Za dez sklicejo nobinarsko konferenco…res se spreminjamo v idiokracijo
Anonimno 8280, 09.09.2025 ob 18:43
Saj se tudi po tebi vidi nazadovanje. Vsak dan si večje tele. Mediji le sledijo nazadovanju ljudi.
po zapisanem sodis med t.i idiokracijo…..ker nisi napisal nic smiselnega….po drugi strani jaz sprasujem ce do na arsu padli na glavo glede na to da sklicejo konferenco ker bo padal dez?verjetno krr bo dez moker in bo padal na tla?
Julij Cezar, 09.09.2025 ob 18:49
po zapisanem sodis med t.i idiokracijo…..ker nisi napisal nic smiselnega….po drugi strani jaz sprasujem ce do na arsu padli na glavo glede na to da sklicejo konferenco ker bo padal dez?verjetno krr bo dez moker in bo padal na tla?
Tako preprosto so povedali, pa še tega nisi razumel. Bravo.
Grenivka422, 09.09.2025 ob 19:02
Namen sklicevanja takih tiskovk je strašenje ljudi, ustvarjanje panike in ker nimajo PRAVEGA dela. Naj se raje vprašajo kdo dela vreme in kaj je geoinženiring in zakaj se to počne. Zakaj je bilo letos zelo malo sonca. In kaj to pomeni.
Še malo pa bojo spet noret se vidim in nujnim cepljenjem.
točno tako Grenivka- to počnejo. Tudi vse te mašnice rdeče, roza, modre…. ki označujejo raka, so kar naprej po TV in medijih, da ja ljudje ne pozabijo kaj jim diha za ovratnik. Pa novice, da se bliža zima in ogrevanje, ter da bo elektrika letos še posebej draga, pa krompir da se je podražil v 10 letih za 105%…………… mislim, ni da ni, vprašajmo se kdo odloča o tem kaj bo šlo v medije, KDO HUDIČA PIŠE TE NOVICE in jih podtika medijem. brezplačno ne objavljajo teh bedarij. Zdaj nam bodo kar po telefonu pošiljali alarme da bomo še bolj v stresu……………..
Ljudje, bodite mirni, ker stres vas uničuje, tisti ki to daje v medije pa želi da ste ves čas v stresu, ker stres res uničuje telo, ne ozirajte se na takšne novice, tudi če so kdaj resnične, ne delajte panike, vse to počnejo da bi vam čim bolj škodovali
Ja ja, vse je strašenje z namenom ali pa neumnost. Kaj pa drugega. In isti čurani, ki se zdaj norca delate, boste najbolj pametni in ogorčeni, če pride do poplav in nihče iz raznih dežurnih služb ni obveščal, kaj se pripravlja. “Zakaj plačujemo meteorološki javni sektor?!” “Zakaj država v takih primerih ne ukrepa in skliče kriznega štaba?!” “Golobu dol visi za narod, on je na varnem, me se pa lahko sami jebemo!”
ZDRAVILEC0, 09.09.2025 ob 19:13
točno tako Grenivka- to počnejo. Tudi vse te mašnice rdeče, roza, modre…. ki označujejo raka, so kar naprej po TV in medijih, da ja ljudje ne pozabijo kaj jim diha za ovratnik. Pa novice, da se bliža zima in ogrevanje, ter da bo elektrika letos še posebej draga, pa krompir da se je podražil v 10 letih za 105%…………… mislim, ni da ni, vprašajmo se kdo odloča o tem kaj bo šlo v medije, KDO HUDIČA PIŠE TE NOVICE in jih podtika medijem. brezplačno ne objavljajo teh bedarij. Zdaj nam bodo kar po telefonu pošiljali alarme da bomo še bolj v stresu……………..
Ljudje, bodite mirni, ker stres vas uničuje, tisti ki to daje v medije pa želi da ste ves čas v stresu, ker stres res uničuje telo, ne ozirajte se na takšne novice, tudi če so kdaj resnične, ne delajte panike, vse to počnejo da bi vam čim bolj škodovali
Brezvezni voli in zgube, ki se oglašate s takimi, ti. grenivka, julij, tako nimate ničesar in ne rabite ničesar zaščitit. Nekateri pa imajo in lahko preventivno kaj naredijo. Vsi ne, nekateri pa. Preskoči defektni novice. Te kdo sili poslušat in brat?….mislim
Takšnim kmetavzom kot je Cezar je tudi poplavilo leta 2023.
Prej so dvajest let vrteli goflje, da njim že ne bo poplavilo, podkupovali za dovoljenja, sej je samo potoček, itd..
Potem so bili največje žrtve najgroznejše tragedije v zgodovini samostojne slovenije in smo jim davkoplačevalci častili novo kučo. Pametni, ni kaj. Nekateri se pač znadejo.
madona kako ste pametni taki, ki ne živite na ogroženih območjih. Julij nekje na Koroškem, Grenivka v neki čumnati v bloku.
Je že prav, da se opozarja. Narava kaže zobe, nalivi povzročajo poplave. Veliko ljudi je v preteklih dneh več ur spravljalo vodo iz kleti in pritličij. Če se vam to zabavno, to pomeni samo, da ste navadni gnoji (Julij ki onanira nad tujo nesrečo) in idioti (Grenivka Ravnozemljaška).
Dobro je biti slovenski davkoplacevalec, 09.09.2025 ob 19:37
Takšnim kmetavzom kot je Cezar je tudi poplavilo leta 2023.
