Vprašanje glede laserskega odstranjevanja dlak v Novem mestu
Jst sem planirala zaceti z laserskim odstranjevanjem dlak jeseni in sicer pri estetiki Pirnat, ker je hodila moja prijateljica tam in potem sem opazila da so zaprli kliniko in da se sploh niso strankam javljal, niti jim niso vrnili denarja za neopravljene terapije.
Sedaj pa vidim da enak prostor imajo Lumen estetika in me zanima če so to isti ali ne?
Vidim da imajo dobro poletno akcijo in če niso isti si bom pomoje vzela kar za celo telo. Te ki ste pa bili pri estetiki Pirnat in niste dokončale terapij, kako ste rešile situacijo?
Mislim da ima to cez ena punca preko spja, sem opazla par njenih oglasov in mi je bilo cudn k vem da isti prostor so mel estetika pirnat. Sem pa opazla da ima tudi druge storitve ne samo laserja. Nevem pa zakaj so estetika pirnat zaprli, poznam par ki so hodili k njim, ampak so vse tiste opravle ze terapije.
Jaz sem ena takšnih, ki je hodila v Estetiko Pirnat. Zakupljenih “imam” 10 terapij, vnovčila sem 4 terapije, potem pa na lepem dobila sms, da se poslkvalnica v Nm zapira ampak da ni nobenih sprememb in da bomo s terapijami nadaljevale v Laserskin v Ljubljani. Me prav zanima kako se bo to rešilo in kaj je bil razlog za zaprtje poslovalnice. Sem pa slišala, da jim naj bi ena od zaposlenih punc (ali pa študentka) nagajala. Kaj so pa imeli, pa ne vem.
MalaMaja792, 22.07.2025 ob 10:49
Jaz sem ena takšnih, ki je hodila v Estetiko Pirnat. Zakupljenih “imam” 10 terapij, vnovčila sem 4 terapije, potem pa na lepem dobila sms, da se poslkvalnica v Nm zapira ampak da ni nobenih sprememb in da bomo s terapijami nadaljevale v Laserskin v Ljubljani. Me prav zanima kako se bo to rešilo in kaj je bil razlog za zaprtje poslovalnice. Sem pa slišala, da jim naj bi ena od zaposlenih punc (ali pa študentka) nagajala. Kaj so pa imeli, pa ne vem.
Malo sem povprašala naokol in mi je ena povedala da ena izmed študentk, ki je delala tam ni imela sploh dovoljenja za izvajanje z laserjem, da je imela čisto drugo šolo in to farmacevtsko smer. Pomoje jih je kakšna inšpekcija zaprla, ker ta punca ki ni imela dovoljenja je tudi spekla dosti strank.
najas01, 22.07.2025 ob 10:58
Malo sem povprašala naokol in mi je ena povedala da ena izmed študentk, ki je delala tam ni imela sploh dovoljenja za izvajanje z laserjem, da je imela čisto drugo šolo in to farmacevtsko smer. Pomoje jih je kakšna inšpekcija zaprla, ker ta punca ki ni imela dovoljenja je tudi spekla dosti strank.
Ja fino, res… sm slišala da je ena od punc zelo groba, ja, da takoj da na najmočnejšo stopnjo. Js je na srečo nisem imela.
A mogoče kdo ve, lahko js zahtevam denar nazaj, za terapije ki jih nisem opravila? Ker v Lj se mi pa res ne da vozit.
MalaMaja792, 22.07.2025 ob 11:15
Ja fino, res… sm slišala da je ena od punc zelo groba, ja, da takoj da na najmočnejšo stopnjo. Js je na srečo nisem imela.
A mogoče kdo ve, lahko js zahtevam denar nazaj, za terapije ki jih nisem opravila? Ker v Lj se mi pa res ne da vozit.
