Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem stara in ločenka

Sem stara in ločenka

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3469, 11.08.2025 ob 18:10

50let

veliko si napisala.  malo povedla. veliko lažeš. malo resnice.  pod črto, si torej samostojna, urejena oseba.  super. rabiš medaljo za redno umivanje?

vprašanje ki je mizi je naslednje.   ZAKAJ NISI POROČENA, ČE SI TAKO  SUPER??   kr povem ti, da tudi od zadaj ne zgledaš kot 20 letnica.  mislim??

če si tako super bi sem mrali  alfa samci do 55 grebst zate?!!   pa se ne?   torej kdo je kriv če se produkt na trgu ne prodaja.  produkt al kupec??  ja produkt vendarle a ne. saj so moški, zunaj, kot si jih ti želiš. seveda da so.  taki ki bi jih ti spoštovala, jih cenila. so zunaj, obstajajo!!   ampak tebe, ne želijo.  saj si sama po resnici napisala, kdo te želi. mlajši in pač taki bolj.

zakaj ne moreš dobit moškega ki si ga želiš?  to je vprašanje.

idi na yo.tub. in si  poglej kewin samuel. ene 20 videov. ti bo hitro janso.

Bogu hvala za Anonimno 3469 ki je edini moški na monu ki nas ženske postavi na realna tla!

8409, 11.08.2025 ob 20:05

Če je tvoje edino orodje kladivo, ti zgledajo vsi problemi kot žebelj.

Se zavedate, da na tudi najbolj raznolike poste vedno odgovarjate z enim in istim trajbanjem? Vse so iste, vse rabijo isto in za vse deluje eno in isto zdravilo, vam to zveni razumno?

Amen. Res je to velika modrost. Če je tvoje edino orožje kladivo, ti vsi problemi izgledajo kot žebelj. Odlično ubesedeno!

Ne lažem. Zakaj nisem poročena? Sem bila dobri dve desetletji. Pa je bivši mislil, ker me je dovolj dobro poznal, da sem človek, ki da in drži obljubo in da se mu ni več potrebno trudit za naju, ker sem podpisala obljubo in se je lepo polenil prepričan, da ga ne bom prevarala in da me ne more izgubit. Ga nisem prevarala, se mi je pa zagabil s svojo nehigieno zadnja leta in to je tudi bil povod za ločitev.

Ne more me noben kupit, ker nisem produkt na trgu.  Razumeš? NISEM PRODUKT NA TRGU, ampak sem spakirana v skladišču in MOGOČE še kdaj pridem na trg, ko/če se bo našel primeren kupec.

Tako kot sem napisala, sem več kot zadovoljna in hvaležna za takšno življenje, ki ga živim že nekaj časa in za to ne potrebujem moškega, da bi takšno stanje vzdrževala.

50let, 11.08.2025 ob 22:04

Ne lažem. Zakaj nisem poročena? Sem bila dobri dve desetletji. Pa je bivši mislil, ker me je dovolj dobro poznal, da sem človek, ki da in drži obljubo in da se mu ni več potrebno trudit za naju, ker sem podpisala obljubo in se je lepo polenil prepričan, da ga ne bom prevarala in da me ne more izgubit. Ga nisem prevarala, se mi je pa zagabil s svojo nehigieno zadnja leta in to je tudi bil povod za ločitev.

Ne more me noben kupit, ker nisem produkt na trgu.  Razumeš? NISEM PRODUKT NA TRGU, ampak sem spakirana v skladišču in MOGOČE še kdaj pridem na trg, ko/če se bo našel primeren kupec.

Tako kot sem napisala, sem več kot zadovoljna in hvaležna za takšno življenje, ki ga živim že nekaj časa in za to ne potrebujem moškega, da bi takšno stanje vzdrževala.

Ta zadnji odgovor je za Anonimno 3469

če dobro razmislim, kaj si sploh želela doseči s tvojim sporočilom, morda zavist drugih žensk, ne razumem kaj te je vodilo da si se izpostavila, čeprav anonimno

Če bi tak spis napisal moški, bi brali kritike, da je narcis, samovšečnež, da s ehvali, ven meče…

Tako pač je v tej gnili genocentrični družbi, kjer si kot moški nekaj vreden le, če se samoponižuješ in v nebeške višave dviguješ resno vez zo žensko.

