Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem stara in ločenka

Sem stara in ločenka

Sem 50 letna ločenka.  Če me od zadaj pogledaš, bi mi človek prisodil 20 let ( tako je rekel en, ki me je hotel porival od zadaj). Če me pogledaš od spredaj sem videza primernega mojim letom. Zavedam se, da je moje telo že staro, zato se temu primerno tudi bolj vlečem vstran od kakšnega težkega dela in se pustim več razvajat. Se vsak dan tuširam in lepo dišim. Moja muca je ozko ohranjena, ker je gostovalo samo par majhnih. Tisti, ki ste mnenja, da se pri porodu raztegne, pri meni se ni, ker sem imela carski rez. Sem v meni, pa še vedno fajn mokra spodaj, če oči obstanejo na kakšnem na pogled vauu moškem. Se elegantno športno oblačim v oblačila v katerih se dobro počutim in se ne razkazujem. Finančno dobro stojim. Družbo mi dela par dobrih prijateljic. Na dopust ali kam na izlet ga mahnem sama ali povabim zraven kakšno prijateljico. Uživam v kuhanju dobre hrane, še bolj, ko vidim, kako slastno to potem moji gosti mažejo. Zame so to najlepša leta, ko ni več materialnih skrbi, skrbi  za otroke in nerganje moža. Ko uživam v svobodi, v družbi prijateljic ali moških, ki jim v očeh vidim, kako bi me z užitkom podrli. Poželjivi moški pogledi (celo kak mladenič, ki išče nadomestno mater) ali direkt namigi mi dajejo potrditev, da še nisem za v kanto za smeti. Zavidljive znanke mi to tudi  potrjujejo s hudomušnimi opazkami, da sem kao presuha. Ravno pravšnje postave sem, ker lepo vzdržujem obline na pravih mestih. Zdravje mi dobro služi, služba ok.

Hvala za končno lepo življenje, naj traja. Tudi vsem vam privoščim, da pristanete tako kot si želite, da boste srečni in zadovoljni.

Toliko o tem kako smo ločenke smrdljive, zavaljane, ogabne,….

Ti si definitivno tip.

Hja, ploskamo ti, a ne? Bravo ti!

Bo dovolj za dobro voljo?

Odgovor na objavo uporabnika
Provoke, 11.08.2025 ob 10:46

Ti si definitivno tip.

Ne, tipica sem. Če imam kaj moškega, je to samo takrat, ko se dajem dol z moškim.

Kaj bi pa rada zdaj?, 11.08.2025 ob 10:50

Hja, ploskamo ti, a ne? Bravo ti!

Bo dovolj za dobro voljo?

Počakaj, da se oni pezde Anonimen zbudi, ki ima toliko za povedat čez ločenke.

Sej ti si tisti brezdelni anonimni lapež. Spredaj 5cm poscanega, odzadaj pa posrana lukna. Če ti je fajn, da te guzijo, tudi prav. Samo nas normalnih to en kurc interesira.

50let, 11.08.2025 ob 10:44

Sem 50 letna ločenka.  Če me od zadaj pogledaš, bi mi človek prisodil 20 let ( tako je rekel en, ki me je hotel porival od zadaj). Če me pogledaš od spredaj sem videza primernega mojim letom. Zavedam se, da je moje telo že staro, zato se temu primerno tudi bolj vlečem vstran od kakšnega težkega dela in se pustim več razvajat. Se vsak dan tuširam in lepo dišim. Moja muca je ozko ohranjena, ker je gostovalo samo par majhnih. Tisti, ki ste mnenja, da se pri porodu raztegne, pri meni se ni, ker sem imela carski rez. Sem v meni, pa še vedno fajn mokra spodaj, če oči obstanejo na kakšnem na pogled vauu moškem. Se elegantno športno oblačim v oblačila v katerih se dobro počutim in se ne razkazujem. Finančno dobro stojim. Družbo mi dela par dobrih prijateljic. Na dopust ali kam na izlet ga mahnem sama ali povabim zraven kakšno prijateljico. Uživam v kuhanju dobre hrane, še bolj, ko vidim, kako slastno to potem moji gosti mažejo. Zame so to najlepša leta, ko ni več materialnih skrbi, skrbi  za otroke in nerganje moža. Ko uživam v svobodi, v družbi prijateljic ali moških, ki jim v očeh vidim, kako bi me z užitkom podrli. Poželjivi moški pogledi (celo kak mladenič, ki išče nadomestno mater) ali direkt namigi mi dajejo potrditev, da še nisem za v kanto za smeti. Zavidljive znanke mi to tudi  potrjujejo s hudomušnimi opazkami, da sem kao presuha. Ravno pravšnje postave sem, ker lepo vzdržujem obline na pravih mestih. Zdravje mi dobro služi, služba ok.

