Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nakup kia ker so zelo poceni to je razlog

Nakup kia ker so zelo poceni to je razlog

Bi kupili avtomobil kia ceed mogoče še kako GT opremo zraven in avtomatski menjalnik no in to samo zato ker je poceni avto dobi se ga za dober denar lahko celo z 0% mero, meni se zdi super

Ampak zakaj so tako poceni bolj poceni kot hyundaj i30 a so kia slabši avti kot hyundaj a kako.

Potem kaki bi rekel da so to skret od avta drugi da so odlični drugi spet drugače.

Hvala

KOLIKO JE PO VAŠE MINIMALNA PLAČA V DRAŽAVI JUŽNA KOREJA?

JE ZA POIZVESTI TO IN POTEM VAM BO VSE JASNO ALI PA NE…

Glede na to, kako slovenceljni stalno jamrate, da ste obubožani, komaj preživite zaradi davkov in podobno, bi morali biti veseli, da si kio sploh lahko privoščite, ne pa da se preseravate, da za vas ni dovolj nobel.

KIA 😉 Kao Imeti Avto

Pri hiši je bilo precej avtomobilov, od golfov, hyundajev, pa tudi kakšen jaguar pa porše sta se našla, pa ti povem da je bilo s kio najmanj problemov. Kupil sem ga za par mesecev dokler ne bi prišel do denarja, pa mi je služil deset let. Ne vem pa kako je zdaj z novimi. Pa tudi tako poceni niso več kot so bili.

Mi imamo ceed-a pri hiši že 16 let. Najprej je bil moj, potem kot drugi avto, sedaj ga vozi sin. Neproblematičen, poceni vzdrževanje, nobenih okvar, prevoženih ima ca. 250.000 km. Malenkost se je pojavila rja, ampak se bo saniralo, pa bo še za par let. Takrat je bil v primerjavi s konkurenco zelo ugoden in ni mi žal, da smo kupili to kljuse. Ni pa pozerski avto, pač uporabno vozilo.

Kio sem imel, rabljeno. Mi je bil v redu avto. Sicer 3 lastniki. Zdržal je 15 let. Še danes bi delal, če se ne bi utrgal zobati jermen. Ne vem zakaj ga na uradnem servisu niso zamenjali, ko je bil še čas, je bil redno servisiran. Jaz se na tehniko ne spoznam preveč…

Odgovor na objavo uporabnika
Kia678, 11.08.2025 ob 23:23

Bi kupili avtomobil kia ceed mogoče še kako GT opremo zraven in avtomatski menjalnik no in to samo zato ker je poceni avto dobi se ga za dober denar lahko celo z 0% mero, meni se zdi super

Ampak zakaj so tako poceni bolj poceni kot hyundaj i30 a so kia slabši avti kot hyundaj a kako.

Potem kaki bi rekel da so to skret od avta drugi da so odlični drugi spet drugače.

Hvala

KIA je za Bosance! Vprašaj Đurota!

samo KIA ne

kako eni nakladate. Da glava boli. ?

Samo kie ne, to je avto za busance pol ne vem kaj.

Če omeniš golfa 8 je isto vse zanič, audi je sranje…

A to bi vozite potem same Makine za 100.000eur a kako hehehe

Pa tole s kia garancijo tudi ni vse res da je kar 7 let to je samo ena marketinška fora, ker se je marsikdo že pritoževal da mu niso popravili to in ono v garanciji ne vem kaj je fora bla to.

Drugače če se že kupuje novo kia mora biti z vso opremo ne neka osnova ker potem bolje da sploh ne kupiš.

tudi toyota je razočarala nekaj lastnikov. Niso vsi zadovoljni z njo.

Toyota pa sploh ne dela lepih avtomobilov, ne vem kako je lahko najbolj prodajan avto pa na cesti jih skoraj da ne vidiš.

Pri toyoti naj najprej zamenjajo dizajnerja ker izgleda kot da so ostali v letu 2012

Lažete, pejte v Bosno pogledat

BMW, Mercedes, Audi, Golf.

To so avti za Bosance.

Bosanci bi rabljeno KIO, pa je za njih predraga.

Obubožani Slovenci, reveži, ki nimamo za golobje davke, si kupujemo samo audije in bemveje . Za njih so golobji davki nižji

nova KIA ceed je lep avto. Kakšna je pa kvaliteta avta ti pa ne znam povedat.

Letnik 2009, prevoženih 200.000 km, kot da je nimam. Dela odlično, naj bo tako še naprej. Vsi predsodki odpadejo!

Jst mam 3 leta star ceed, men je lep za pogledat, za vozit je super, kompakten, poskocen, pa osnovni model ma ful vec opreme kot ker kol drug proizvajalec. Ce ti je avto smisel zivljenja in statusni simbol, bos kupil kaj drugega, glede na prebrano ‘splosno mnenje’ v tej temi. Ce pa ti ni in ti ni, da bi dal vse kar mas in kar nimas za en jebeni avto, je pa kia super izbira.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close