Nohti, trepke pa zavaljeno telo
Nekaj ne razumem. Debele babe imate skoraj vse umetne nohte in trepalnice, telo imate pa ogabno razvlečeno, debelo, strije, celulit…. kaj vam pomaga ves ta kič in plastika, ko pa imate postavo kot nasedli kit. Sploh tiste okoli 20-25 se raje zamislite kakšne boste šele pri 30.ih sploh ko boste rodile. Nemarne ste. Bruh??
Letos sem na žalost spoznala še nekaj (devetdeset odstotkov takih) – še lene, ‘umazane’, nesposobne za kakršno koli delo -samo primer 22 letno dekle spi, ko mama kuha in potem mama gre popoldan na šiht.
Katastrofa, prav trudit se moram, da ta novih, ki jih spoznam takoj ne obsodim na večinske lastnosti.
Kot moški gledam to z gnusom,pa ne debelost ampak grde namazane kremplje in umetnih trepalnic in lenih žensk, deklet,da si nohtov ne uredi sama,še tiste napihnjene znable, pa umetne prsi,riti in podobno je kar za bruhat.. Še dobro,da je moja normalna in da nekaj nase in se uredi sama in normalno zgleda. To je za pogledat, ne pa to plastiko. Ne razumem kako moški sploh hodijo s takimi ženskami.
Imam sodelovko stara je 20 let. Prasica ima120 kil. Vse visi, strije, celulit…ko obleče kratke hlače in sedi, misliš, da je brez vsega, vse pod pizdo zleze. Najraje nosi oprijete pajkice, ki so že tako znucane, da vidiš vsako luknjo od celulita. Spodaj pajkice in se pohvali se kako ima dobro rit. Bljak.?po rokah vsa koža nagubana strije…komaj diha. Ona pa vsa ponosna začela se dolge kremplje nositi. Njen tip pa mršav, sploh ne moreš razumeti da je lahko s tako grdosijo.
Marelica539, 26.07.2025 ob 16:50
Nekaj ne razumem. Debele babe imate skoraj vse umetne nohte in trepalnice, telo imate pa ogabno razvlečeno, debelo, strije, celulit…. kaj vam pomaga ves ta kič in plastika, ko pa imate postavo kot nasedli kit. Sploh tiste okoli 20-25 se raje zamislite kakšne boste šele pri 30.ih sploh ko boste rodile. Nemarne ste. Bruh??
skrijejo pod nohtki in pod trepkami tist svoj špeh. Pa so zadovoljne kao! To je samo maska notri pa joka zato se baše! Poglej Mercator kako so zavaljene. Komaj se premika… Meni je to od nekdaj ogabno zakisano in bolno bo ko bo stara. Hujsala bo z vsemi moznimi tableti pa se bo nazaj zredila še za dvakrat več!
Neinformirani, 26.07.2025 ob 21:26
Vsi se obregate ob strije, kot da se ženska sama odloči zanje.
Saj veste, da gre za dedno predispozicijo ali vam um ne seže tako daleč?
Ena suha, ki sem prve strije dobila že v času intenzivne rasti v zgodnjih najstniških letih.
To je v kompletu. Debele prasice pa so temu še bolj podvržene.
na morju sem spoznal pedra. nisem vedel, da je pa sva se malo pogovarjala pa rečem lej uno debelo prasico, pizda ni bolj odvratnega k debela prasica. pa un potrdi k je štajerc ja ne. to ti vse pove o debelih ogabnih prasicah. če bi bil jaz zakon jih pobijem pa zmelem v pasjo hrano pa pol konzerve prodajam po 50 centov. izjema so samo tidste, ki so bolne zaradi bolezni.
Strije niso problem, sploh če je ženska rodila 1, dva ali več otrok.
Tukaj je debata o 18 letnicah in dalje, brez mulcev, s kremplji, nalispano in zavaljeno.
Punca pri 20 ne more imeti več kot 65 kil, vse kar je več je zavaljeno. Je pa res da ima 5 proc, dedne, zdravstvene in podobne vzroke za prekomerno težo. Vse ostale take so pa lene zavaljene prasice.
Anonimno 5884, 20.08.2025 ob 19:33
Strije niso problem, sploh če je ženska rodila 1, dva ali več otrok.
Tukaj je debata o 18 letnicah in dalje, brez mulcev, s kremplji, nalispano in zavaljeno.
Punca pri 20 ne more imeti več kot 65 kil, vse kar je več je zavaljeno. Je pa res da ima 5 proc, dedne, zdravstvene in podobne vzroke za prekomerno težo. Vse ostale take so pa lene zavaljene prasice.
pri ženskah z otroki vas motijo otroci, tko da so strije res nepomemben faktor.
imajo pa mlade punce precej celulita, niso strije problem.
Forum je zaprt za komentiranje.