Hvala za končno lepo življenje, naj traja. Tudi vsem vam privoščim, da pristanete tako kot si želite, da boste srečni in zadovoljni.

Toliko o tem kako smo ločenke smrdljive, zavaljane, ogabne,….

ja lej, vse se dobro sliši, ampak v glavi pač nimaš poštimano, takšnega sporočila pač ne bi napisala ena inteligentna ženska , zrela 50 letnica, ki se spoštuje in morda poišče resnega moškega, ki se vsaki dan tušira, ki skrbi za svoj videz, ki skrbi in neguje svoje zobovje, ki uživa zdravo hrano, skrbi za svojo dušo in duha…….. ne, ti se vlačiš kar pride , če te poželjivo gleda ok, hopa cupa, na hrbet, a ne…. no s takšno ne bi želel niti slučajno. Jaz si želim take kot si ti, ampak z malo več možganskega tkiva, ki bi jo lahko takšno mokro iz pod tuša nesel na svežo belo rjuho in ji polizal vse kapljice vode s telesa…………………

ENK1VE, 11.08.2025 ob 16:27

ja lej, vse se dobro sliši, ampak v glavi pač nimaš poštimano, takšnega sporočila pač ne bi napisala ena inteligentna ženska , zrela 50 letnica, ki se spoštuje in morda poišče resnega moškega, ki se vsaki dan tušira, ki skrbi za svoj videz, ki skrbi in neguje svoje zobovje, ki uživa zdravo hrano, skrbi za svojo dušo in duha…….. ne, ti se vlačiš kar pride , če te poželjivo gleda ok, hopa cupa, na hrbet, a ne…. no s takšno ne bi želel niti slučajno. Jaz si želim take kot si ti, ampak z malo več možganskega tkiva, ki bi jo lahko takšno mokro iz pod tuša nesel na svežo belo rjuho in ji polizal vse kapljice vode s telesa…………………

Zdaj pa te naj bo močno sram, da me označuješ z nalepko radodajke, Nikjer nisem napisala, da vsakemu dam, ki kaže zanimanje zame. Z vsakim, ki sem se dala dol, sem bila tudi v vezi. Jih pa je bilo do zdaj toliko, da ne zapolnijo prstov ene roke.  Nobenega ni bilo nikoli za one night. Ne želim si več veze , pa če tudi nikoli več ne seksam, ker mi je tako kot je zdaj, najlepše.

Kaj to mene briga kolk si ti ozka pa potrebna fuka?

Boli me….k…..

Lej, za vsako rito raste nekje ena šiba. Tako za tvojo tudi. ?

50let, 11.08.2025 ob 16:34

Zdaj pa te naj bo močno sram, da me označuješ z nalepko radodajke, Nikjer nisem napisala, da vsakemu dam, ki kaže zanimanje zame. Z vsakim, ki sem se dala dol, sem bila tudi v vezi. Jih pa je bilo do zdaj toliko, da ne zapolnijo prstov ene roke.  Nobenega ni bilo nikoli za one night. Ne želim si več veze , pa če tudi nikoli več ne seksam, ker mi je tako kot je zdaj, najlepše.

uf, močno me je sram, res oprosti, ko sem prebral tvoj post sem na koncu dobil takšen rezime. Aja, ti jih samo rajcaš, ubijaš njihove poglede, sicer jih pa ne potrebuješ, ker si komot sama. Ja to ti pa verjamem, saj ženske ko gredo v meno nimajo več estrogena in so pravzaprav moški z veliko testosterona. Predlagam ti, da si poiščeš poženščenega moškega z obilico estrogena, ker v tem primeru boš ti moški on pa ženska, drugače ne bo klapalo. Kašen mačo pri tebi no bo klapalo. in ja, posipam se  s pepelom, sram me

” Če me od zadaj pogledaš, bi mi človek prisodil 20 let ( tako je rekel en, ki me je hotel porival od zadaj)”

A to je bilo na modrijanih ob 5.uri zjutraj?

Pogost pojav tu, težave z razumevanjem tekstov in negativizem.

Drugač je pa lepo brati žensko, ki je zadovoljna s svojim lajfom in se udobno počuti v svoji koži, argument več, zakaj je ženska najboljša pri 35+, intelektualno in emocionalno zrela, profesionalno realizirana, spravljena s svetom in sama s sabo, seksualno samozavestna in igriva, in da je še fizično v formi, tops.

Če je starejši tip s ful mlado žensko, gre po pravilu za asimetrijo moči in medosebno dinamiko očima in posvojenke, ne pa dveh enakopravnih romantičnih partnerjev. Enim je zgleda sicer to všeč, ker jim vzbudi očetovski, zaščitniški instinkt, ni pa to zdrava romantična energija, bolj vleče na incestoidnost, to pa ubija seksualno privlačnost.

