Moj mož je kreten
Ne vem več ali sem nora jaz tako kot me hoče on prikazati ali je res on problem. Včasih sem ga gledala z občudovanjem, zdaj pa me samo še živcira. Vse mu gre na živce, vse mu je brezveze, nikoli ne pohvali, nikoli ne vpraša kako sem. Glavno da je on sit, da je mir v bajti in da ga nihče ne moti med scrollanjem ali gledanjem nekih bedarij. Čustveno je topel kot zamrzovalna skrinja, za gospodinjstvo ne dvigne prsta. Vse kar ni po njegovem pa je drama. Ne vem več kaj sploh še čutim. Samo to vem, da ne morem več poslušat njegovega nerganja in občutit tistega pasivno-agresivnega vzdušja, ko pride domov in v trenutku spusti energijo v nulo. Mogoče sem kriva jaz, ker sem tako dolgo mižala. Ampak zdaj vidim. Moj mož je kreten. In vprašanje je, kako dolgo bom to še dopuščala. Se kreten lahko spremeni ali je bolje oditi?
Dva sta ved o v zgodbi. Če tolko kritiziraš, bre da sebe ofnaš v zgodbi, imaš utopična pričakovanja. Pa še žališ. Ok, tu je kreten, kaj pa, ko ne poveš svetu, je pa? Če je nič vreden v tvojih očeh, zakaj od njega pričakuješ diamante? Spremeni svoj odziv v diamante. Kot praviš, te vidi kot dramo. Ampak tudi v drama ni krezensko dramatična. A ti kdaj vprašaš kako je? Al samo najedaš? Mir pri bajti načeloma lahko pomeni, da je v službi tok fajn, da še doma rabi lepši mir. ☺️☺️☺️
Njah, 05.08.2025 ob 03:19
Če sta brez otrok, se mu povej, da ga imaš dovolj.
Če sta z otroki MORAŠ vsaj poskusiti, če še nisi. Sem pa paše zakonska terapija. In delo na sebi. Ne na možu, na sebi, ker gre tebi na živce.
Zakaj moraš? A da je otrok v neke prepir eujet in se uči depresivnega očeta prenašat in histerično mat. Seveda morajo vsi trije biti čimbolj izolirani od okolice, da se lahko bolezenska dinamika družine nemoteno nadaljuje.
Praviš, da je tvoj mož kreten. In kot pri ostalih podobnih zgodbah, je po tvojem mnenju to postal skorajda čez noč. Dejstvo pa je, da je bil tak že ves čas, samo moderne, prazne in vsega naveličane ženske, ki rabite nenehno dramo v življenju, pač imate afiniteto do takih kretenov, ker so tako mačo, zabavni in nepredvidljivi – torej same lastnosti, ki v resni vezi bolj škodijo, kot ne. Tisti bolj prizemljeni vas sploh ne zanimajo, na koncu pa jih dobite po grbi.
Pa naj kdo še reče, da ženske prej dozorijo, takšni primeri (ki jih mimogrede kar mrgoli) kažejo, da temu ni ravno tako. Morda pa vsi patriarhalni sistemi niso žensk kar tako za brezveze držali nazaj.
M688, 05.08.2025 ob 06:17
Praviš, da je tvoj mož kreten. In kot pri ostalih podobnih zgodbah, je po tvojem mnenju to postal skorajda čez noč. Dejstvo pa je, da je bil tak že ves čas, samo moderne, prazne in vsega naveličane ženske, ki rabite nenehno dramo v življenju, pač imate afiniteto do takih kretenov, ker so tako mačo, zabavni in nepredvidljivi – torej same lastnosti, ki v resni vezi bolj škodijo, kot ne. Tisti bolj prizemljeni vas sploh ne zanimajo, na koncu pa jih dobite po grbi.
Pa naj kdo še reče, da ženske prej dozorijo, takšni primeri (ki jih mimogrede kar mrgoli) kažejo, da temu ni ravno tako. Morda pa vsi patriarhalni sistemi niso žensk kar tako za brezveze držali nazaj.
