Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Koliko spolnih partnerjev ste imeli?

Koliko spolnih partnerjev ste imeli?

Star sem 44 in sem do sedaj poseksal 26 različnih žensk. Torej, povprečno eno na leto od 18. naprej. Bom poskušal vzdrževat to povprečje. Zanima me kako je to pri vas, moških in ženskah. S kolikimi ste do sedaj, pa prosim po resnici, kajti oboji pretiravajo. Moški v plus, ženske v minus. Meni je vsaka zagotavljala, da sem tretji, peti, šesti, čez deset nobena ni šla…kar sploh ne verjamem…zato me zanima.

Kolikim pa si plačal za seks?

Odgovor na objavo uporabnika
Ostržek, 10.08.2025 ob 13:51

Star sem 44 in sem do sedaj poseksal 26 različnih žensk. Torej, povprečno eno na leto od 18. naprej. Bom poskušal vzdrževat to povprečje. Zanima me kako je to pri vas, moških in ženskah. S kolikimi ste do sedaj, pa prosim po resnici, kajti oboji pretiravajo. Moški v plus, ženske v minus. Meni je vsaka zagotavljala, da sem tretji, peti, šesti, čez deset nobena ni šla…kar sploh ne verjamem…zato me zanima.

Poznam dva tipa, eden ki se hvali da ima kar nekaj čez 80 žensk on drugi nekaj čez 50 na spisku!

A se je izkazalo da je to večina plačanih!

Torej prostitutke!

Eni so res prehvaljeni. Zato me pa zanima realno število. Da imamo moški toliko večje povprečje kot ženske, normalna matematika enostavno ne prenese.

Nisem pričakoval tako slab odziv, torej res ni toliko jebačev in jebačic kot sem mislil da so, glede na hvaljenje.

Js sigurno čez 200 in to realno.

Do 22leta sem bil doma in imeli smo gostilno. Pri 14 sem zacel sexat in potem smo imeli žureke. Pri 16 sem sexal z 44letnico in me je vse naucila. In se je razvedelo in sem jih kar nekaj starejsih dal dol.

Pol sem se porocil pri 25 in sem se za caa 10let umiril. A tamali bi vsak dan . Sem si omisli ljubico par svinganje.

Tudi veliko sem jih imel po sistemu prijetno z koristnim.

Nekaj klasicnih prostitutk sam to me že dolgo ne zanima.

Tako da ja 1x se zivi in pri mojh 55 še dam marsikoga v koš.

Pa ne hvalim se vprašal si povedal sem

Jaz sem bolj skromen. Samo 4, v mladosti Zgodaj sem se poročil, delam v moškem kolektivu. Ven hodim samo skupaj z ženo. Enostavno ni priložnosti za skok čez plot, čeprav se mi zdaj pri 50 blazno lušta nekaj novega, drgačnega.

Zdravo, ocitno bom edina predstavnica zenskega spola ki po povedala po pravici. Sem porocena in stara  50 let imela sem okoli 20 splonih partnerjev. Od tega 5 po poroki. Ni mi zal da sem v mladosti uzivala 100/h ?

Hvala za informacije. Torej ste, kot sem predvideval, ženske enakovredne moškim, kar je matematično logično. Majnšo razliko naredijo prostitutke. Mislim da si nekje v ženskem povprečju. Upam da mi kdo pritrdi ali pa me demantira, kajti po enem vzorcu ne gre sklepat.

55 let, 90 partnerk, od tega 30 proti nagradi in 18 spletnih zmenkarij.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close