Igranje otrok na poti ob plaži
Nekje na hr obali.
Ob plaži široka tlakovana pot. Na enem delu se otroci igrajo, čez celo širino so kupčki kamenčkov, posamezni kamenčki, igrače. Vidi se, da sta precej makhna otroka nekaj ustvarila. Ampak čez to ne morem mimo, mož je z nogo razbrcal kamne in sprostil pot. Otroka v jok, mama pa naju napadla z besedami.ne vem, tudi sama sem imela majhne otroke, na morju so se igrali, ampak nismo kar poti zaprli
Prav jezna sem na mamo.
Stara forumašica (res ta prava), 08.09.2025 ob 11:34
Stopiš, kolikor gre, tudi na travo ob poti, možu pa tudi ne bi bilo treba razbrcati vsega, pa čeprav je pot namenjena hoji in ne igri.
Po operaciji kolena težko prestopim kamne.
Pa tudi s kolesom, skirojem, bozičkom ne moreš čez to.
Ne bom drugim razlagala, zakaj ne grem po kamnih.
A prestopit se ne da?
Malo okoli?
Cetudi si na berglah po operaciji kolena, verjetno lahko malo obstopis kamencke.
In tudi ce res nikakor ne mores, ni potrebe, da vse razbrcas, ampak lepo mami otrok poves, ce lahko pustita med kamenski prehod, ker tezko hodis.
Kaj je z vami, ljudje, vidite napake drugih, svojih lastnih pa ne?!
Kolikor je neuvidevna mati otrok, tocno toliko sta neuvidevna tudi vidva z mozem!
Ne nehajo blatiti oseb, 08.09.2025 ob 13:44
Vse do ene meje. Naj se igrajo, da nobenega ne ovirajo. Ne vem,mi kor starši smo postavili eno mejo,ne morejo se igrati na peš poti,kje se ljudje sprejajajo. Naj se igrajo nekje v miru,kjer nobenega ne motijo. Otrok razume, če mu starš pove,da tam je sprehajalna pot. Prostora je za vse dosti.
Seveda otroci razumejo, ce jim nekaj razlozis, ne razumejo pa, da en starec razturi njihove igrace, ce se da vse to tudi lepo povedat in celo otroku razloziti, da zena tezko hodi in ce lahko kamencke zlagata bolj ob robu poti.
Ne morem mimo, 08.09.2025 ob 11:30
Nekje na hr obali.
Ob plaži široka tlakovana pot. Na enem delu se otroci igrajo, čez celo širino so kupčki kamenčkov, posamezni kamenčki, igrače. Vidi se, da sta precej makhna otroka nekaj ustvarila. Ampak čez to ne morem mimo, mož je z nogo razbrcal kamne in sprostil pot. Otroka v jok, mama pa naju napadla z besedami.ne vem, tudi sama sem imela majhne otroke, na morju so se igrali, ampak nismo kar poti zaprli
Prav jezna sem na mamo.
Naj se seznanita z življenjem. Kar bosta zgradila bo porušeno. Tastarima zapri gofljo drugič, da pot ni otroško igrišče in da nastavljajo ovire.
Forum je zaprt za komentiranje.