Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdaj vam je bilo najhuje

Kdaj vam je bilo najhuje

Kdaj vam je bilo najhuje v življenju in zakaj?

Ko me je en moten monovec psihološko napadal, vzel za tarčo, spletno in fizično zalezoval, na koncu grozil meni in mojim otrokom. Po prijavi na policijo, se je sicer ustavil, ampak to je bila izredno težka izkušnja.

Ko sem zbolela in ostala brez zaposlitve, kot invalid. Ter odplačevanje kredita na naslednjih 15 let. In imela nikogar, ki bi mi pomagal.

ZA SEBE SE BRIGI

Bila sem stara 45 in moj takrat že počasi več kot prijatelj je naredil samomor. Pol leta sem bila popolnoma otopela. Kot bi mi možgani zamrznili. Kasneje je postalo še huje, zapadla sem v prenajedanje. Ta dogodek me je zaznamoval za mnogo let, povsem prebolela verjetno ne bom nikoli.

Ko sem z avtom obtičal v poplavi predlani. Avto se je ustavil in blatna voda je pronicala noter…

Ko sem izvedela, da imam raka. ☹️

Odgovor na objavo uporabnika
K9sm, 25.01.2025 ob 21:16

Ko sem izvedela, da imam raka. ☹️

Je zdaj ok? Si kaj slutila?

Ko so mi amputirali dva prsta na roki in sem ugotovil, da ne bom več mogel igrati harmonike, pri 13-tih.

Anonimno 8834, 25.01.2025 ob 21:28

Ko so mi amputirali dva prsta na roki in sem ugotovil, da ne bom več mogel igrati harmonike, pri 13-tih.

Zakaj so ti jih amputirali? Si metal petarde? Pes odgriznil? Drugace pa skoda zaradi instrumenta…

No, 25.01.2025 ob 20:48

Ko me je en moten monovec psihološko napadal, vzel za tarčo, spletno in fizično zalezoval, na koncu grozil meni in mojim otrokom. Po prijavi na policijo, se je sicer ustavil, ampak to je bila izredno težka izkušnja.

No, a je to res? Da si bila nadlegovana?

Če je napisala,potem je že bila nadlegovana.verjetno se nebo nikoli več registrirala,zaupala nekomu tle gor.

Ko mi je umrl mož pri  56. letih.In to čez noč, sem bila zraven.

jup 100% dejstvo, 25.01.2025 ob 21:30

Zakaj so ti jih amputirali? Si metal petarde? Pes odgriznil? Drugace pa skoda zaradi instrumenta…

Obseden sem bil s sovraštvom do razrednika in v zamišljenosti sem roko preveč izpostavil stroju.

pinboks, 25.01.2025 ob 21:39

Če je napisala,potem je že bila nadlegovana.verjetno se nebo nikoli več registrirala,zaupala nekomu tle gor.

Pinkoks, sigurno da se ni zlagala, ampak šokiralo me je da je nekdo lahko tako bolan v glavo .

tu gor je vse mogoče.sej vidiš kakšne pišejo.

Ni najhuje, je pa casovno najbolj blizu.

Ko sem mislila, da nekomu nekaj pomenim, pa sem ugotovila, da temu ni tako.

Razocarana sem sama nad sabo, ker sem verjela v nekaj, kar se vedela, da ne obstaja.

Ko si je mož poiskal drugo, jaz pa ostala z vsemi dolgovi katere sem od plačevala še 15 let (imela sva s. p. in vse je bilo na moje ime). V tistem času sem bila brez dohodkov in hčerka je imela 10 let…

Uh, mene je tega groza.

Nikoli huje, 25.01.2025 ob 22:19

Ko si je mož poiskal drugo, jaz pa ostala z vsemi dolgovi katere sem od plačevala še 15 let (imela sva s. p. in vse je bilo na moje ime). V tistem času sem bila brez dohodkov in hčerka je imela 10 let…

Kako si se resila? So bili dolgovi visoki?

Poklon vsem, ki ste se pobrali iz sranja. In srečno naprej.

Zase ne vem, kako bi zmogla.

Anonimno 10899, 25.01.2025 ob 22:24

Kako si se resila? So bili dolgovi visoki?

Še sama ne vem, kako sem zmogla, vmes zbolela še za rakom…. Verjetno sem se zasmilila še bogu in mi je po 5 letih borbe poslal drugega moža, ki mi je pomagal odplačat pufe in danes prav lepo živim, finančno preskrbljena, hčerka z dobro izobrazbo… Usoda je vse postavila na svoje mesto…

Nikoli huje, 25.01.2025 ob 23:13

Še sama ne vem, kako sem zmogla, vmes zbolela še za rakom…. Verjetno sem se zasmilila še bogu in mi je po 5 letih borbe poslal drugega moža, ki mi je pomagal odplačat pufe in danes prav lepo živim, finančno preskrbljena, hčerka z dobro izobrazbo… Usoda je vse postavila na svoje mesto…

Aja, še to, dolgovi pa taki, da bi si lahko s tem denarjem kaki vikend kupila na morju…

Nikoli huje, 25.01.2025 ob 23:15

Aja, še to, dolgovi pa taki, da bi si lahko s tem denarjem kaki vikend kupila na morju…

Niso tudi dolgovi skupni z bivšim možem?

Preživel sem kar nekaj bolečih izkušenj v življenju. Težko bi rekel, katera izmed njih je najhujša. Pri 21 letih me je zbil avto. To je bil en tak pomemben reset v življenju. Izredno boleča izkušnja zame je bil zakon. Tudi ločitev kotira visoko na lestvici po rušilnosti in prizadejani bolečini. Potem so tu še manj intenzivne izkušnje. Občutek imam, da se kalim skozi bolečino. Cest la vie.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close