Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Noseča in z otrokom na cesto

Noseča in z otrokom na cesto

Edino prav. Partnerja nikjer, že tako se je je en najemodajalec usmilil, ona pa vmes spet z vzhajanim trebuhom in nafilano pečico misli da ji bo najemodajalec podaljšal v garsonjeri najem še za eno leto.

Lepo ji je odpovedal, jaz, nova najemnica brez otrok pa sem not.

Noben od naju z najemodajalcem zaboga ne more spucat pečice tok jo je zamastila. Glede na filter v napi pa je pamži zgleda ves cajt sam neki cvrla na olju.

Kera Kurčeva butara. Deda od nikoder ona pa že drugič napumpana od drugega.

Ene ženske ej mislite samo s pizdo. Pizda = enako vaši možgani. Nimate jih v glavi ampak v pizdi.

Gnusne ste. Predvsem neizobraženim babam je to da so iztisnile novega grdacša, potrošnika na svet da ga bo na novo še dodatno svinjal, višek njihovega življenja.

Uboge napumpane šleve, ene očitno še tok nemarne, da sploh ne vejo, s kom so se zgonile in kdo jih je napumpal. S tisto potrebno pizdo ne zaščiteno fukajo od senika do wcjev.

Moški, čuvajte svoje seme. Nobeni prasici ga ne dajte. Raje pejte h kurbam, so čiste in zaščitene.

Huh … zanimivo oziroma grozljivo zanimivo, kako ljudomrzniške misli imate …

Avtorica, verjetno zgledaš kot ena normalna oseba. V resnici si pa pošast.

Koliko takih pošasti hodi mimo mene vsak dan in me veselo pozdravlja, se sprašujem. Verjetno mnogo več, kot si upam priznati.

Človeka nikar! S. Gregorčič

Že Gregorčič svari Boga, naj tega zla, človeka, nikar več ne ustvarja. Vedno bolj ga razumem.

Ti uboga najemnica vsrane garsonjere si pa zdaj boga za brado prijela? Nimaš niti toliko, da bi čistilni servis poklicala ali novo pečico in napo kupila? Ali pa te muči, ker tebe še tisti prasec noče napumpat? Če vzamemo, da si ženska, seveda ?

Daj, koki, nehaj že obračunavat s svojo mamo! Zdaj je, kar je. Vse že vemo.

Sicer je tole strašno grdo napisano. Ogabno grdo.Fuj, avtor-ica.

Ampak, potem se pa vprašaš…zakaj imajo take osebe, ki bi se nekontrolirano razmnoževale, po možnosti niti plansko, temveč kar tako, ker se je zaradi razuzdanosti pač zgodilo toliko podpore?

Kdo je dolžan  karkoli takim neumnim, otrokom škodljivim lahkoživkam?

Če se znajo vlačit s komerkoli, naj  jim ti , kdorkoli pač so bili, poiščejo tudi stanovanje in omogočijo eksistenco svojemu,čeprav neplaniranemu zarodu.

Nihče na tem svetu ni dolžan žrtvovati svoje lastnine takim osebkom, pa čeprav si nagonijo še toliko frocovja.

Pa ne mi zdaj…oh, grdoba, nosečo žensko bi ven metala…..ja, bi jo.

Ker normalna ženska ne zanosi, če ne ve, kam bi potem s svojim otrokom. In,četudi zanosi neplansko, bo za oba kasneje poskrbel oče otroka. Govorim o normalnih ženskah.

Neumne vlačuge,lahkoživke pa to niso. A prav te so na koncu najglasnejše…..Otroci pa so jim itak zadnja stvar, samo sredstvo za izsiljevanje takih in drugačnih “pravic”.

Odgovor na objavo uporabnika
Vprašam za prjatla, 17.08.2025 ob 10:22

Sicer je tole strašno grdo napisano. Ogabno grdo.Fuj, avtor-ica.

Ampak, potem se pa vprašaš…zakaj imajo take osebe, ki bi se nekontrolirano razmnoževale, po možnosti niti plansko, temveč kar tako, ker se je zaradi razuzdanosti pač zgodilo toliko podpore?

Kdo je dolžan  karkoli takim neumnim, otrokom škodljivim lahkoživkam?

Če se znajo vlačit s komerkoli, naj  jim ti , kdorkoli pač so bili, poiščejo tudi stanovanje in omogočijo eksistenco svojemu,čeprav neplaniranemu zarodu.

Nihče na tem svetu ni dolžan žrtvovati svoje lastnine takim osebkom, pa čeprav si nagonijo še toliko frocovja.