Prej so dvajest let vrteli goflje, da njim že ne bo poplavilo, podkupovali za dovoljenja, sej je samo potoček, itd..
Potem so bili največje žrtve najgroznejše tragedije v zgodovini samostojne slovenije in smo jim davkoplačevalci častili novo kučo. Pametni, ni kaj. Nekateri se pač znadejo.
Njemu, grenivki in zdravilecu nima kaj poplavit. To so zgube, ki nimajo ničesar svojega.
res meni ni nic poplavilo….ce mene poplavi potem bo zvonik sv elizabete 30 m pod vodo jaz pa se vedno na suhem….pa tud tam.kjer sem nekoc zivel do ze pred 500 leti bli tok pametni da niso gradili ob paki….no razen zage in mlinov….in glej ga cudo…brez arsa, brez vseh mavricnih alarmov….in potem je prisla t.i stroka, regulacije, melioracije, komasacije, pozidave, kdo vi fuknjeni krrteni mislite je izdajal gradbena dovoljenja v polavnih dolinah?kdo je devsstiral reke in jim povevoval unucevaljo moc ce ne t.i sttoka….dajte odpizdite debili ….poplave so najvecja katastrofa v slo?hehe….najvecja katasrifa so golib, maljevec, mesec , jansa in t.i stroka ala arso itd….
V svojih desetletjih zivljenja sem videla poplave, vihar, ko nam je vrglo pol smreke na tla tik ob hisi, sosedova lopa pa se je kotalila po cesti, videla sem vihar, ko je na zensko tik za hrbtom padla na tla debela veja topola, dozivela sem potres, ko so na sreco samo stresniki padali s strah in spomnim se tistega v Skopju, ko so mamini kozarci leteli iz omare, na stenah pa so se pojavile kot las tanke razpoke, in to v Ljubljani, dozivela sem -43 stopinj in +36, izpade elektrike, 3-dnevne odklope vode, dezja ogromno, suse prav tako, 2 pozara v blizini. Moja starsa sta dozivela tornado, v katerem je umrlo 27 ljudi. Pri mojem sorodniku so bile pred 90 leti take poplave, da jim je voda v hiso tekla skozi okna, oni pa so iskali zascito na strehah, pa so ziveli par kilometrov stran od Krke, in niso ziveli tik ob vaskem potoku. Kako smo in so prej vse to preziveli, ne da bi nam v telefon in po televiziji tulili, naj se bojim in pripravim, ker bo takorekoc konec sveta? Clovek, ki uporablja vsaj nekaj mozganskih celic sam vidi, kaj se pripravlja, razen potresa, ampak danes so pametni telefoni in UI mnogim pobrali se tisto malo zdrave pameti, ki je se imamo ta stari. Naravne nesrece niso zabavne, so ze sami po sebi dovolj stresne, da ni treba se medijem vzbujati panike in dodatnih stresov. Ampak danes se dejansko umetno ustvarja okolje konstantnega strahu, panike in stresa, kjer se je treba vecno bati vremena, bolezni, komarjev, kobilic in tisoc in ene nadloge, samo pravih problemov se noben medij ne upa dotakniti. In tako umetno ozracje negotovosti in panike hocejo mediji in politiki normalizirati. To je tisto, kar je narobe. Naravni pojavi so normalni, dogajali so se v preteklosti in se bodo v prihodnosti. Ce bodo politiki v navezi z mediji s tem namernim paniciranjem nadaljevali, vi pa to sprejemali kot normalno, boste v prihodnje vsi postali dusevni bolniki, 3/4 vas bo posledicno zbolelo se fizicno.
Anonimno 5034, 09.09.2025 ob 20:03
Dokler obstajate butli, ki se v hudem neurju vozite naokrog in vas je pol treba reševat ven iz podvozov, pa vlečt ven iz rek, vas bo zgleda treba tkole obveščat kako se oznovno zaščit pred bebavostjo. Žalostno resno.
le koga si ti resevalo iz podvozov ti.pizda zabita…..ce bi stroka znala nacrtovat odvodnjavanje podvozov jih ne bi zalivalo nabijem ti stroko na kurac
modrivrag, 09.09.2025 ob 20:21
Če sta z čurkom prezabita, da bi ugasnila , pa tolčta po telefončku tolk cajta, da bo nehal delat.☝️? Jebote čuk kaj vas lenuhe na socialki vse moti, ne moreš verjet in se spotikate prdala brezvezna….,jaoooo.?
lazni invalid meni ocita da sem na socialki?hehe….kk je ziveti na mij racun ti krele leno?
Julij Cezar, 09.09.2025 ob 20:33
lazni invalid meni ocita da sem na socialki?hehe….kk je ziveti na mij racun ti krele leno?
Pedofil, pejt se kako temo o masturbiranju 8 letnice odpret. Boš kmalu na Dobu gravž čurek.
Nimaš res cisto nič za počet, da ves čas smrdiš tu vol dementni nagravžni, da se v čisto vse vtikaš in serješ?….mislim
modrivrag, 09.09.2025 ob 20:39
Pedofil, pejt se kako temo o masturbiranju 8 letnice odpret. Boš kmalu na Dobu gravž čurek.
Nimaš res cisto nič za počet, da ves čas smrdiš tu vol dementni nagravžni, da se v čisto vse vtikaš in serješ?….mislim
o cem ti bluzis debil?te spet carovnice jahajo?o kaki temi bluzis gnoj pofukani?ce kaj sovrazim ste to lenuhi, lazni invalidi in sesaci javnega denarja tvojega kova….
Forum je zaprt za komentiranje.