Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hči nima družbe

Hči nima družbe

Tako je to… blazno si želim, da bi naša hči imela več družbe. Stara je 20 let in kar se svoje generacije tiče ima le par prijateljic, mogoče šest. Skupaj gredo na kavo, kosilo, večerjo, kozarček vina, shopping ali knjižnico. Zvečer skoraj ne hodi ven, ker ji ni všeč žurati baje.

Jaz si želim, da bi imela klapo. Da bi skupaj potovali z nahrbtniki, na štop, delali vragolije, žurali do jutra, da bi se vozila z motorjem. Ona pa noče. Na dopust hoče iti samo v luksuzne hotele, da je na komot. Da bi ona šla z nahrbtnikom po Evropi in spala v hostlu ni šanse. Ima več prijateljic, ki so znatno starejše. Cele popoldneve prebira knjige, rada hodi na telovadbo, teče, rada kuha, peče, riše…

Zadnjič, ko jo je bivša sošolka povabila na rojstni dan v klub, so prišle domov ob štirih, ona pa se je pritoževala, kako se je dolgočasila, da ji je bio brez veze in da je komaj čakala, da gre domov.

Pravi, da se z vrstniki težko pogovarja, saj nimajo skupnih imenovalcev. Da se oni pogovarjajo večinoma o žuriranju, video igrah, tiktoku in socialnih omrežjih ter tinderju, njej pa to ni zanimivo. Ona bi prijatlje, da bi skupaj debatirali o prebranem, hodili  v gledališče in se elegantno oblačili. Jaz mislim, da je morda tudi malo izločena zaradi stila oblačenja. Nosi tudi kostime in pete za na univerzo. Svilene rutke. Nosi tudi srajčke in kavbojke ter krila, seveda ni vsak dan v kostimu.

Če ima kdo kakšno idejo, kje bi lahko našla tako družbo, naj mi prosim napiše.

Mama daj se ti mal zbudi. V teh nevarnih časih naj gre punca na štop pa naj spi v hostlu. Ti sploh veš kak je to lah nevarno? Daj si mal poglej kok ljudi zgine vsak dan in boš videla, da si lah srečna, da je punca bolj mirne narave.

Družbe nima, ker je večina ljudi okrog nje luzerjev. Ali je vpisana na fakulteto? Tam naj si najde družbo, med sovrstniki. Ampak kak resen faks.

Jaz sem najboljšo družbo imela med študijem. Tam so bili ljudje resni, dalo se je z njimi debatirat, argumentirat stvari.

Te njene prijateljice se verjetno sploh ne znajo pogovarjat.

Ti bi rada svojo hči naredila eno izmed njih. Kokoško. Avšo.

Puhloglavk pa nihče ne mara. Puhloglavke so samo za pojebi in odjebi.

Šest prijateljic je več kot dovolj. Tudi vsebina druženja ji očitno ustreza, ker ona ni ti.

Odgovor na objavo uporabnika
družba, 07.09.2025 ob 11:22

Družbe nima, ker je večina ljudi okrog nje luzerjev. Ali je vpisana na fakulteto? Tam naj si najde družbo, med sovrstniki. Ampak kak resen faks.

Jaz sem najboljšo družbo imela med študijem. Tam so bili ljudje resni, dalo se je z njimi debatirat, argumentirat stvari.

Te njene prijateljice se verjetno sploh ne znajo pogovarjat.

Ti bi rada svojo hči naredila eno izmed njih. Kokoško. Avšo.

Puhloglavk pa nihče ne mara. Puhloglavke so samo za pojebi in odjebi.

No ja… vpisana je na jezike in to tudi redno obiskuje, pač hodi na predavanja.. Ta faks je vpisala, ker ima zelo rada literaturo in tuje jezike in bi rada nekega dne to predavala drugim. Zdaj pa se jezi, da je prelahko, pa da imajo sošolci nizko raven znanja tujih jezikov, da jih profesorji ne matrajo dovolj in podobni štosi..

Ima sicer par prijateljic z univerze, a pravi, da ji nasplošno ljudje ne ustrezajo, saj govorijo le o netflixu in žurih, baje da sploh obveznega branja ne preberejo, pač pa se zanašajo na splet in chatgpt. Kakorkoli..

Koga briga, kaj si ti želiš za druge.