Pa ne mi zdaj…oh, grdoba, nosečo žensko bi ven metala…..ja, bi jo.

Ker normalna ženska ne zanosi, če ne ve, kam bi potem s svojim otrokom. In,četudi zanosi neplansko, bo za oba kasneje poskrbel oče otroka. Govorim o normalnih ženskah.

Neumne vlačuge,lahkoživke pa to niso. A prav te so na koncu najglasnejše…..Otroci pa so jim itak zadnja stvar, samo sredstvo za izsiljevanje takih in drugačnih “pravic”.

Saj to. Včasih vas je treba z macolo da se zbudite. Včasih je treba bit vulgaren da vas pretrese.

In ta kurba ni znala nič povedat ne o očetu prvega ne drugega otroka.

Najemodajalec je iz tujine, seveda bo on najel čistilni servis nič bat, je visoka najemnina. Samo najemodajalec je presodil, da tri osebe pač niso za 35 m2, to je normalno za eno osebo, še za par komaj. Jaz s svojim partnerjem nisem zdržala, naj sam pobira svoje cote in čisti svinjarijo za sabo. Zakaj sem v najemu je spet čist tretja zgodba.

Apropo Simona Gregorčiča si je njegov Človeka nikar! možno razlagati dvopomensko.

No če izhajava s tvojega stališča, ena od prejšnjih avtoric, sem velik pristaš tega da je človek NAJVEČJA EVOLUCIJSKA NAPAKA NARAVE IN DA GA JE TREBA SPRASKAT S PLANETA KOT ZADNJE KURCEVE GARJE.

Če samo za trenutek razmišljaš da se imam za boljšo od garjo, se zelo zelo motiš. Ampak Kurčeva usrana lajdra, smrdljiva s črevesjem polnim dreka si tud ti in tudi ti svinjaš planet. Jasno, ko se bova srečali ne bom nesramna do tebe zakaj le saj že dovolj trpiš.

Vse več nas je dejansko takih da se zavedamo da je človek zlo narave, ubijalski stroj, Kurčeva opica cepljena z tujeplanetarno inteligenco da ta planet čudovito Zemljo ki je pripadla samo živalim, ne reptilu človeku, smo invazivna uničevalna vrsta.

Jaz to hudičevo dobro vem zato se nisem razplodila.

So pa tudi prasice ki vsakemu dajo noge narazen in se pustijo osemenit da so polne raznoraznih semen ko sončnice. In potem vlečejo otroške doklade. Kdor je pameten se ne razplodi. Nas je 9 mrd kar je petkrat preveč in ne ni zdaj o izračunih kok planet prenese če dobesedno gomazimo drug po drugem.

Najemodjalaec je ni zajebal ker živi v tujini se mu ni zdelo humano da sta dva otroka in samska mati v tako majhnem prostoru ki je narejeno za eno osebo. Je imela čas pol leta najt si nov flet ali pa tretjega fukaca ki jo jo z dvema otrokoma dveh fotrov vzel k sebi.

Sam dejstvo je. Ene ženske razmišljate samo S Pizdo ki vas nonstop srbi. Nimfomanke ki se nataknejo na vsak stoječ kurac.

Pišem brutalno ker vam nobena lepa beseda ne zaleže ker božanje nič ne doprinese ampak rabite en direkt udarec na gobec. Zato, kurbe, zato.

Ex najemnica, 17.08.2025 ob 10:52

Saj to. Včasih vas je treba z macolo da se zbudite. Včasih je treba bit vulgaren da vas pretrese.

In ta kurba ni znala nič povedat ne o očetu prvega ne drugega otroka.

Najemodajalec je iz tujine, seveda bo on najel čistilni servis nič bat, je visoka najemnina. Samo najemodajalec je presodil, da tri osebe pač niso za 35 m2, to je normalno za eno osebo, še za par komaj. Jaz s svojim partnerjem nisem zdržala, naj sam pobira svoje cote in čisti svinjarijo za sabo. Zakaj sem v najemu je spet čist tretja zgodba.

Apropo Simona Gregorčiča si je njegov Človeka nikar! možno razlagati dvopomensko.

No če izhajava s tvojega stališča, ena od prejšnjih avtoric, sem velik pristaš tega da je človek NAJVEČJA EVOLUCIJSKA NAPAKA NARAVE IN DA GA JE TREBA SPRASKAT S PLANETA KOT ZADNJE KURCEVE GARJE.

Če samo za trenutek razmišljaš da se imam za boljšo od garjo, se zelo zelo motiš. Ampak Kurčeva usrana lajdra, smrdljiva s črevesjem polnim dreka si tud ti in tudi ti svinjaš planet. Jasno, ko se bova srečali ne bom nesramna do tebe zakaj le saj že dovolj trpiš.