Podpis
10081974, 05.08.2025 ob 01:06
Ne vem več ali sem nora jaz tako kot me hoče on prikazati ali je res on problem. Včasih sem ga gledala z občudovanjem, zdaj pa me samo še živcira. Vse mu gre na živce, vse mu je brezveze, nikoli ne pohvali, nikoli ne vpraša kako sem. Glavno da je on sit, da je mir v bajti in da ga nihče ne moti med scrollanjem ali gledanjem nekih bedarij. Čustveno je topel kot zamrzovalna skrinja, za gospodinjstvo ne dvigne prsta. Vse kar ni po njegovem pa je drama. Ne vem več kaj sploh še čutim. Samo to vem, da ne morem več poslušat njegovega nerganja in občutit tistega pasivno-agresivnega vzdušja, ko pride domov in v trenutku spusti energijo v nulo. Mogoče sem kriva jaz, ker sem tako dolgo mižala. Ampak zdaj vidim. Moj mož je kreten. In vprašanje je, kako dolgo bom to še dopuščala. Se kreten lahko spremeni ali je bolje oditi?
Kak je bil pred enim letom,? Pred tremi?
Anonimno 8373, 05.08.2025 ob 10:19
Še ena suha veja, to je danes pravi sindrom, namreč babe po 50 sexajo ne več, desci pa jim kar na enkrat postanejo breme in odveč, praktično vse v naši okolici so enake, znanki sami na morje brez descov, ženina sodelovka pravi kar doma naj bo , jaz grem na morje…
končno so prišle k pameti in namesto, da bi zadnja kvalitetna leta zabijale za gospodinjstvo, raje uživajo.
Če rečem, da je moja omara zanič, je problem v moji slabi izbiri.
Če rečem, da se mi stroj kvari, zna biti, da ga ne znam pravilno uporabljati.
Če bi bil moj mož kreten, je blizu misel, da imam slab okus za izbiro moških.
V vseh primerih bi mi bilo nerodno to razbobnati. Bi se potrudila urediti. Če ne bi znala, bi se pa raje v naslednjem poskusu bolj premišljeno lotila zadeve.
Ja lej no…
Background… v zadnji fazi zaljubljenosti je on zmagal v “vojni egov”, med tem ko si ti še nosila rožnata očala in vse videla narobe in poskušala ugajati. On ni imel nič proti. ?
Potem si nekaj časa prenašala sranja, dokler nisi ugotovila, da tako ne gre. Sedaj želiš doseči ravnotežje. No sedaj ima pa on veliko proti temu in brani pridobljene pozicije. ?
Good luck… vojna egov part 2. Imaš 2 možnosti. Hitro zaključiš ne glede na to ali zmagaš ali izgubiš. Ali pa se greš vojno izčrpavanja. Na koncu ti bo žal, da nisi izbrala prve opcije. ?
.https://www.youtube.com/watch?v=Sj_9CiNkkn4
monovka, 05.08.2025 ob 10:32
Če rečem, da je moja omara zanič, je problem v moji slabi izbiri.
Če rečem, da se mi stroj kvari, zna biti, da ga ne znam pravilno uporabljati.
Če bi bil moj mož kreten, je blizu misel, da imam slab okus za izbiro moških.
V vseh primerih bi mi bilo nerodno to razbobnati. Bi se potrudila urediti. Če ne bi znala, bi se pa raje v naslednjem poskusu bolj premišljeno lotila zadeve.
Ja glej, samo ti si normalna. Lenobam je pa lažje za vse krivit druge. Dobra stran tega je, da se ni treba spremeniti.
lloyd, 05.08.2025 ob 13:52
Ja glej, samo ti si normalna. Lenobam je pa lažje za vse krivit druge. Dobra stran tega je, da se ni treba spremeniti.
