Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zdravilišče in sostanovalka

zdravilišče in sostanovalka

Šla bom za 14  dni v zdravilišče, preko ZZZS. Sobo si bom delila, ker NIMAJO proste sobe, tudi za veliko doplačilo ne.

Zanima me, kako je z uporabo računalnika zvečer. Zaradi dela uporabljam 2 laptopa.

S sabo bom imela tudi za 14 dni oblačil in obutve. Upam, da so sobe, omare dovolj velike. Po telefonu mi niso znali prav razložiti.

Dnevi bodo razgibani, zato bom očitno potrebovala veliko več kot 14 športnih kompletov in 14 kompletov za kosila, večerje. Zajtrkujem verjetno lahko v trenirki.

Potem kopalke, kopalne brisače, jutranje halje, 14 pižam. Navajena sem, da se vsak večer preoblečem v svežo.

Da na obutev sploh ne pomislim.

Imam dva kovčka 86 krat 36 krat 58 cm,  večji kozmetični kovček, torbo z obutvijo, športno torbo in potem še 2 torbi z laptopom in še eno torbo s pisarniškimi potrebščinami, nahrbtnik.

Upam, da bo to šlo in ne bo moteče.

Ne moreš 14 dni brez dela in modne revije?

ko bo sostanovalci z užitkom prdela.

Torej imaš samo en komplet za zajtrk, kosilo in večerjo ? Pa ker si v zdravilišču, potrebuješ še vsaj 10 kompletov za terapije. Soba se enakomerno deli na dve sostanovalki.  Morda se pa dnevno voziš domov.

Odgovor na objavo uporabnika
verjetno veliko prtljage, 01.08.2025 ob 19:38

Šla bom za 14  dni v zdravilišče, preko ZZZS. Sobo si bom delila, ker NIMAJO proste sobe, tudi za veliko doplačilo ne.

Zanima me, kako je z uporabo računalnika zvečer. Zaradi dela uporabljam 2 laptopa.

S sabo bom imela tudi za 14 dni oblačil in obutve. Upam, da so sobe, omare dovolj velike. Po telefonu mi niso znali prav razložiti.

Dnevi bodo razgibani, zato bom očitno potrebovala veliko več kot 14 športnih kompletov in 14 kompletov za kosila, večerje. Zajtrkujem verjetno lahko v trenirki.

Potem kopalke, kopalne brisače, jutranje halje, 14 pižam. Navajena sem, da se vsak večer preoblečem v svežo.

Da na obutev sploh ne pomislim.

Imam dva kovčka 86 krat 36 krat 58 cm,  večji kozmetični kovček, torbo z obutvijo, športno torbo in potem še 2 torbi z laptopom in še eno torbo s pisarniškimi potrebščinami, nahrbtnik.

Upam, da bo to šlo in ne bo moteče.

Popizdim da mi pride taka baba. Sem bila in obakrat odlične in prijetne gospe, ter normalne.

Verjetno imajo pralnico v objektu. 14 pižam in kompletov, wtf. Kdo sploh ima tolk cot jebemti 😀

Jst ti predlagam, da se predvsem pozanimaj, kje se v okolici da kaj proti plačilu oprati.

Razen če nisi sp ali lastnica firme, ti pa garantiram, da ti zaradi tega, da se v času bolniške hočeš dokazati s tem, da delaš vsak večer pozno v noč, nihče ne bo večno hvaležen ….

Pa upam, da ne greš v zdravilišče zaradi kakega skeletno mišičnega obolenja, ker te bojo po tem, ko dva 30kilska kufra privlečeš, direktno domov poslali, ker zdravilišča očitno ne rabiš…..

14 kompletov za 14 kosil in vecerij?

Valjda 28 kompletov! Menda ne bos v istem jedla kosila in vecerjo!

Potrebujes dva kozmeticna kovcka, lahko si pomagas tudi s toaletnimi torbicami. V kovcek osnovne stvari in pripomocki, potem gel za tusiranje in body milki v eno toaletno, samponi in maske v drugo, pa se en kovcek za make up, to rabis za kosila in vecerje.

Vzemi dva velika kovcka, ceprav ne vem, ce ti bo to dovolj, mogoce raje 3, da imas enega samo za cevlje. Pri cevljih ne pozabi dvoranskih superg, vsaj troje, da jih lahko menjas in usklajujes s trenirkami, te superge imas samo za notri, za zunaj druge seveda.

Ne pozabi se na svoj domaci povster in dekico, to ti bo zelo olajsalo spanje v tuji postelji!

Da bo za zihr, vzemi raje 4 velike kufre.

Ti ne rabiš zdravilišča, prepusti mesto komu bolnemu. Predvidevam, da je to fejk tema ker ne vem če je res kdo lahko tako moten

Kako se norčujete iz problema navadnih ljudi. Namesto da bi dali uporabne nasvete, trolllate. Vedite, da je človek v stiski. Zakaj se ne morete (več) vžoveti v drugega človeka, pokazati malo empatije?