Vse več nas je dejansko takih da se zavedamo da je človek zlo narave, ubijalski stroj, Kurčeva opica cepljena z tujeplanetarno inteligenco da ta planet čudovito Zemljo ki je pripadla samo živalim, ne reptilu človeku, smo invazivna uničevalna vrsta.

Jaz to hudičevo dobro vem zato se nisem razplodila.

So pa tudi prasice ki vsakemu dajo noge narazen in se pustijo osemenit da so polne raznoraznih semen ko sončnice. In potem vlečejo otroške doklade. Kdor je pameten se ne razplodi. Nas je 9 mrd kar je petkrat preveč in ne ni zdaj o izračunih kok planet prenese če dobesedno gomazimo drug po drugem.

Najemodjalaec je ni zajebal ker živi v tujini se mu ni zdelo humano da sta dva otroka in samska mati v tako majhnem prostoru ki je narejeno za eno osebo. Je imela čas pol leta najt si nov flet ali pa tretjega fukaca ki jo jo z dvema otrokoma dveh fotrov vzel k sebi.

Sam dejstvo je. Ene ženske razmišljate samo S Pizdo ki vas nonstop srbi. Nimfomanke ki se nataknejo na vsak stoječ kurac.

Pišem brutalno ker vam nobena lepa beseda ne zaleže ker božanje nič ne doprinese ampak rabite en direkt udarec na gobec. Zato, kurbe, zato.

Vsebinsko gledano imaš prav, brutalni zapis bi naj pretresel -tudi malo res.

Ampak takih to ne spravi k pameti ali spremembi življenja, veš. Samo razkuri jih in še bolj utrdi v prepričanju, da so žrtve in imajo cel svet proti sebi. Gonijo se pa dalje, ker drugega ne znajo in ker jim je to edina razonoda, kar jih poznajo. Nekaj “lepega” jim pa ja pripada v siceršnji mizeriji, ne? Vsaj neki fuk…Sporočilo gre pa mimo njihovih možgan.

Edina rešitev je prisilna sterilizacija. Ne odvzem otrok. To bi jih samo razbremenilo in bi mislile, da lahko še naprej rojevajo sirote, jih bo že nekdo futral… Kvečjemu odvzem in obvezno prisilno delo, da zaslužijo za preskrbo otrok.

Po svoje res, 17.08.2025 ob 11:05

Vsebinsko gledano imaš prav, brutalni zapis bi naj pretresel -tudi malo res.

Ampak takih to ne spravi k pameti ali spremembi življenja, veš. Samo razkuri jih in še bolj utrdi v prepričanju, da so žrtve in imajo cel svet proti sebi. Gonijo se pa dalje, ker drugega ne znajo in ker jim je to edina razonoda, kar jih poznajo. Nekaj “lepega” jim pa ja pripada v siceršnji mizeriji, ne? Vsaj neki fuk…Sporočilo gre pa mimo njihovih možgan.

Edina rešitev je prisilna sterilizacija. Ne odvzem otrok. To bi jih samo razbremenilo in bi mislile, da lahko še naprej rojevajo sirote, jih bo že nekdo futral… Kvečjemu odvzem in obvezno prisilno delo, da zaslužijo za preskrbo otrok.

Se strinjam s tabo. Debile je treba kastrirat in sterilizirat.

Sem imela najemnike, porocen par z dvema otrokoma, napo sem morala zamenjat, ker se je ni dalo vec ocistit, take svinjarije se nikdar nisem videla.

Kuhalna plosca vsa posvinjana in porajsana, ostale so lise in rajse.

Kuhinjska miza spraskana.

Klubska mizica polomljene noge.

Itd.

Pa vse je bilo novo.

Dve luzerki, ena garsonjerca za najem. Sedaj ena ropota, koliko je boljša od druge.

Anonimno 9228, 17.08.2025 ob 12:03

Dve luzerki, ena garsonjerca za najem. Sedaj ena ropota, koliko je boljša od druge.

Ta druga luzerka prodaja hišo btw na drugem koncu Slovenije

Ja, napa res svinjarija

Še večja svinjarija da se gnusna prasica pusti nafilat dvema različnima tipoma.

V uni temi mama mi je rekla da če bi bila ponovno mlada, me ni imela otrok, pa beremo pričevanje bralke, da je njena kurirska mati imela tri otroke (z njo vključno) s tremi različnimi tipi!!!!

Sploh ni bilo govora o tem da sem kaj boljša v materialnem smislu.