8409

ne da zveni, je razumno.  ja, ker imate fse isti problem. vzgojene ste od mamic ločenk. od mamic feminsitk. ponavadi boomerk. ločenk. ničvrednih žensk. to je problem. moški, vedno dobi kaj želi.  moški vemo do kot segnemo.  problem je ker ste slovneke vzgojene v samske izobražene (ne pametne), luzerke. to je problem. ker vas nihče ne nauči resnic.  od koga bi se ti naučila, kako biti žena? kdo bi tebe to moral naučit??  tvoja mamica  ki bi bila poročena z istim moškim.  zdaj pa tiste punce, ki kaj trenirajo, judo, plavanje, kot otrok. se malo normalizirajo. ker se morajo pustit vodit moškemu in ekr imaj odobrei zkučnje z fanti in moškimi.  ve lezbačike ničvredne feminsitke iz druzboslovja pa niste nikol iv živlenju živele z moškim. i ne zante. in fse kaj t iveš o moškem je narobe. zato si tudi samska.  torej bereš moje poste. lepo.  in še nisi začela delat, kaj tolkrat isto pišem. kot sedaj?  ja pol pa nič. saj če je to tvojaodločitev je ok. super. samo pol ne torbezlaj okoli da ni moških.  ker so, smo moški kot si jih ti in druge želite.  obstajamo, smo zunaj.  bolji kot jaz, mal oslabši kto jaz. ampak v osnovi smo.  PROBLEM JE MI TAKI MOŠKI, KOT S GA TI ŽELIŠ, BI GA SPOŠTOVALA     —  MI    NE    ŽELIMO TEBE!!!

še 100000x    NE  – NE – NE   ŽELIMO TEBE IN TEBI PODOBNIH.  RAZUMEŠ TI TO KONČNO.

moški vedno dobimo kaj želimo. vedno. saj ti si lahko še naprej skrajna feminsitka. si lahko. kumot. fafaj kurac 20 letniku fsa kteden drugemu . super.

ampak to pride z ceno. ima posledice.  lahko si osvobojena kolikor želiš.  ampak posledica je, da NISI POROČENA.

pač, tako je.  začni poslušat kewin samuel.  ni treba mene.njega daj.  če jaz kao nisem relevaten.

Anonimno 3469, 12.08.2025 ob 12:30

8409

ne da zveni, je razumno.  ja, ker imate fse isti problem. vzgojene ste od mamic ločenk. od mamic feminsitk. ponavadi boomerk. ločenk. ničvrednih žensk. to je problem. moški, vedno dobi kaj želi.  moški vemo do kot segnemo.  problem je ker ste slovneke vzgojene v samske izobražene (ne pametne), luzerke. to je problem. ker vas nihče ne nauči resnic.  od koga bi se ti naučila, kako biti žena? kdo bi tebe to moral naučit??  tvoja mamica  ki bi bila poročena z istim moškim.  zdaj pa tiste punce, ki kaj trenirajo, judo, plavanje, kot otrok. se malo normalizirajo. ker se morajo pustit vodit moškemu in ekr imaj odobrei zkučnje z fanti in moškimi.  ve lezbačike ničvredne feminsitke iz druzboslovja pa niste nikol iv živlenju živele z moškim. i ne zante. in fse kaj t iveš o moškem je narobe. zato si tudi samska.  torej bereš moje poste. lepo.  in še nisi začela delat, kaj tolkrat isto pišem. kot sedaj?  ja pol pa nič. saj če je to tvojaodločitev je ok. super. samo pol ne torbezlaj okoli da ni moških.  ker so, smo moški kot si jih ti in druge želite.  obstajamo, smo zunaj.  bolji kot jaz, mal oslabši kto jaz. ampak v osnovi smo.  PROBLEM JE MI TAKI MOŠKI, KOT S GA TI ŽELIŠ, BI GA SPOŠTOVALA     —  MI    NE    ŽELIMO TEBE!!!

še 100000x    NE  – NE – NE   ŽELIMO TEBE IN TEBI PODOBNIH.  RAZUMEŠ TI TO KONČNO.

moški vedno dobimo kaj želimo. vedno. saj ti si lahko še naprej skrajna feminsitka. si lahko. kumot. fafaj kurac 20 letniku fsa kteden drugemu . super.

ampak to pride z ceno. ima posledice.  lahko si osvobojena kolikor želiš.  ampak posledica je, da NISI POROČENA.

pač, tako je.  začni poslušat kewin samuel.  ni treba mene.njega daj.  če jaz kao nisem relevaten.

problem takih kot si ti je, da te nobena ženska noče ne od blizu ne od daleč. moški ste obsedeni s tem, da bi morali žensko nadzorovati in bi jo vedno eden moral imeti. Starejše ženske pa so v glavnem presrečne, če se znebijo okov in končno lahko živijo brez prilagajanja eni tečnobi. Če si je ženska lepo materialno postlala, kar dan danes ni tako zelo težko, potem lahko po 50 tem res uživa v življenju.