Niste aposobni empatije.

Verjetno kaki ,milenijci, ali pa pbaby boomerji, za kar vas je lahko sram, da niste zmožni empatije.

Anonimnoxy, 01.08.2025 ob 20:07

Jst ti predlagam, da se predvsem pozanimaj, kje se v okolici da kaj proti plačilu oprati.

Razen če nisi sp ali lastnica firme, ti pa garantiram, da ti zaradi tega, da se v času bolniške hočeš dokazati s tem, da delaš vsak večer pozno v noč, nihče ne bo večno hvaležen ….

Pa upam, da ne greš v zdravilišče zaradi kakega skeletno mišičnega obolenja, ker te bojo po tem, ko dva 30kilska kufra privlečeš, direktno domov poslali, ker zdravilišča očitno ne rabiš…..

Upam, da ni imela srčnega infarkta, ker s takim zaganjanjem v delo je na vidiku še eden. Če si ne more vzeti 14 dni na off, je čas, da resno razmisli o spremembah.

Čas za petkove zgodbice. Kakopak! 🙂

Če bi bila baba resna in bi bilo vprašanje resno bi dobila uporabne nasvete

?????????

Tema je sicer fejk, ampak taki in podobni ljudje obstajajo. Poznam žensko, ki na 14dnevni dopust odnese 4 kovčke oblek samo zase. Med drugim tudi 25 torbic in med 40 in 50 sončnih očal. Ker nikoli ne ve, kaj ji bo na nek dan pasalo oblečt.

Imej terapije preko ZZZS, za hotelsko oskrbo si pa omisli suito v najboljšem hotelu tipa Imprial s postreščki, liftboyi itn.

Kolk vem, včasih dobijo koga, ko morajo luč in tv ugasnit, ko pade mrak. Zato bo težka z dvemi laptopi. Skratka, da se vozi domov bo najbolje.

daj lezbača smrdljiva, fsaj kaj pametnega si zmisli, prasica nemarna.

To je brezvezno nakladanje, provokacija. Tudi jaz sem bila v zdravilišcu, imela sem seboj za 14 dni oblačil, … Ko so mi povedali, da v terminu, ki mi je bil dodeljen, nimajo proste sobe za doplačio, sem počakala, in sem jo dobila. Ne predstavljam si, da sobo delim z neznanko, ker mam svoje navade, ona svoje. V zdravilišče prideš na rehabilitacijo, ne delat in imeti modne revije. Meni je rehabilitacija zelo pomagala, veliko stvari sem počela v prostem času, in tudi družili smo se ob kavici, čaju.  Ampak soba in kopalnica sta bili samo moji.

Kompliciraš

V kateri kovček bo naložila kondome?  Kateri zdravnik jo je predlagal za bivanje v zdravilišču?

Ava377, 06.08.2025 ob 08:41

To je brezvezno nakladanje, provokacija. Tudi jaz sem bila v zdravilišcu, imela sem seboj za 14 dni oblačil, … Ko so mi povedali, da v terminu, ki mi je bil dodeljen, nimajo proste sobe za doplačio, sem počakala, in sem jo dobila. Ne predstavljam si, da sobo delim z neznanko, ker mam svoje navade, ona svoje. V zdravilišče prideš na rehabilitacijo, ne delat in imeti modne revije. Meni je rehabilitacija zelo pomagala, veliko stvari sem počela v prostem času, in tudi družili smo se ob kavici, čaju.  Ampak soba in kopalnica sta bili samo moji.

upam, da ne prideš kdaj lezat v DSO, kjer si boš pa z veseljem delila sobo, sicer boš obsojena na celodnevno tišino ali pa na TV program, ki ti ga bo negovalka nastimala. recimo TV veseljak. hahaha

Da, zelo moteča. Ti imaš probleme, ki jih v zdravilišču ne bodo pozdravili.

Gres na rehabilitacijo ne na dopust.

Saj se hecaš kaj ne.Ti nisi čist ok v svoji glavi.A sploh veš zakaj se gre v zdravilišče na okrevanje.Kdo pri zdravi pameti bi pa tam opravljal službene zadeva.Daj bodi fer do teh,ki okrevanje res pottebujejo pa jim prepusti svoje mesto.

No ravno zaradi takih kot si ti sem si jst doplačala samsko sobo in fino uživala vseh 14 dni,se sprostila in se imela super.

Zdravilišče je namenjeno okrevanju ne pa preseravanju na modni pisti,kar bi se ti očitno rada šla.Ne gledamo ali imamo dvakrat zapored isto majico,trenerko.Mi na kraj pameti ni prišlo preseravanje in afnanje.

Pojdi v super deluks hotel pa se tam afnaj,zdravilišče pa prepusti nekomu,ki ga potrebuje,ti ga očitno ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close