Pomoje jim moras kar precej zatežit, ker kakor slišim ne vračajo denarja, če ne pa na kakšno inšpekcijo
MalaMaja792, 22.07.2025 ob 11:15
najas01, 22.07.2025 ob 10:58
MalaMaja792, 22.07.2025 ob 10:49
To bi ti pa kar mogli pomoje vrniti denar, ker je nemogoce da zaprejo poslovalnico in vas kar posljejo cisto v drugo mesto ki je 50 km stran da opravite ostale terapije. Jst bi na tvojem mestu zahtevala za vseh 10 terapij povracilo ne samo za preostalih, kot stranka kupis terapije za novo mesto ne pa krnekje drgje. Pol pa da se cakas na vrsto zaradi strank tiste lokacije, katastrofa res
Zdravo,
tudi sama sem pristala v enaki situaciji. Sem pa v soboto imela dogovorjen laserski tretma v salonu Laser Skin, vendar sem ob prihodu naletela na zaprta vrata. Poklicala sem ob dogovorjenem času, a termin iz njihove strani niso zabeležili. Zaradi tega sem ostala brez storitve, kljub temu da sem se pripeljala od daleč.
V preteklosti sem opravila 5 od 10 vnaprej plačanih tretmajev, pri čemer naj bi se preostali tretmaji izvajali pri Laser Skin. Vendar mi je nova lokacija žal preveč oddaljena (približno 2 uri vožnje v eno smer), zato koriščenje tretmajev tam zame ni izvedljivo.
Zato sem jim pisala mail in jih prosila za vračilo preostalega zneska v višini 200€. Še vedno se niso odzvali. Če odgovora nebo, sledi prijava.
Katy344, 22.07.2025 ob 14:23
Zdravo,
tudi sama sem pristala v enaki situaciji. Sem pa v soboto imela dogovorjen laserski tretma v salonu Laser Skin, vendar sem ob prihodu naletela na zaprta vrata. Poklicala sem ob dogovorjenem času, a termin iz njihove strani niso zabeležili. Zaradi tega sem ostala brez storitve, kljub temu da sem se pripeljala od daleč.
V preteklosti sem opravila 5 od 10 vnaprej plačanih tretmajev, pri čemer naj bi se preostali tretmaji izvajali pri Laser Skin. Vendar mi je nova lokacija žal preveč oddaljena (približno 2 uri vožnje v eno smer), zato koriščenje tretmajev tam zame ni izvedljivo.
Zato sem jim pisala mail in jih prosila za vračilo preostalega zneska v višini 200€. Še vedno se niso odzvali. Če odgovora nebo, sledi prijava.
Wtf te niso normalni, dobr da sem počakala z terapijami, ker bi tudi sama naletela na to in bi opravila pomoje glih 1 terapijo. Žal mi je slišat za vaš primer, upam da zrihtate, oni pa mislim da bodo imeli precej težav z inšpekcijo.
Zdravo,
Tudi jaz imam enako izkušnjo, opravila sem 1/10 tretmajev, nihče ne ni nič obveščal o zaprtju. Veliko sem klicala in pisala, na koncu prijavila na Tržni inšpektorat. Dobila sem odgovor kako odstopiti od pogodbe in zahtevati povračilo denarja. Pošto so prevzeli, sedaj teče rok 8 dni, da se odzovejo, potem bom vse predala inšpektoratu.
Zdravo sedaj se vracam spet k forumu, da povem da sem vzela ta paket 10 terapij pri Lumen estetiki (nov salon na isti lokaciji) in eno ze opravila. Z punco od katere je salon sem govorila katera je zelo prijazna, rekla je da jo skoraj vsak dan stranke klicejo zaradi Estetike Pirnat, da so cist jezne in da jih vedno mora napotiti k Laser smooth za pritozbe. Zaenkrat sem zadovoljna, pomoje bom probala se kaksne druge storitve pri punci poleg laserja.
najas01, 16.08.2025 ob 15:50
Zdravo sedaj se vracam spet k forumu, da povem da sem vzela ta paket 10 terapij pri Lumen estetiki (nov salon na isti lokaciji) in eno ze opravila. Z punco od katere je salon sem govorila katera je zelo prijazna, rekla je da jo skoraj vsak dan stranke klicejo zaradi Estetike Pirnat, da so cist jezne in da jih vedno mora napotiti k Laser smooth za pritozbe. Zaenkrat sem zadovoljna, pomoje bom probala se kaksne druge storitve pri punci poleg laserja.
Mogoce bi si lahko privoscla kksno masazo ali pa nego obraza, do sedaj nisem bila nekaj navdusena glede kozmeticnih salonov v Novem mestu
Forum je zaprt za komentiranje.