V MORALNEM SMISLU SEM PA ZAGOTOVO!!!!

IN TUDI NISEM BILA NORA DA BISE komerkoli pustila nafilat ko božični puran!!!!

VE razmnozene prasice s sto vrescecmimi pamži ste pa res samo kurbe in prasice.

Jaz bi vas prodala za organe.

Sedaj pa že prodaja hišo. Podedovano verjetno. ?

Kakšna hudobija sika ven! Je to res slika človeštva? Danes je na cesti ona, čez deset let pojdite prebrat ta skrpucala od foruma. Na cesti bomo vsi. Ne želi drugemu slabo. Nisi vsemogočen. Tudi za tvojo ritjo palca raste. Ne berem vas več.

Jaz sem tudi v iskanju stanovanja in sem prepričana, da ga bom na svoje karatkeristike tudi dobila.

Ex najemnica, zakaj spuščaš tule žolč na neumne ljudi? Ženske, ki se dajo nafilat kar enemu tepčku, pa živijo v najemu, pol jih ta tepček zapusti, ker si najde drugo mlajšo, se ne bodo nikoli spremenile, saj so mislile, da ga bodo z otrokom obdržale. Ničkoliko žensk na fb skupinah išče stanovanje za najem, z dojenčkom, majhnim otrokom ali celo dvema za ceno 500 €. Pa kaj so sploh razmišljale? Nič.

Ex najemnica, 17.08.2025 ob 13:12

Ta druga luzerka prodaja hišo btw na drugem koncu Slovenije

Ja, napa res svinjarija

V uni temi mama mi je rekla da če bi bila ponovno mlada, me ni imela otrok, pa beremo pričevanje bralke, da je njena kurirska mati imela tri otroke (z njo vključno) s tremi različnimi tipi!!!!

Sploh ni bilo govora o tem da sem kaj boljša v materialnem smislu.

V MORALNEM SMISLU SEM PA ZAGOTOVO!!!!

IN TUDI NISEM BILA NORA DA BISE komerkoli pustila nafilat ko božični puran!!!!

VE razmnozene prasice s sto vrescecmimi pamži ste pa res samo kurbe in prasice.

Jaz bi vas prodala za organe.

Kul je, da se nisi šla razmnoževat. Resno. Ampak iz več razlogov, kot si se jih ti sposobna domislit….

Se imaš za nekaj boljšega? No, nisi nič fajn.

Pa še ena ful pametna, 17.08.2025 ob 13:26

Kul je, da se nisi šla razmnoževat. Resno. Ampak iz več razlogov, kot si se jih ti sposobna domislit….

Se imaš za nekaj boljšega? No, nisi nič fajn.

PA to je nas koki.

Spet pod nekim xy vzdevkom.

Ne mors zgresit te gnusobe.

Ex najemnica, 17.08.2025 ob 10:02

Edino prav. Partnerja nikjer, že tako se je je en najemodajalec usmilil, ona pa vmes spet z vzhajanim trebuhom in nafilano pečico misli da ji bo najemodajalec podaljšal v garsonjeri najem še za eno leto.

Lepo ji je odpovedal, jaz, nova najemnica brez otrok pa sem not.

Noben od naju z najemodajalcem zaboga ne more spucat pečice tok jo je zamastila. Glede na filter v napi pa je pamži zgleda ves cajt sam neki cvrla na olju.

Kera Kurčeva butara. Deda od nikoder ona pa že drugič napumpana od drugega.

Ene ženske ej mislite samo s pizdo. Pizda = enako vaši možgani. Nimate jih v glavi ampak v pizdi.

Gnusne ste. Predvsem neizobraženim babam je to da so iztisnile novega grdacša, potrošnika na svet da ga bo na novo še dodatno svinjal, višek njihovega življenja.

Uboge napumpane šleve, ene očitno še tok nemarne, da sploh ne vejo, s kom so se zgonile in kdo jih je napumpal. S tisto potrebno pizdo ne zaščiteno fukajo od senika do wcjev.

Moški, čuvajte svoje seme. Nobeni prasici ga ne dajte. Raje pejte h kurbam, so čiste in zaščitene.

SLOVENIJA JE PADLA NAZAJ V SREDNJI VEK.

