Silikonske prsi rak morje
anonimno630, 05.08.2025 ob 16:15
Zaradi raka na jajčniku sem si morala še preventivno odstraniti prsi.Imam silikone.Sedaj grem prvič na morje.
Na kaj moram biti pozorna?
Pred tednom, mescem, letom?
Pred tednom: ne hodi.
Mescem: posvetuj se s kirurgom, izpostavljanje soncu je zgodaj
Letom: uživaj.
Srečno?
crazyfrog, 05.08.2025 ob 16:46
Sprosti se in uživaj, da boš na morju s strastjo in ne v stresu. Če je okrevanje brez zapletov-vnetij ali kaj. Bo dobra oskrba brazgotine- pokrivanje, mazanje-čist ok in lh greš po6mescih na morje. Kravelj na 500 metrov in skoke iz klifov pa prihrani za drugo leto??
To sem tudi sama predvidevala…hvala ti
Vprašam za prjatla, 05.08.2025 ob 16:58
Ženska, če je to res, kar pišeš, ni nujno,da sprašuješ tu,če onkolog ni pogovoren ali kako že praviš.
Imaš osebnega? Ali pa kar pojdi tja,kjer so te operirali, nekdo, četudi medicinska sestra bo že vedel, kako se tem stvarem streže.
Če je res,kar pišeš, seveda.
Seveda je res.
Joj osebni zdravnik mi je pa tudi rekel,naj vprašam onkologa.
Sestra pa nima pojma!
Vprašam za prjatla, 05.08.2025 ob 17:10
Veš kaj, sestre (tam,kjer si ,kot praviš, bila operirana) sodelujejo tudi pri operacijah. Zato ne piši tega,da nimajo pojma. Sploh pa , mislim, da je to ena izmišljotina.
Ah ,če bi vse prebrala…sestra pri osebnem zdravniku…mislim…sam napadate.
Vprašam za prjatla, 05.08.2025 ob 17:32
Še enkrat pišem….sestre tam, kjer so ti opravili poseg. Mogoče še kej? Krompirček,peteršiljček?
Read baby, read!
Lej ,takrat se pač nisem spomnila, da bi vprašala pa tudi nisem imela namen iti na morje. Sedaj so me pa povabili prijatelji, pa se sam vprašala.
Zdej pa odnehi!
Nekje sem prebrala, da je tvegano iti na avion. Ker je bil pritisk prevelik jn je šlo potem v dojkah v franže. Ne najdem linka Sicer se ti soncu glih ni treba nastavljati. Pazi na ožigalkarje v vodi, da tam kaj ne predrejo. Sorry no za reakcijo. ☺️☺️☺️
No kle si preberi, če nisi imela zgoraj in si imela spodaj. Res ne vem, zakaj bi izpostavljala soncu? Pojdi zjutraj in zvečer, ne pa na najhujšo vročino. Kaj to razmišljate? Saj, ko nisi na morju, tudi ne hodiš naga zgoraj.
Vprašam za prjatla, 05.08.2025 ob 17:46
Kaj pa, če bi ti odnehala, nakladačka, a telefonsko v ordinaciji plastika si pa izgubila, a ne? Kaj sploh hočeš? Klike? Saj ti že več ne verjamemo, da je res, kar kvačkaš gor. Zdaj pa ti nehaj, kura :):)
Sej ne morem verjeti,da obstajate tako hudi hudobni ljudje!
Sam povem….ne želi si biti na mojem mestu!
Ne,pa klikov ne rabim.
Sem samo postavila vprašanje.
Pa saj. Ko vam kdo odgovori, pa sploh, kot da pričakuješ še, ja, pejt na sonce. Rakave celice ima vsak. Če se razvijejo, jeba. Zakaj bi takemu potencialu dala hrano. Mal tezje razumem; si z rakom, pol bi pa futrala raka na soncu. Tudi v senci te sonce opeče. Saj ne rabiš jošk soncu izpostavljati oz. telesa. Če je bil dol in ne gor. Ne vem no. Srčni bolnik tudi ne bo šel po hudem soncu na spehod ob 12h.
Rezi*, 05.08.2025 ob 18:11
Pa saj. Ko vam kdo odgovori, pa sploh, kot da pričakuješ še, ja, pejt na sonce. Rakave celice ima vsak. Če se razvijejo, jeba. Zakaj bi takemu potencialu dala hrano. Mal tezje razumem; si z rakom, pol bi pa futrala raka na soncu. Tudi v senci te sonce opeče. Saj ne rabiš jošk soncu izpostavljati oz. telesa. Če je bil dol in ne gor. Ne vem no. Srčni bolnik tudi ne bo šel po hudem soncu na spehod ob 12h.
Razumem kožni rak/sonce. Kaj ima pa sicer sonce z rakom? V njenem primeru jajčnika?
Forum je zaprt za komentiranje.