Katarina Benček na Golobovi poroki
Anonimno 1505, 06.09.2025 ob 21:31
Kako pa veš, da je bila povabljena? Očitno sta dobri frendici, ane. Sej Gabrovo najbrž ni slabo imet za frendico, če ima že tak vpliv zdaj, sploh če si neka vplivnica, ki ne dela drugega kot se propagira čez nek svoj bebast material. Ampak če prideš v prave kroge, denarčki lahko letijo z neba…
Kaj kako vem? Zadnjič je (ne spomnim se, kje se zasledila), povedala, da je povabljena, ker sta s Tino frendici, da pa je žal ne bo, ker se na isti dan poroči njena sestra. Potem pa jo vidim na tv, z Markom dajeta izjavo o poroki.
Ena737, 06.09.2025 ob 23:16
Kaj kako vem? Zadnjič je (ne spomnim se, kje se zasledila), povedala, da je povabljena, ker sta s Tino frendici, da pa je žal ne bo, ker se na isti dan poroči njena sestra. Potem pa jo vidim na tv, z Markom dajeta izjavo o poroki.
Ni se poročila njena sestra, ampak njegova. Tako da to je verjetno tudi odraz odnosa do njegove družine. Pa tudi bela obleka ni primerna za na poroko, če nisi nevesta. Čeprav na tej poroki bela tudi za nevesto ni bila najbolj primerna 🙂
Stara forumašica (res ta prava), 07.09.2025 ob 13:10
Nekje sem zasledila, da gre na obe poroki, na prvo samo na uradni del, na drugo pa uradni del in potem naprej se na fešto.
Pa po komentarjih tule ni nič nenavadnega, tudi če se nekoga povabi samo na uradni del in nič več (čeprav priznam, da na taki poroki jaz še nisem bila).
Kdo bi si mislil, da tako vestno spremljaš trače :)))))))
Anonimno 7341, 08.09.2025 ob 19:48
Prve dame v slo ni, ti kretenka! Prva dama je žena predsednika države in mi imamo predsednico. Kobila golobiva je samo prostituta v pokoju!!!
Lahko se mečeš ob tla, ona je zdaj dama. Lahjo ti pokaže edino sredinca z letala na poti na Maldive.
Forum je zaprt za komentiranje.