mož golta hrano
Da nekdo golta hrano, je ponavadi lakota. Ali mu je hranjenje španska vas, ker mu kaj drugega bolj pomembno. Sicer če za mizo zgolj jesta, brez komunikacije, mogoče drži dieto in se ob počasnem hranjenju po pogledu tebe, ne bi želel zrediti, ker bi ob tem še drug hladilnik in lonce ofnal. ☺️☺️☺️ On to vse zbaše, ti pa dve uro ješ? Brez komunikacije. Vsak naj gre pol v svojo ‘menzo’. S pogovori. ☺️
jaz počada je, prehitro ima verjetno iz službe. fora je , kak oznate ženskespretno fse obrnit. tebe ne skrbi da on hrano premalo prežveči, da bo mogoče zbolel če bo tko delal. da si telo unčuje. ne ne, tebe sam skrbi zate.
če bi napsroti njegasedela prijazna, zabavna, sexy, mlada, z dostojnimi jošakmi, lušna, z lepimi zobmi, in sexy jedla, taka ki je lahko naga in si lačen poleg nje bi tudi on kolturno hrano počasi jedel.
poleg tebe pa pač, fukne vase in gre čimprej stran od tebe.
saj to ti fse pove. ti prevedem. prasica si.
jaz počasi, 29.07.2025 ob 14:12
Moj mož zelo hitro jé. Jaz počasi.
Najbolj me moti ker požre kosilo in gre od mize, nato jem sama.
Kaj pravite na to?
jaz mislim, da ti dobro veš zakaj gre hitro od mize, in se ne delaj še večje budale. Očitno pa je, da si nimata kaj več za povedati
Ok zdej goltanje je eno ampak dvomim da to pocne, po moje ti to tako vidis ker tako picasi jes.
Sem zenska in jem dokaj hitro in me izredno moti mencanje in pocasno zvecenje in premikanje noza in vilce za brezveze. Moj bivsi je izredno pocasi jedel in mlel mi je slo to tok na zivce da sva sla potem narazen (so ble se druge pocasne stvari tu razlog seveda)
sedaj sem koncno z nekom ki je normalno in hitro. In je tudi normalen in hiter pri ostalih zadevah
Forum je zaprt za komentiranje.