In koga briga, da nam med vrsticami govoriš, da je preveč brihtna za druge.

Anonimno 8955, 07.09.2025 ob 11:27

Koga briga, kaj si ti želiš za druge.

In koga briga, da nam med vrsticami govoriš, da je preveč brihtna za druge.

ni preveč brihtna! Kje pa! Jaz si želim, da bi se za faks več učila, ona pa se posveča zadevam, ki sploh niso obvezne. Jaz bi samo rada, da bi imela klapo in normalno mladostniško življenje. Mladost je norost.

Pa dajte na fb kak oglas za druženje, morda se kdo javi. Vse več mladih je osamljenih in bi jim družba še kako prav prišla.

moja mama je stara 41. let in tudi nima družbe. Razmišljam, da ji kupim psa ali zajčeka.

Kaj ji tok težiš s tem motorjem pa hostli wtf

anonimno834, 07.09.2025 ob 11:17

Mama daj se ti mal zbudi. V teh nevarnih časih naj gre punca na štop pa naj spi v hostlu. Ti sploh veš kak je to lah nevarno? Daj si mal poglej kok ljudi zgine vsak dan in boš videla, da si lah srečna, da je punca bolj mirne narave.

Moja nečakinja potuje sama v stilu back packing. Torej ruzak na ramo, hop na flixbus in spi v hostlih. In ne, ni nič nevarno, pravi, da je ekstra lepo, spoznava cele kupe novih kultur in ljudi. Uživa!

“Mladost je norost”? Kakšna mama si ti?

Življenje je neizprosno. Ja, ko bo stara 30, bo imela spomine, da je v 20-tih žurala, popivala in backpack-ala po Evropi, a kaj ji bo od tega ostalo drugega kot spomini?

Naj se sedaj trudi, naj študira, tako da bo odnesla znanje in ne ocen. Tvoja hči izstopa od ostalih, ker je resna študentka.

Naj se vpiše v kakšne izvenštudijske dejavnosti, poišče kakšno revijo, kjer bi lahko pisala ali kakšen bralni klub, naj se mreži s strokovnjaki iz svoje stroke, naj gleda širše, naj začne prevajat za kakšno agencijo prek študenta ipd.

Teh 6 kolegic ji lahko da kakšne kontakte ali ne? Kava, kosilo, večerja, shopping ali knjižnica je čisto dovolj.

Naj se udeleži kakšnega seminarja ali pa naj gre sedaj na festival Vilenica, bo v Ljubljani, otvoritev v Cankarjevem domu, ostale dni so dogodki tudi drugje v mestu.

Naj izstopa. Ker danes uspeš samo, če si inovativen, če si drugačen od drugih. V klub lahko gre vsak luzer in se ga zadrogira ter je potem neproduktiven še cel naslednji dan.

Naj se spomni kakšnih uric jezika v splošni knjižnici in naj gre s tem predlogom v knjižnico, da bi to delala prostovoljno ipd.

O čem flancaš? 6 prijateljic je lepa družba. Tvoje predstave o tem, kako bi morala živeti…to je njeno življenje.

Ko sem prebrala naslov, sem mislila, da gre za neko izolirano, depresivno punco, ki se skriva v sobi.

Skuliraj se.

anonimno898, 07.09.2025 ob 12:06

O čem flancaš? 6 prijateljic je lepa družba. Tvoje predstave o tem, kako bi morala živeti…to je njeno življenje.

Ko sem prebrala naslov, sem mislila, da gre za neko izolirano, depresivno punco, ki se skriva v sobi.

Skuliraj se.

no ja… Te punce po večini se med sabo ne družijo. Tako da ima dve skupini po tri in še nekaj punc, ki je samo ona njihova prijateljica. Niso neka klapa, npr. skupina 7 prijateljev, ki skupaj uganjajo norčijo in žurajo. Dve punci pač ne divjata in hodita po žurih sami. 🙂 Za to je pač potrebna večja skupina.

mami279

draga mamica, jaz ti kr povem kaj je!!    ti si ločenka, ki je izsvoje hčerke naredila, toxično feministko. verjetno še ni videla tiča sploh.  in najverjetneje je družboslovka kot si pa ti.  in je najvrejetneje zmedena umsko zaostala  lezbika in sicer natačneje tista podložna  v ženskem paru.

