 let…in so kar razlike ker vmes se je dogajalo marsikaj , otroke gor porihtat – stres, živci, največ težav pa -menopavza -/ hormoni …/ , ta me je čist izsesala v enegetski bazi…in kaj čmo, tak je lajf…redki so taki srečneži, genetsko, energetsko, telesno , da so še ta prave korenine in maherji pri 80+…in boh jim požegnej …eni smo pa samo hitro umrljiva snov …vsaj je zase individum in gre po svoji poti.
Forum je zaprt za komentiranje.