? aha. Temu se pa potem lepše reče stabilen karakter, če se spremeniš, pa si oportunistična veternica?
Pikola, ne razumem potem te supermoderne krilatice delaj na sebi.
Jooooj, je težko biti mlad, res. Vse je polno nekih kontradiktornih receptov za uspeh. Ni čudno, da koga zmede.
Vsak dan bolj sem zadovoljna s svojim EMŠOm ?
10081naloga tvojega moža ni teeb spravljat v dobro voljo. to njegova naloga. njegova naloga je vzgajanej in učenje otrok. varovanje hiše in družine.
TVOJA NALOGA JE DA SI SUHA, SEXY, ŠPORTNA, imaš rit max 38 konf. lepe joške, lepe zobe. nula špeha. da treniraš in držiš tvoje pofukane lape. poročena si, froce ti jedal. tepe te ne. od alfasmičeka kot si ga ti sedaj želiš, ne bi zahtevala fsega tega.
ti rabiš moškega terpaevta. e za sex ampak za psiho terpaijo. nujno.
Anonimno 3469, 05.08.2025 ob 14:14
10081naloga tvojega moža ni teeb spravljat v dobro voljo. to njegova naloga. njegova naloga je vzgajanej in učenje otrok. varovanje hiše in družine.
TVOJA NALOGA JE DA SI SUHA, SEXY, ŠPORTNA, imaš rit max 38 konf. lepe joške, lepe zobe. nula špeha. da treniraš in držiš tvoje pofukane lape. poročena si, froce ti jedal. tepe te ne. od alfasmičeka kot si ga ti sedaj želiš, ne bi zahtevala fsega tega.
ti rabiš moškega terpaevta. e za sex ampak za psiho terpaijo. nujno.
Čuj, ena suha športna z zdravimi zobmi ti ga mimogrede brez besed odgrizne, ti pa je ne vloviš nikoli več. Stari, to je etiopska gazela! Ti pa zarostan štor.
še to, povej mi avtorica, naštej mi 4 stvari za kere nisi zadovoljna brez da kriviš tvojega moža. naštej mi 4 stvari, za kere si sams kriva, da nisi srečna, brez da je mož karkoli kriv poleg?
si se zredila? si debela? si se zelo postarala? imaš premalo testota in te estrogen jebe? ne znaš se prehranjevat? ti je dolgi čas? meniš, daj je tvoj mož, dolžan tebe spravljat v dobro voljo?
si ti to kar si on želi? al bi mu rada fsilila, tvoje feminstično sranje??
mislim, da je tvoj mož dost uredu. mislim, da si ti problem. tebe pumpajo sodelavke, kolegice in so te napumpale neki. ti pa si nasedla.
če te tvoj mož, ne jebe, kot si ti želiš, pol pomeni da si ti zajebala. že čegreva pa pisanju fseh levičark, zafukank v glavo, umskim bolnicam ,femnsitikam tukajgor, ločenkam glupim, ničvrednim 30+ letnicam, ki govorijo kako so moški neumni, bla bla bla kako jih motajo. kaj ti pa ne znaš tvojea motat??
ja ti si nesposobna. to je resnica fsega. že kosi napisal da gleda bedariej na net. kak oveš da so bedarije*? ker ti nerazumeš. al ker te boli, da se bo naučil ,daima veliko vrednost in ti skori nobene. kerje zunaj vedno več takih kto kewin samuel, in drugi. in jaz. ki pomagamo moškim, da se ne pustijo uničevat točno takim kot si pa ti?
kot je nekdo napisla. dokler ne čujem druge plati, je to to.
Etiopija
1. tebi se vidi da si levičaka , skrajan feminsitka, ki ne razume, da ti ne tekmuješ z moškim ki ga želiš ampak z samicami okoli tega moškega.
2. tvoj program v glavi je totlano napačen. tvoja matična plošča ima napako. hudo. ti sploh en veš kdo moški smo, kaj želimo.