h željam.  idi sama z mtorjem in kolegicami, idi sama z ukzaom v hostel. boš fsaj pofukana od mladih. ker moški tvojih let in malo starješi tebe ne želij. alfa prasica lahko dobi samo mlajšega ki se še uči fukat, da si sprazni jajca v tebi.  ni druzga ne moreš dobit.

kriva, da je taka si ti!   ker is levičarska prasica. feminsitka.  punca ni imela atija doma. in en ve kakšnega fanta si naj najde.  obnaša sek ot 60 letnica. zaradi tebe.

ker mora tvoj želje izpolnit. kere si ji na hrbet nabila. ker si prasica.  od kej bo njej denar za lepeelgantno bleke?  odf tebe mamica praisca. ker jo rabiš zase. kern očeš da ima moža in otroka. kerje verjetno edinka.  in si si jo naredila z svojega sluzabnika. zdaj pa teje strah da sete naveliča in zapusti.  povej raje resnico.  ločena prasica si.

punča si do 15 leta.  do 23 je mlada. od 23 do 30 ni stara, ni pa mlada.  tvoja hčerka bi morala delat vse na tem dadobi čim boljšega zase. ki jo bo žele oročit in ji otroka naredit. čim prej. 21  je stara.  mamica ti si prasica. levičarska narcis prasica.  tebe bi blo treba sptrpat z umo bolnco.  tvoja hčerka rabi nujno moškega terapevta.  on bi sedj morala iemt  resnega moškega. starega 24. nekega elektrotehnika  strojnika,  mehanika. neki tehničnega.  tvoj hčerka kero si zjebala ibn uničila bi morala od malega trenirat  judo, plavanje, jiujitsu.  ona bere kjnjige in  tekai n telovadi?   tibi rada da potuje in štopa in vozi motor.  da žurira z klapo?  ker ti nisi lezbača ugbana stara.  a je tko?!

poglej zdaj ti alfa prasica stara. poslušaj me dobro?!!

KAJ IMA POTENCILANI NJEN MOŽ, OD TEGA DA JE ONA POTOVALA, BLA SPREFUKANA OD FSEH IN VOZILA MOTOR??

kaj ima taki moški kot is gao na želi od tega?  taki moški kotsi ga želi tvoja hčerkaa tudi zaradit tvoje umsko bolane pralnice, NJE NE BO IMEL.

ker si naredila iz hčerke moderno žensko, feministko, lezbačiko nežno inkluzivno  uničila si ji življenje.  to je resnica fsega.

če želiš za njo kajdobrega ji  pokaži moj post, če imaš jajca.  pa jih  nimaš.  ker si prasica levičarska, kuzla mod musarce posranke

tvoja hčerka naj raje menja fakulteto za naravoslovno.  kemijo, farmacijo, leb. biomedicino. to naj gre raje. invmes naj gre trenirat judo in plavanje.

če ima psa.  mora pess stran. ker moški nimamo radih ženskih psov.  ampak družinske. naše.   pes trpi pri ženski, ker voha hormone in menstruacijo. kuža trpi  full. sam nihče nima jajc tega povedat na glas. jaz vam povem tuki.

tvojah čerka, mora it zivet k očetu, če je živ. mamica vzgaja do 5 leta, naprej ata.

zakaj si ap ti ne najdeš drugegam oškega ko si tak pametnai n sposobna??

glej stara, uničila si svojo hčerko.  to jeresnica fsega.

ona mora it študirat, magari zd. nego,  bilogijo, njbolje pa kemijo, farmacijo.  in mora stran od tebe.  za vedno. mora si najdit fanta. zdravit se mora it.  fse kajsi naštela kajsi ti želiš za njo, je samo dodatni minus za bodočega moža.

ženska nima kaj potovat. ma da da pizdo MOŽU. da ji mož naredi 3 froce. in daskrbi za njih in uboga.  kaj pa ima njen bodoči mož od tega če je ona potovala? imela 50 tičev v vsebi  na mesec in lizala pizdo??  kaj ima od tega?  tega nihče ne bo želel.

mamica prasica si  in kobo tvoja hčerka skontala, to, bo žal prepozno. amak te bo nabila na kurac. zapomni si moje besede.

