Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Boskarolova Odiseja

Boskarolova Odiseja

Je že bil kdo tam? Kako se vam zdi? Zanimajo me izkušnje iz prve roke

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno8741, 05.09.2025 ob 15:30

Je že bil kdo tam? Kako se vam zdi? Zanimajo me izkušnje iz prve roke

Katastrofa. Nekdanji Kolosej je bil prijeten, vabljiv, živ. Odiseja deluje kot skladišče. Pusta, izropana. Sploh ne dojemam poante. Mogoče bo boljše s koncerti, ampak kot kino deluje katastrofalno. Ne vem, mogoče drugi to doživljajo drugače.

Je kaj obiska,ker jo toliko reklamirajo?

Jaz sem vesela in hvaležna, da kdorkoli kaj naredi v Slo! S tem daje neko infrastrukturo in animacijo družbi.  Mnogo bolje kot da vse skupaj propada! Me veseli, da  je imel voljo. Morda bi bil dober župan/predsednik? Odiseja je vsekakor prikladna za mrzle, deževne pa tudi (pre)vroče dni. Pa ni tam zelo daleč na Rudniku.

Kokošija vprašaj. On je napisal odlično in izčrpno oceno Odiseje sem, na Mon. Kje je zdaj tista tema, pa ne vem.

Dokler bo Bossccarol imel voljo in moč to furat dalje bo šlo. Potem jo bo kupil drugi Bossccarol.

Je bil kdo na Miss universe?

Ok je, 05.09.2025 ob 17:28

Jaz sem vesela in hvaležna, da kdorkoli kaj naredi v Slo! S tem daje neko infrastrukturo in animacijo družbi.  Mnogo bolje kot da vse skupaj propada! Me veseli, da  je imel voljo. Morda bi bil dober župan/predsednik? Odiseja je vsekakor prikladna za mrzle, deževne pa tudi (pre)vroče dni. Pa ni tam zelo daleč na Rudniku.

Na Rudniku???????

Meni je všeč, bolje od oderuškega cineplexxa.  Vsaj cene imajo normalno objavljene….

Da kdorkoli kaj naredi? Kot da ostali ne delajo? Škoda je Koloseja zaradi Racmanovih špekulacij in kriminalnih zgodb. Po drugi strani pa se tudi Boscarolovih podjetniških ambicij ne more prikazovati kot dobrodelni projekt.

Vedno gre za dobiček.

Meni je Cineplexx veliko prijetnejši kot zdajšnja Odiseja, ni pa presegel Koloseja.

Je pa opazno hudo rivalstvo med Cineplexxom in Odisejo. Kar je najbolj absurdno – imata enako ponudbo (ki je že sama po sebi en sam ameriški s…).

V vseh teh zgodbah o dobičku je Kinodvor ostal en mali biser v centru Ljubljane.

Ivo Boscarol je uspešen in za druge neškodljiv poslovnež.

Gospod je v letih in se je  po prodaji Pipistrela odločil za močno samopromocijo.

Zakaj pa ne?

Odiseja je dobrodošla konkurenca Cineplexxu.

V Odiseji sem bil 12.7., s prijateljem sva šla gledat najnovejši film franšize Jurski park. Je bil drugačen občutek. Odiseja deluje precej sterilno. Morda se moramo samo navadit. 20 let obiskovanja Koloseja naredi svoje.

olubibuh, 05.09.2025 ob 19:22

Na Rudniku???????

Na Rudniku je Cineplexx, tja smo šli gledat filme v času neobratovanja Koloseja.

Odiseja757, 05.09.2025 ob 16:13

Katastrofa. Nekdanji Kolosej je bil prijeten, vabljiv, živ. Odiseja deluje kot skladišče. Pusta, izropana. Sploh ne dojemam poante. Mogoče bo boljše s koncerti, ampak kot kino deluje katastrofalno. Ne vem, mogoče drugi to doživljajo drugače.

Vabljiv, ja. Ravno Kolosej je bil gniloba da večje ni bilo. Počečkan z grafiti, poscan, sedeži v dvoranah raztrgani, najhujša je pa slovenska in “slovenska” svojat, ki je tja hodila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close