3. kakšna gazela? kaj si ti nora. MOŠKI JE NAGRADA. ženska če želi moškega mu mora sledit.
saj te razumem. jaz vem da si zablojena do konca. saj jaz vem ,da tej e vzgajala mamica ločenka in če je bil atek je bil, slabič. beta luzer. meni jasno, da ti en razumeš koncepta druzine in moških, ker ne moreš. femisntična vzgoja, levičarške šole, marxstična propaganda. in to 16 let. saj ne morep bit drugače. ni šanse.
ti meni predavaš o nek itekmi z menoj. ko sem res v formi. mislim. ko nimaš šanse ne ti ne nobena druga. marsiekri moški ne, edino če je nek mlad športnik. to je ta umska bolezen tvoja, ko misl ida sem ora primerjat z moškimi. ti se moraš primerajt z samicami.
pa jaz ti dobro hočem. idi na you tube pa poglej kewin samuel. naj ti on razloži. ker če ti jaz nima smisla.
fse kar mi napisala, je totalno mimo. niti ena stvar ni prav. mene neki žališ z nekim štorom. pa take.
pa moški ki sm okaj vredni en rabimo lovit samic. pridejo same.
sam titega ne razumeš. ker si nedojebana levičarka. feminsitka bolana.
žal. ti se ne zavedaš, da imaš eno življenej in da je tvoj progra mv glavi, sfukan do konca. i nda če imaš recimo še čas imet otroke, imaš ful premalo časa to popravit na terpaiji.
ti boš umrla, sama z svojo zablojeno umsko napako.
Anonimno 3469, 05.08.2025 ob 18:46
Etiopija
1. tebi se vidi da si levičaka , skrajan feminsitka, ki ne razume, da ti ne tekmuješ z moškim ki ga želiš ampak z samicami okoli tega moškega.
2. tvoj program v glavi je totlano napačen. tvoja matična plošča ima napako. hudo. ti sploh en veš kdo moški smo, kaj želimo.
3. kakšna gazela? kaj si ti nora. MOŠKI JE NAGRADA. ženska če želi moškega mu mora sledit.
saj te razumem. jaz vem da si zablojena do konca. saj jaz vem ,da tej e vzgajala mamica ločenka in če je bil atek je bil, slabič. beta luzer. meni jasno, da ti en razumeš koncepta druzine in moških, ker ne moreš. femisntična vzgoja, levičarške šole, marxstična propaganda. in to 16 let. saj ne morep bit drugače. ni šanse.
ti meni predavaš o nek itekmi z menoj. ko sem res v formi. mislim. ko nimaš šanse ne ti ne nobena druga. marsiekri moški ne, edino če je nek mlad športnik. to je ta umska bolezen tvoja, ko misl ida sem ora primerjat z moškimi. ti se moraš primerajt z samicami.
pa jaz ti dobro hočem. idi na you tube pa poglej kewin samuel. naj ti on razloži. ker če ti jaz nima smisla.
fse kar mi napisala, je totalno mimo. niti ena stvar ni prav. mene neki žališ z nekim štorom. pa take.
pa moški ki sm okaj vredni en rabimo lovit samic. pridejo same.
sam titega ne razumeš. ker si nedojebana levičarka. feminsitka bolana.
žal. ti se ne zavedaš, da imaš eno življenej in da je tvoj progra mv glavi, sfukan do konca. i nda če imaš recimo še čas imet otroke, imaš ful premalo časa to popravit na terpaiji.
ti boš umrla, sama z svojo zablojeno umsko napako.
Uf, globoka hvala za tvoje modre misli! Absolutno bom si zdaj našla enega, ki me bo sestradal do kosti. Prvo, kar potem naredim, bo pot do tebe, da mi strokovno poveš, ali sem dovolj suha in športna, da lahko grem med ljudi.
Veš, kaj me zanima? Po kom si ti podedoval to žilico za ljudem pomagat pravilno razmišljat in delit nasvete?
Forum je zaprt za komentiranje.