Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobivam se s prijateljičinim možem

Dobivam se s prijateljičinim možem

Smo best frendi, skupaj smo vsak teden, ali med tednom ali čez vikend. Smo družinski prijatelji. Js sm ločena, moja best frendica pa je poročena in se zelo dobro razumemo. Mi trije smo najboljši par, al kako bi se reklo. Povsod hodimo skupaj, tudi na morje in smučat gremo skupaj. Jaz s svojim otrokom, onedva s svojim otrokom. Vsak mesec, tud večkrat na mesec hodimo žurat skupaj ven in vam povem, smo v najbolj odfukanih letih, k nas vse razgnja. Midve s frendico prav z užitkom seksualno kuriva njenega moža, se obešava po njem, pleševa z njim, ostali pa jezike do tal. S frendico sva obe sexy, tud oblečeva se sexy in kuriva vse okol sebe. Decom slina dol teče. Frendica, pa je ne dovoli, da bi se šli z njenim možem trojčka. Jaz in njen mož pa sva se vedno požirala z očmi in naju je prav oba matral, da bi se požgala! Njen mož je že prespal pr men, ko smo se ga napili in me je on peljal domov. Pa je ostal pri meni… seveda nisva le spala, sva se kr dobro mrcvarla in požgala. Frendica je bla najprej sumničeva, potem nama je verjela, da sva bila oba tako kome, da itak mu tud vstat ne bi mogu. No ni bilo tako. Njen mož je od takrat naprej večkrat prespal pr men. Hodi delat v tujino in ga večkrat ni po več dni, tako kdaj “podaljša” službeno pote in pride domov (k meni) kakšen dan ali dva prej, da sva midva sama skupaj.

V bistvu je moj cilj, da bi ga dobila in imela čist zase. Njena frendica itak ne morem bit, če si želim njenega deca. On pa si želi mene! Kako naj ga sedaj omrežim in ga dobim le zase?

ne delaj te napake! Boš imela same probleme, če se bo navesil nate. Kar tako naprej, pa pazita, da frendica ne ugotovi, ker ga bo takoj nabrcala, potem boš pa imela eno monovsko nadlogo na grbi. razen, če prepričaš frendico v trojčka, najprej poskusi, če bo za lezbični odnos, potem si zmagala.

Da te 2xpošljem na tavelik krog, da biš vedla, kje si p* drajsat, baba zahojena ????? Prokleta, da se mu vžge ob drajsanju ???????☺️☺️☺️☺️

Odgovor na objavo uporabnika
mijav mijav, 22.01.2025 ob 13:13

ne delaj te napake! Boš imela same probleme, če se bo navesil nate. Kar tako naprej, pa pazita, da frendica ne ugotovi, ker ga bo takoj nabrcala, potem boš pa imela eno monovsko nadlogo na grbi. razen, če prepričaš frendico v trojčka, najprej poskusi, če bo za lezbični odnos, potem si zmagala.

IN pol bo pes rekel how. Al celo bev. Mee. ?☺️☺️☺️

To pa je izmisljena tema sto posto jup

Itak..pravljica za lahko noč?

Ne frendica ga ne bo nabrcala, ker ji veliko pomeni denar. Sta imela v zakonu že kar nekaj težav pa on se do nje obnaša ful grdo, do mene pa čist drugače. Do mene je prijazen, nežen. Skratka ona z njim vstraja, ker ima ogromno keša in ona to rabi, pri njemu ima čisto vse kar si izmisli. On tudi vedno, ko gremo skupaj ven, vse plačuje, tudi meni…. redko kdaj jaz kaj sama plačam. Jaz vem, da bi on prišel k meni, samo problem bo, da ga ona ne bo spustila iz rok.

Take ste samo  obtezene  v vodo za vrec. Prasica gnila.