PADLA JE Z YUGO PUSELJENCI za 60 odstotkov navzdol, ostala je ob stanovanja

PADLA JE Z AFRIŠKIMI, FILIPINSKIMI, ARABSKIMI, UKRAJINSKIMI IN RUSKIMI PRISELJENCI

PADLA JE ZARADI  OBILO PODLIH LJUBLJANČANOV –  ONI TAKOLE  GOVORIJO PO LOKALIH KJER SO BREZDUŠNI IN HIBRIDNI

PADLA JE Z LJUBLJANSKIM GRADONAČELNIKOM

Padla je s pooblastilom Romov, da so del oblasti

PADLA JE Z GIBANJEM SVOBODA NARAVNOST V SREDNJI VEK

COVID ČASI  SO BILI TEŽKI, VENDAR LAŽJI  VSEENO OD SEDAJ. Padec v  SREDNJI VEK KJER SMO  je grozliiv.  POD RUSIJO VEDNO BOLJ TONEMO.  POD  ZDA- EU  SMO BILI LJUDJE, POD RUSIJO – EUVROAZIJO  BOMO TAKOLE. NE VEČ LJUDJE,   PREMOŽNI  RUSI so  ZBEŽALI  na ZAHOD,  ZDAJ NIMAJO VEČ  KAM RAZEN V AMERIKO.   ROMAN KP 84 je v polnem zagonu, zbrcali nas bodo povsod, tudi iz svojih stanovanj boste leteli …

Zvezda dneva, 17.08.2025 ob 10:19

Ti uboga najemnica vsrane garsonjere si pa zdaj boga za brado prijela? Nimaš niti toliko, da bi čistilni servis poklicala ali novo pečico in napo kupila? Ali pa te muči, ker tebe še tisti prasec noče napumpat? Če vzamemo, da si ženska, seveda ?

Daj, koki, nehaj že obračunavat s svojo mamo! Zdaj je, kar je. Vse že vemo.

Seveda nima nič svojega. Ne pečice, ne nape, stanovanja itak ne, še postelje svoje ne. In se izživlja nad drugimi. Morda je pa ta, ki se je vselila k onemu tu gor, ki hoče polovico v naturalijah, pa bo jutri napumpana letela prek praga.

Anonimno 9228, 17.08.2025 ob 13:14

Sedaj pa že prodaja hišo. Podedovano verjetno. ?

Tako je. Podedovano. Ti ne dobiš od tega pol kurca.

?????

A to si potegnil iz kake grozljivke? Zelo grdo in strasljivo. Pa ne situacija.

te kar opisem:

imas travme nad mascobami in oljem. Pecica? Samo ocvto krano da je delala mamimica otroku. Imas pomankanje notranje toplote (ljubezni), ker cutis s to mastno pecico ljubezen matere do svojega otroka, katere sam nisi delezen. Pa sicer tudi v vseh zivalski vrstah mater mladicu dajo mascobo (tudi svojo)

otroci obozujejo mastno.

rekla bi da si trajno invalidsko poskodovan moski star 64 let. Ker tvoje izrazanje za en qrac.
mamici pa zelim sreco in vse dobro. Lepse stanovanje in kvalitetno pecico.

Nisem bralka, ampak bralec. Eden od sinov ženske, ki nas ima tri sinove, vsakega z drugim moškim. Pa v Krškem živi ženska, ki ima 6 otrok, vsakega z drugim moškim.

Kaj vas briga s kom ima otroke. Hodijo do ZDA da jih umetno opodijo..Pokvarjeni prevzetni in  naduti folk ji je šel merit celo kvadrate. Najemnino pa ji je navil zato, ker ima otroka brez očeta uhuhu. Tezko prepotentno budalo.  Najemodajalec itak. Ljubljanski  itak.

matematika517, 17.08.2025 ob 14:19

Nisem bralka, ampak bralec. Eden od sinov ženske, ki nas ima tri sinove, vsakega z drugim moškim. Pa v Krškem živi ženska, ki ima 6 otrok, vsakega z drugim moškim.

Njena stvar. Ce je psihično bolna se mora zdraviti, otroke pa ji odvzeti, v kolikor pa je  psihično zdrava, pa je njena stvar koliko jih ima in s kom.

Vse bolj sem prepričan, da je bila huda duševna bolnica. Nekdo je na tem forumu zapisal, da je to znak mejne osebnostne motnje. Čudi me, da nas niso odvzeli.

Tega ni pisala ženska. Ženska ne more biti tako vulgarna in prostaška. Tole je izmišljena tema, domnevam, da je avtor primitivec Anonimno 3469.

Vse teme o samohranilskih zgonjenih materah so kurjekove. Predeluje svojo družinsko sliko na tisoč načinov.

Saj je po svoje poučno. Tako pač gre v življenju sirotam, ki jih trape spravijo na svet. Koki je krasen primer.

Problem je edino, da ne pride do pravih bralk. Mogoče bi le še vsaj katera pomislila na sterilizacijo in naredila uslugo svetu in sebi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close