Smrt v astrologiji
Oseba, ki sem jo poznala, je imela v solarnem povratku plutona v 8. hiši tisto leto, ko je umrla. Sicer pa progresirano luno v 8. hiši in plutonov transit (kvadrat) k natalni luni. Umrla je za posledicami raka.
Druga oseba je imela v solarnem povratku urana v 8. hiši, kjer je bil tudi natalno (umrla je nenadoma), polovični saturnov povratek, plutonov tranzit čez IC, v opoziciji s saturnom, smrt pa se je zgodila ob aktivaciji luninega mrka na njenem MC (čez MC je potoval tudi severni vozel).
Anonimno854, 07.08.2025 ob 17:24
Oseba, ki sem jo poznala, je imela v solarnem povratku plutona v 8. hiši tisto leto, ko je umrla. Sicer pa progresirano luno v 8. hiši in plutonov transit (kvadrat) k natalni luni. Umrla je za posledicami raka.
Druga oseba je imela v solarnem povratku urana v 8. hiši, kjer je bil tudi natalno (umrla je nenadoma), polovični saturnov povratek, plutonov tranzit čez IC, v opoziciji s saturnom, smrt pa se je zgodila ob aktivaciji luninega mrka na njenem MC (čez MC je potoval tudi severni vozel).
Hvala za odgovor.
Sonce in Merkur sta v natančni konjunkciji v 8. hiši solarne karte pri meni za to leto in v kvadratu z uranom, ki je v 11. hiši.
Luna in mars sta v 11. hiši solarne karte v konjunkciji (mars je retrograden).
Progresirana luna je v 6. hiši rojstne karte v opoziciji z Neptunom in uranom.
Kaj to pomeni?
Astro, 07.08.2025 ob 17:30
Hvala za odgovor.
Sonce in Merkur sta v natančni konjunkciji v 8. hiši solarne karte pri meni za to leto in v kvadratu z uranom, ki je v 11. hiši.
Luna in mars sta v 11. hiši solarne karte v konjunkciji (mars je retrograden).
Progresirana luna je v 6. hiši rojstne karte v opoziciji z Neptunom in uranom.
Kaj to pomeni?
Obrni se s tem vprašanjem na Chatgpt, kar dobro razloži astrološko karto
o smrti, 07.08.2025 ob 17:36
Pravijo, da je opazen Jupiter, ko smrt pride kot odresitev. Sicer je smrt 8. hisa. 4. je konec. Povezave med 8. in 1. hiso v rojstni karti naj bi opozarjale na moznost samomora.
Jaz v 8. hiši nimam NITI ENEGA PLANETA! Nič!
Torej nikoli ne umrem?? Jipiii!
V 4. imam pa samo IC.
Forum je zaprt za komentiranje.