Avtorica pred kašnim letom in pol bi lahko identično napisala kot ti sedaj.  Ko misliš, da je to vrhunec in ti je skrajno lepo. Pri men se je pojavil sprva prijatelj – zaprisežen samec. Kakšno leto je hodil okrog mene kot maček okrog vrele kaše hehe. Seveda sem po dobrem letu popustila in sedaj v dvoje je še lepše. Ko sem bila samska, sem videla in doživela veliko lepega, skupaj z njim še več. In ni ga lepšega, ko veš, da imaš tam nekje nekoga, ki bo vedno dvignil telefon, ko pokličeš, da bo odgovoril na sms, da bo vse pustil in pritekel, če rabiš pomoč. Ko vidiš in čutiš kako te njegovi  otroci sprejemajo in so ti naklonjeni. Ko vidiš kako ga tvoj  otrok obožuje. Ni ga lepšega, ko se zvečer stisneš k njemu, ti prime roko in jo poljubi. Ko kaj dela in greš mimo, ter ga mimogrede objameš in poljubiš. Ko te ni zraven in se debatira o kakšnem načrtu, ki vključuje tebe, pa se ne odloči za oba, ampak reče, da bo me prej  poklical, da sliši moje mnenje.

Uživaj, ziher si si zaslužila tako kot midva  🙂

pikica932, 12.08.2025 ob 12:55

Avtorica pred kašnim letom in pol bi lahko identično napisala kot ti sedaj.  Ko misliš, da je to vrhunec in ti je skrajno lepo. Pri men se je pojavil sprva prijatelj – zaprisežen samec. Kakšno leto je hodil okrog mene kot maček okrog vrele kaše hehe. Seveda sem po dobrem letu popustila in sedaj v dvoje je še lepše. Ko sem bila samska, sem videla in doživela veliko lepega, skupaj z njim še več. In ni ga lepšega, ko veš, da imaš tam nekje nekoga, ki bo vedno dvignil telefon, ko pokličeš, da bo odgovoril na sms, da bo vse pustil in pritekel, če rabiš pomoč. Ko vidiš in čutiš kako te njegovi  otroci sprejemajo in so ti naklonjeni. Ko vidiš kako ga tvoj  otrok obožuje. Ni ga lepšega, ko se zvečer stisneš k njemu, ti prime roko in jo poljubi. Ko kaj dela in greš mimo, ter ga mimogrede objameš in poljubiš. Ko te ni zraven in se debatira o kakšnem načrtu, ki vključuje tebe, pa se ne odloči za oba, ampak reče, da bo me prej  poklical, da sliši moje mnenje.

Uživaj, ziher si si zaslužila tako kot midva  🙂

ko si izmišljuješ zgodbice moraš biti konsistentna. al je zaprisežen samec ali pa ima otroke, ki te obožujejo, oboje hkrati pa ne bo šlo.

samski cinik, 12.08.2025 ob 12:20

Če bi tak spis napisal moški, bi brali kritike, da je narcis, samovšečnež, da s ehvali, ven meče…

Tako pač je v tej gnili genocentrični družbi, kjer si kot moški nekaj vreden le, če se samoponižuješ in v nebeške višave dviguješ resno vez zo žensko.

ne samski cinik, saj monu ne gre za zapisano ampak kdo je zapisal. avtorica je anonimna, neznana kot taka nebistvena, saj ne vedo kaj vse je pisala ane.. mi določeni, ki pišemo s stalnim nikom pa o sebi povemo zgolj dejstva, se pa že hvalimo. pa sem mlajša od avtorice in zadovoljna s sabo, mirna v sebi, ampak ne. jaz se hvalim po njihovo.. zadnjič sem se hvalila s tem, ker mi je nedelj ljub dan! wtf resno! kolikokrat je bila nedelja moj edini prosti dan, valjda bom oboževala ta dan ne pa ga mrzila, ne to jih pa ne zanima, važno da se hvalim, ker imam rada nedelje! kamoli da rečem, da sem luštna, zvesta, skrbna, vitka, se ne fukarim naokoli ampak sexam le s partnerjem itd itn..

Nekajkrat je v tekstu opaziti namig na spolnost in olepševanje kaj vse je pri  vad ostalo v dobrem stanju.

Zakaj ste imeli potrebo to napisati?  Ste v pomanjkanju ravno tega o čemer pišete ?  Je to spregledal kdo?