Tako da ženska, ki je bomba pri 50+, prima, čim več tega.

Tudi mnenja,da je tip in to primitiven

Wow, čestitke, da ti vse laufa kot po maslu…Tu smo pa ekipca menopavznic, ki imajo težave, probleme, ginekološko, fizično…itd…saj je veliko tem …in enim nam ni več do seksa …pač taka je reala …, Je pa luštno brat -kontra temu , vsa čast…ene imate pač srečo s temi dogajanji okoli staranja, upadanja libida, hormonskih zadev…srečno , še naprej .

50let

veliko si napisala.  malo povedla. veliko lažeš. malo resnice.  pod črto, si torej samostojna, urejena oseba.  super. rabiš medaljo za redno umivanje?

vprašanje ki je mizi je naslednje.   ZAKAJ NISI POROČENA, ČE SI TAKO  SUPER??   kr povem ti, da tudi od zadaj ne zgledaš kot 20 letnica.  mislim??

če si tako super bi sem mrali  alfa samci do 55 grebst zate?!!   pa se ne?   torej kdo je kriv če se produkt na trgu ne prodaja.  produkt al kupec??  ja produkt vendarle a ne. saj so moški, zunaj, kot si jih ti želiš. seveda da so.  taki ki bi jih ti spoštovala, jih cenila. so zunaj, obstajajo!!   ampak tebe, ne želijo.  saj si sama po resnici napisala, kdo te želi. mlajši in pač taki bolj.

zakaj ne moreš dobit moškega ki si ga želiš?  to je vprašanje.

idi na yo.tub. in si  poglej kewin samuel. ene 20 videov. ti bo hitro janso.

Mah, 50 letnice so lahko privlačne, ampak večini mladim moškim pač ne. 40-70 je danes srednja starost, nisi ravno mlada, stara pa tudi ne.

si se res razpisala, imaš ful dobro mnenje o sebi, to je dobro za samopodobo, ampak: zadnjič sem gledal BITKO TALENTOV, je prišla ena na oder je govorila pol ure, kako je dobra pevka, da študira opero v Zagrebu in Ljubljani, pol je pa vse pofušala, takle mamo

takih ,kot si se ti opisala ,je zelo malo,mogoče manj kot en procent…srečo imaš,da si med njimi.Ponavadi je skupek genetike in načina življenja .

@50 let

Jaz ti želim, da si še naslednjih 50 let tako zadovoljna s seboj.

Anonimno 3469, 11.08.2025 ob 18:10

50let

veliko si napisala.  malo povedla. veliko lažeš. malo resnice.  pod črto, si torej samostojna, urejena oseba.  super. rabiš medaljo za redno umivanje?

vprašanje ki je mizi je naslednje.   ZAKAJ NISI POROČENA, ČE SI TAKO  SUPER??   kr povem ti, da tudi od zadaj ne zgledaš kot 20 letnica.  mislim??

če si tako super bi sem mrali  alfa samci do 55 grebst zate?!!   pa se ne?   torej kdo je kriv če se produkt na trgu ne prodaja.  produkt al kupec??  ja produkt vendarle a ne. saj so moški, zunaj, kot si jih ti želiš. seveda da so.  taki ki bi jih ti spoštovala, jih cenila. so zunaj, obstajajo!!   ampak tebe, ne želijo.  saj si sama po resnici napisala, kdo te želi. mlajši in pač taki bolj.

zakaj ne moreš dobit moškega ki si ga želiš?  to je vprašanje.

idi na yo.tub. in si  poglej kewin samuel. ene 20 videov. ti bo hitro janso.

Če je tvoje edino orodje kladivo, ti zgledajo vsi problemi kot žebelj.

Se zavedate, da na tudi najbolj raznolike poste vedno odgovarjate z enim in istim trajbanjem? Vse so iste, vse rabijo isto in za vse deluje eno in isto zdravilo, vam to zveni razumno?

Ja super, a ne, vsaj ena. Uživaj. Saj veš, če se počutite dobro, ne skrbite, prešlo bo.

8409

Je tebi normalno, da so ti bolj privlačne ženske 40+? Daj nehaj simpati, no!

Anonimno 8644, 11.08.2025 ob 20:35

8409

Je tebi normalno, da so ti bolj privlačne ženske 40+? Daj nehaj simpati, no!

Boljše za partnerko, ne nujno vizualno bolj privlačne, ampak ko enkrat zrasteš v odraslega človeka, ti videz ni več edini faktor, saj boste videli.

takole, 11.08.2025 ob 16:35

Kaj to mene briga kolk si ti ozka pa potrebna fuka?

Boli me….k…..

Upam da ji odgovori Anonimno 3469!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close