Moški, ki me ljubi, izbral drugo zensko
Kako je mogoče, da moški, ki me ljubi, dejansko sem čutila povezavo, govoril je o tem, kako mene ljubi, ne nje, nisem najstnica, čutila sem to vse. Videla sem ga, kako se obnaša. Omenjal je to povezanost, ki je nikoli več ne bo dozivel, čutila sem, ko sva bila skupaj, kako lahko potem izbere, kot je dejal, po razumu in ne po srcu in da mu bo verjetno žal, vendar se je odločil zanjo, ker bi ona kako naredila zanj vse, ni pa tiste povezanosti, zaljubljenosti, kemije. Govoril je o strahu pred čustvi, vendar pa sem vseeno šokirana, kako je lahko izbral nekoga, do katerega ne goji takih čustev, kot do mene. Ne me zmerjat. Nisem najstnica, sem odrasla ženska in nisem dozivela še takšne povezave. Hvala za mnenja.
Lucy2345, 28.08.2025 ob 21:10
Kako je mogoče, da moški, ki me ljubi, dejansko sem čutila povezavo, govoril je o tem, kako mene ljubi, ne nje, nisem najstnica, čutila sem to vse. Videla sem ga, kako se obnaša. Omenjal je to povezanost, ki je nikoli več ne bo dozivel, čutila sem, ko sva bila skupaj, kako lahko potem izbere, kot je dejal, po razumu in ne po srcu in da mu bo verjetno žal, vendar se je odločil zanjo, ker bi ona kako naredila zanj vse, ni pa tiste povezanosti, zaljubljenosti, kemije. Govoril je o strahu pred čustvi, vendar pa sem vseeno šokirana, kako je lahko izbral nekoga, do katerega ne goji takih čustev, kot do mene. Ne me zmerjat. Nisem najstnica, sem odrasla ženska in nisem dozivela še takšne povezave. Hvala za mnenja.
“Strah pred čustvi” in podobna retorika je izgovor, to rečeš, ko nočeš prizadet, nimaš pa boljših besed, da ne omenjamo, da je tudi strah čustvo.
Škoda res, če sta tako zelo kliknila, ni vsak dan, da začutiš tisto nit med dvema človeškima bitjema, težko razumeti, zakaj bi nekdo ravnal proti temu in se odločil “po razumu”, ga lahko s čim izsiljuje, ima €5 mio na računu, on je pa zapufan?
Je posredi družina? Ima s to, za katero se je na koncu odločil, otroke? Je pač tako, da po X letih ob obveznostih – služba, otroci… čar zbledi, prevladujejo banalni pogovori (kdo bo kaj naredil, kdo peljal otroke v vrtec, šolo, k zobarju, na dejavnosti…) in zmanjka časa za partnerja. In takrat se z lahkoto pojavi nekdo, ki ima čas le zate, s katerim debatiraš stvari, o katerih si z zakoncem debatirali pred X leti…in začutiš povezanost. A nato se enkrat zaveš, da greš skozi isto kot nekoč in da te na isti način delovanja čaka z novo osebo enak rezultat. In da je predvsem za otroke, pa kar nec ko ncevtudi zate bolj pametno poskusiti obuditi prejšen odnos, prejšnjo ljubezen in narediti korak naprej in ne nazaj.
Lahko si ti čutila ne vem kaj, ma to ne pomeni da je tudi on. In ja verjetno zna to kazat, pa govorit očitno….ti si pa kot sahara žejna vode to vpijala. Ker si rabila. Ni bila nobena velika ljubezen to. Ne si lagat. Človek ki se z nekom res poveže intimno in čustveno, s katerim res klikne….ne gre tja ven iskat nekoga s katerim se ne in potem gre tja. Bodi resna no. Tip te je vrtel okoli prsta. Verjetno se naveličal, si ga začela dolgočasit. Mislim lahko si lažeš še naprej če misliš da ti bo lažje, ma samo prihodnost si greniš zaradi nekoga ki “je čutil povezavo s tabo in šel ven novo iskat”.
Kako dolgo sta pa bila skupaj, da si tako trdno prepričana v “povezavo”? Verjetno si tako bolj verjela v svojo predstavo. Lahko si odrasla oseba, a ko se zaljubiš, si kot najstnik z rožnatimi očali.
Strah pred čustvi? Wtf, kaj to pomeni? Strah je osnova vseh čustev.
Ker če bi res bila povezava, bi seveda ostal. Tako pa snami že ta rožnata očala, kmalu bo listje na drevesih pisano…
Epic Fail, 28.08.2025 ob 23:48
Čakaj malo… želiš povedati, da si vedela, da je še ena druga v igri in si vztrajala?
Vidiš, če bi takoj ko si izvedela, da imaš konkurenco med katero izbira spakirala culico… bi odšla vsaj s ponosom. ?
Pa veš koliko je takšnih, ki vedo, da je še druga v igri in se zabitoglavke vseeno odločite ostati-kot menite zase ste zmagovalke.
Potem pa čutite, da ko vas nabija se samo sprazni, pa misli na tisto, ki jo zares ljubi.
to danes delate ženske, ensposobne
Zbudite se mladi in stari.
Ko moški ljubi, se to zgodi samo 1x v življenju, vse ostalo je samo približek ali copija kar naj bi pomenilo ljubiti.
Imajo pa tuddddi ogromen EGO, ki ga ženske nimamo. smo pa prasice, drama kvinice ipd.
Končni rezultat je, da vsi s tem raje TRPIMO tam, kjer nismo srečni, kakor, da bi živel z osebo, kjer si bil srečen.
Življenje nima reprize, zato raje bodite srečni in ljubite vsaj tisti kratek čas, kakor si mečete pesek v oči.
Ti bolana mati, 29.08.2025 ob 05:46
Pa veš koliko je takšnih, ki vedo, da je še druga v igri in se zabitoglavke vseeno odločite ostati-kot menite zase ste zmagovalke.
Potem pa čutite, da ko vas nabija se samo sprazni, pa misli na tisto, ki jo zares ljubi.
to danes delate ženske, ensposobne
Ne moreš jim prepovedati, da so neumne. Zmerjanje tudi ne pomaga, saj jih še bolj utrjuje v vlogi žrtve v katero so se postavile. In postavile so se dobesedno ker so to izbrale namesto alternative. Vse zato, ker niso v nekem trenutku bile sposobne narediti obrata za 180 stopinj in narediti najprej prvi korak… in nato z pokončno glavo odkorakati stran. Evo, tako malo je bilo potrebno, pa bi se danes lahko avtorica počutila čisto drugače.
Aja, mim grede če ti ni jasno sem dedc in še enkrat mim grede ne cenim žensk, kot je avtorica. Kr nekaj… vedno žrtev. ?
Srce125, 29.08.2025 ob 06:29
Če bi te moški ljubil, bi se tudi odločil zate.
Je pa res, da če sta bili obe ves čas v igri, je vprašanje koliko je iskren do nje. Je možno, da je tebe samo izkoristil, da bi bil bolj zanimiv njej, da bi jo naredil ljubosumno?
Tudi to je zelo verjetno, ker moški to delajo po neki čudni logiki. Se jim že izide, samo skoz rabijo dve ?. Seveda je to bolj tako tako ljubezenski odnos, ki ga poganja jeza. Je pa čustven, zelo.
Forum je zaprt za komentiranje.