Koliko prijateljic imaš pa ti? Več kot 6? Potuješ okrog z ruzaki in spiš v hostlih? Žuraš vsaj enkrat tedensko?

Kot prvo, bolje imet 1 dobro prijateljico na katero se lahko zaneseš kot 10 kolegic za žurranje. Kot drugo, vsak si svoje prijatelje izbira sam. Dostikrat je lažje, da imaš skupne interese.

Nehaj svoje sanje projecirat na svoje otroke. Ona ni ti. Je drugačna od tebe in po 20 letih bi že bil čas da to sprejmeš ter pustiš da živi svoje življenje tako kot njej ustreza. Sprejmi jo tako kot je in jo podpiraj pri tem kar počne.

Tvoja hčerka rabi starejšega, izobraženega in dobro situiranega Daddyja. In potem bo potovala po svetu, spala v udobnih hotelih ter nosila elegantne obleke s samostoječimi nogavičkami. Da lahko med božanjem Daddy hitro pride do lulike.

Pa saj ima družbo, le žurati noče. Ima 6 prijateljic, kar je veliko .Jaz sem imela le eno dobro, ostalo znanke. Punca živi kot želi.

Vidalli, 07.09.2025 ob 12:49

Tvoja hčerka rabi starejšega, izobraženega in dobro situiranega Daddyja. In potem bo potovala po svetu, spala v udobnih hotelih ter nosila elegantne obleke s samostoječimi nogavičkami. Da lahko med božanjem Daddy hitro pride do lulike.

Se tudi meni zdi, da je punca mahnjena na materialne dobrine. Družba vrstnikov ji ne odgovarja, ker tam ni luksuza.

Sreči ste lahko da imate tako hčerko ona sama ve kaj ji odgovarja in kaj ne je pač Bol umirjene narave ne izpostavlja se tudi ne rada pravite da ima prijateljice saj je že to dovolj zanjo da rada kuha pa se kaj drugega da bi jaz mela tako hčerko bi bila tako vesela kot ne vem kaj pustite jo naj se ona sama odloči kaj bo počela to je njena odločitev in ne vaša odločitev ona sama odloča zase in ne vi namesto nje veliko sreče obema želim

Itak je pravokacija, ker ne verjamem, da je katera mama tako ubrisana. Živi in pusti živeti.

Ej, matka…nehi neki fantazirat kaj bi , če bi, ko bi., ..a veš de so zdj drugi cajti , kt si bla ti mlada…Pa zakwa pa ti nisi jagala po Evropi z ruzakom pa to…pa se dol dajala z popotniki anede , ..Dej bluzit in pusti – odraslo- hčero, da žwi kot sama hoče…Kwa ti tle ni jasn , matr wola …S sabo se ukvarji , je že zadn cajt !!!

Meeh, saj človek ne zmore in ne more zastopit teh slovencljev in da se ne morejo nehat ukvarjat z odraslimi otroci in jim pustit njihova  življenja …Ker komuniciram s  tujino, poslovno, zasebno … na vsakodnevni bazi, raznorazni narodi, familije, širina sveta …pa ne slišiš takih deviacij , kot jih slovenclji počno z ODRASLIMI otroci. To je tako morbidno , da je že kar grozljivo. Premišljujte o tem,  slovenski starši !!!

Sem prav šla gledat datum, ker smo o tem že brali.

Tvoja hčerka je snob, ki ji normalna družba sovrstnikov očitno ne ustreza.

Prepričana je, da je lepša, bolj urejena in bolj pametna kot ostali

Stara forumašica (res ta prava), 07.09.2025 ob 15:38

Sem prav šla gledat datum, ker smo o tem že brali.

Tvoja hčerka je snob, ki ji normalna družba sovrstnikov očitno ne ustreza.

Prepričana je, da je lepša, bolj urejena in bolj pametna kot ostali

o to pa je pameten komentar! A če ti družba nekoga ne ustreza, ker imaš drugačne interese in se nimaš kaj pogovarjat, si kar snob? A bi se mogla pretvarjat, da ji je do žurk in motorja, da bi vrstnikom bila všečna. Pa saj ste tako zelo za podpiranje drugačnosti. 🙂

Kje si pa ven fizičen izgled povlekla? Avtorca ne omenja, da je hčerka lepa, niti da bi se za lepo imela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close