Zelo se sliši ta vaš poudarek na sebi , kar bi lahko pomenilo , da vas drugi kljub vsemu ne opazijo tako zelo kot pa imate vse tisto kar naštevate.

Avtor(ica) sanjaj dalje..

ENK1VE, 11.08.2025 ob 16:27

50let, 11.08.2025 ob 10:44

Sem 50 letna ločenka.  Če me od zadaj pogledaš, bi mi človek prisodil 20 let ( tako je rekel en, ki me je hotel porival od zadaj). Če me pogledaš od spredaj sem videza primernega mojim letom. Zavedam se, da je moje telo že staro, zato se temu primerno tudi bolj vlečem vstran od kakšnega težkega dela in se pustim več razvajat. Se vsak dan tuširam in lepo dišim. Moja muca je ozko ohranjena, ker je gostovalo samo par majhnih. Tisti, ki ste mnenja, da se pri porodu raztegne, pri meni se ni, ker sem imela carski rez. Sem v meni, pa še vedno fajn mokra spodaj, če oči obstanejo na kakšnem na pogled vauu moškem. Se elegantno športno oblačim v oblačila v katerih se dobro počutim in se ne razkazujem. Finančno dobro stojim. Družbo mi dela par dobrih prijateljic. Na dopust ali kam na izlet ga mahnem sama ali povabim zraven kakšno prijateljico. Uživam v kuhanju dobre hrane, še bolj, ko vidim, kako slastno to potem moji gosti mažejo. Zame so to najlepša leta, ko ni več materialnih skrbi, skrbi  za otroke in nerganje moža. Ko uživam v svobodi, v družbi prijateljic ali moških, ki jim v očeh vidim, kako bi me z užitkom podrli. Poželjivi moški pogledi (celo kak mladenič, ki išče nadomestno mater) ali direkt namigi mi dajejo potrditev, da še nisem za v kanto za smeti. Zavidljive znanke mi to tudi  potrjujejo s hudomušnimi opazkami, da sem kao presuha. Ravno pravšnje postave sem, ker lepo vzdržujem obline na pravih mestih. Zdravje mi dobro služi, služba ok.

Hvala za končno lepo življenje, naj traja. Tudi vsem vam privoščim, da pristanete tako kot si želite, da boste srečni in zadovoljni.

Toliko o tem kako smo ločenke smrdljive, zavaljane, ogabne,….

ja lej, vse se dobro sliši, ampak v glavi pač nimaš poštimano, takšnega sporočila pač ne bi napisala ena inteligentna ženska , zrela 50 letnica, ki se spoštuje in morda poišče resnega moškega, ki se vsaki dan tušira, ki skrbi za svoj videz, ki skrbi in neguje svoje zobovje, ki uživa zdravo hrano, skrbi za svojo dušo in duha…….. ne, ti se vlačiš kar pride , če te poželjivo gleda ok, hopa cupa, na hrbet, a ne…. no s takšno ne bi želel niti slučajno. Jaz si želim take kot si ti, ampak z malo več možganskega tkiva, ki bi jo lahko takšno mokro iz pod tuša nesel na svežo belo rjuho in ji polizal vse kapljice vode s telesa…………………

JA JA ti in podobne pa ste ji vse po vrsti fauš….

to je isto kot vsi pari, ki hočte za vsako ceno ostati skupaj, na zunaj igrate idealno partnerstvo, potem pa se vsi cudijo, ko se tole čez pol leta razdre pa tako popolni ste bili za publiko…

naj uživa, go for….sama faušija vas je

Lep pozdrav se popolnoma s tabo strinjam ce pa hoces da ti zabelim  kake prijetne trenutke se mi pa javi lahko dam tudi tel.

Meni vse štima z avtorico, je samozadostna in to … ampak toliko namigov na konkretno seksialnost me malo zmede.

Sicer pa podpiram tvojo samozadostno vztrajanje v ednini, svtorica, čeprav večina ljudi doživlja ženske kot nepopolne, če niso v zvazi ali če vsaj ne sanjajo o moškem vse dni.

zeloodvisno02, 11.08.2025 ob 19:13

takih ,kot si se ti opisala ,je zelo malo,mogoče manj kot en procent…srečo imaš,da si med njimi.Ponavadi je skupek genetike in načina življenja .

