Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nizozemska banka priporoča da imate del gotovine doma.

Nizozemska banka priporoča da imate del gotovine doma.

Nizozemska banka priporoča da imate del gotovine doma. Vsaj za 1 tedensko porabo.

V enem tednu lahko porabim 40 €. Mislite, da bo kakšen kibernetski napad na banke?

za en teden imam vedno denarja v denarnici..da bi pa imela 100 jurjev doma, pa ne pride v poštev. Kar bo, bo.

Kje pa naj najdem, še danes ne vem kaj v lonec dat, da vsaj otroke nafutram?

Obupana, normale službe ni. Zavrnitve izgleda za mlajše, ali pa nobenega odgovora…

Če ne bi imela otrok…bi že zdavnaj odšla…ne zmorem več!!!

Imamo vedno, še kaj več kot za en mesec porabe.

Odgovor na objavo uporabnika
Obupujem, 22.05.2025 ob 10:06

Kje pa naj najdem, še danes ne vem kaj v lonec dat, da vsaj otroke nafutram?

Obupana, normale službe ni. Zavrnitve izgleda za mlajše, ali pa nobenega odgovora…

Če ne bi imela otrok…bi že zdavnaj odšla…ne zmorem več!!!

Kaj je zate “normalna” služba? Ne poznam tvoje zgodbe, a vsi smo kdaj na dnu, važno da ne obupamo. Sicer je meni ob vsem (trenutnem) obilju lahko govorit. Če je stanje tako hudo kot praviš, naj te ne bo sram, pojdi na karitas ali RK, da prideš čez “tahudo”. Imam občutek, da si brez partnerja? Ko sem bila mlada, sem bila en čas (kljub izobrazbi) čistilka in v proizvodnji. Bolje “išta nego ništa”! Če si doma, pojdi na CSD, če ti mogoče omogočijo kako prekvalifikacijo. Trgovke skoz iščejo. Ne vem no… se mi zdi, da si kot tisti, ki jim v s.p.-ju ne gre in ne gre, pa še kar rinejo in rinejo, dokler ni dolg do države (od prispevkov) tolikšen, da pride do rubeža. Ne čakaj tako dolgo, ukrepaj.

Banke imajo na zalogi samo 5% gotovine. Če kartice ne bodo delovale, bojo nakupi onemogočeni. Na bankomatih je trenutno na razpolago samo 0,001% gotovine.

Jaz itak ne upam nesti v banko, da me ne bi spraševali po izvoru.

Torej se res gre za kak cyber napad? Kak scenarij, priprave? Ker vem, da zagotovo obstajajo spisani scenariji. Na netu.

Haha, samo 5 % gotovine je na bankah. Še dobr, da nimam kredita.

Ko je bil mrk v Španiji, si turisti niso mogli kupiti obroka v gostilni, opraviti nakupe v trgovinah. Preveč smo odvisni od el. plačevanjem.

Kako se ljudje ne zavedajo  svoje odvisnosti od elektrike. Še črpalke ne bodo delale brez elektrike, pa voda ne bo tekla, itd

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close