NE BO DRŽALO.

danes je veliko žensk, ki so stare 50 ali več in tega ne kažejo.

in ja je mogoče, imam kolegico vse smo 50-55 in samo ena v družbi izgleda 40, ker ne daje nič neprimernega nase in se ne pači, popolnoma naravna je in smo ji vse faus…

je pa tako, če je tvoja mami omara v 50 boš tudi ti, če pa je mami simpatična še v 70 in suha, ohranjeno lepo stara pa boš takšna tudi ti.

moj dedi je vedno rekel, kakšna mati takšna hči in tako je poročil suhico in je mati pri 70 suha sem jaz pri 50 tudi

anonimn157, 13.08.2025 ob 08:43

NE BO DRŽALO.

danes je veliko žensk, ki so stare 50 ali več in tega ne kažejo.

in ja je mogoče, imam kolegico vse smo 50-55 in samo ena v družbi izgleda 40, ker ne daje nič neprimernega nase in se ne pači, popolnoma naravna je in smo ji vse faus…

je pa tako, če je tvoja mami omara v 50 boš tudi ti, če pa je mami simpatična še v 70 in suha, ohranjeno lepo stara pa boš takšna tudi ti.

moj dedi je vedno rekel, kakšna mati takšna hči in tako je poročil suhico in je mati pri 70 suha sem jaz pri 50 tudi

Se strinjam popolnoma s tvojim dedijem,genetika ,pa še zdravo življenje ,če imaš srečo ,da se ne zgaraš…ampak še zmeraj kot tudi piše avtorica ,problem je obraz ,gubice,gube ,gravitacija ,se povesi obraz ,sej tudi pri mošekih,telo se da zadržat ,zato pravim ,malo je tistih ,ki so tudi v obraz  lepe in mladostne ,sploh po 50 ,gre strmo navzdol…

“anonimn157″…kere floskule, dej no mir…konkretno mimo usekal. nekaj so geni, a tako kot si ti rpedstavljaš pa tudi ne: moja stara mama in oče sta bila visoka in suha, vsi trije otroci povprečne višine, z odvečnimi kilogami, konstitucije niti približno take kot starša. njihovi  otroci, torej jaz in brat, suha. sestrične, bratranci visoki in vitki.  …torej…

…blebedakat nekaj o teoriji je eno, praksa se pa izkaže za povem drugo … 😀

ahmm, 13.08.2025 ob 11:41

“anonimn157″…kere floskule, dej no mir…konkretno mimo usekal. nekaj so geni, a tako kot si ti rpedstavljaš pa tudi ne: moja stara mama in oče sta bila visoka in suha, vsi trije otroci povprečne višine, z odvečnimi kilogami, konstitucije niti približno take kot starša. njihovi  otroci, torej jaz in brat, suha. sestrične, bratranci visoki in vitki.  …torej…

…blebedakat nekaj o teoriji je eno, praksa se pa izkaže za povem drugo … 😀

Če mešaš dve čivavi bo prišla ven čivava ,razen ,če potegne gen za nazaj ,tega nikoli ne veš…ampak možnosti so pa jasne…

zeloodvisno02, 13.08.2025 ob 12:39

Če mešaš dve čivavi bo prišla ven čivava ,razen ,če potegne gen za nazaj ,tega nikoli ne veš…ampak možnosti so pa jasne…

“zeloodvisno02”

..ja no.. točno to govorim, nekaj na pamet kokodakat …da en bi o tem, da tudi obraz je ali pa ni izrazit mama/oče. od vseh nas ni niti en izrazito podoben enemu staršu…

Evo ravno prava za mene kakšno leto starejši videti pa petnajst let mlajši postaven dobro situiran v življenju imel samo tri ženske ločen z svojo popolnoma novo hišo in stanovanjem ki ga oddajam sem pa iz okolice Kranja.

Če si za spontano srečanje ti ponudim priliko da se spoznava…

Mogoče sem jaz pravi za tebe, 13.08.2025 ob 13:44

Evo ravno prava za mene kakšno leto starejši videti pa petnajst let mlajši postaven dobro situiran v življenju imel samo tri ženske ločen z svojo popolnoma novo hišo in stanovanjem ki ga oddajam sem pa iz okolice Kranja.

Če si za spontano srečanje ti ponudim priliko da se spoznava…

če je res kar praviš ,dej oglas na ona on ,tinder in bo sigurno precej kandidatk…

@Mogoče sem jaz pravi za tebe

Da ne bos uzaljen, ne odgovarjam samo tebi, temvec vecini polpismenih v tej temi.
Torej, ce bi meni en gams zapisal par stavkov brez slovnicnih locil, tako kot ti, in z neznanjem uporabe s in z, bi od mene dobil le ignor.

Moram pa priznati, da ste skoraj vsi kar fletni s svojimi zapisi zelja in upanja.
Vstrajajte. Ampak na terenu, ne za tipkovnico.

Javi se na mail. cocoon1300@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close