Zvita Zver, 22.01.2025 ob 13:40

Ne frendica ga ne bo nabrcala, ker ji veliko pomeni denar. Sta imela v zakonu že kar nekaj težav pa on se do nje obnaša ful grdo, do mene pa čist drugače. Do mene je prijazen, nežen. Skratka ona z njim vstraja, ker ima ogromno keša in ona to rabi, pri njemu ima čisto vse kar si izmisli. On tudi vedno, ko gremo skupaj ven, vse plačuje, tudi meni…. redko kdaj jaz kaj sama plačam. Jaz vem, da bi on prišel k meni, samo problem bo, da ga ona ne bo spustila iz rok.

ja pol ji pa plačaj. Za takega kerlca boš pa je odprla družinsko zakladnico. nakaži ji sto jurjev, pa mu ona pomagala pakirat.

Glede na to da cele.dneve prezivis tu in si zmisljujes zgodbice, ti je treba najt delo. Ocitno si ga sam ne zmores

Vseeno mi je, če eni ne verjamete kaj je res in kaj ni. Zanima me od tistih, ki imate kak predlog kako naj ga dobim zase?

Tudi, če sem za vas prasica, mi je vseeno, sem prasica in on je tud prasec, ker je isto prevaral in lagal svoji ženi.

Sva bile best frendice, ampak ker sem se zagrela za njenga moža, to pač ne moreva več bit. Raje izberem ljubezen, kot njo.

Samo nekaj ti povem, vsak je dober, dokler ga nimaš doma.

zanos z njim.

pa mal ga daj na hladn. ne mu picke devat. bo znoro od pohote in babo vn fukno.sam s picko ga lahk dobis.

pri 45 letih ne mislm zanosit z nobenim več. Že imam otroke, ne rabim več. Zdej je cajt, da uživam spet. On tud ne rab več met otroke, jih že ima! Na vrsti sva midva, da zaživiva skupi in uživava v življenju.

Mogoče bi bilo najprej smiselno, da se naslednjič, ko bo na “službeni poti” malo o tem pogovorita. Konec koncev, če si oba želita vezo, potem morata oba sodelovati, mar ne?

Iz lastnih izkušenj (sem bila na mestu tvoje best frendice) govorim, da je to nekaj, o čemer se morata pogovoriti najprej vidva, preden kdo od vaju naredi kak korak z njo. Če si oba to želita, morata tu pač sodelovati, ne razmišljati, kako bo en od vaju dobil drugega. Pri 45 se veza kuje drugače kot pri 16.

vse se vrača,vse se plača!

Ena ena, 22.01.2025 ob 13:26

Itak..pravljica za lahko noč?

Ali pa ne. Sodelavka je hodila s sodelavko in njenim jadrat. Pa njen mož tudi menda. Obe poročeni. Dokler ni ena spala z možem od druge.

anonimno8956, 23.01.2025 ob 11:23

vse se vrača,vse se plača!

Nic se ne placa – na konc samo vsi umrejo in to je to

Skrita Zver, 22.01.2025 ob 13:10

Smo best frendi, skupaj smo vsak teden, ali med tednom ali čez vikend. Smo družinski prijatelji. Js sm ločena, moja best frendica pa je poročena in se zelo dobro razumemo. Mi trije smo najboljši par, al kako bi se reklo. Povsod hodimo skupaj, tudi na morje in smučat gremo skupaj. Jaz s svojim otrokom, onedva s svojim otrokom. Vsak mesec, tud večkrat na mesec hodimo žurat skupaj ven in vam povem, smo v najbolj odfukanih letih, k nas vse razgnja. Midve s frendico prav z užitkom seksualno kuriva njenega moža, se obešava po njem, pleševa z njim, ostali pa jezike do tal. S frendico sva obe sexy, tud oblečeva se sexy in kuriva vse okol sebe. Decom slina dol teče. Frendica, pa je ne dovoli, da bi se šli z njenim možem trojčka. Jaz in njen mož pa sva se vedno požirala z očmi in naju je prav oba matral, da bi se požgala! Njen mož je že prespal pr men, ko smo se ga napili in me je on peljal domov. Pa je ostal pri meni… seveda nisva le spala, sva se kr dobro mrcvarla in požgala. Frendica je bla najprej sumničeva, potem nama je verjela, da sva bila oba tako kome, da itak mu tud vstat ne bi mogu. No ni bilo tako. Njen mož je od takrat naprej večkrat prespal pr men. Hodi delat v tujino in ga večkrat ni po več dni, tako kdaj “podaljša” službeno pote in pride domov (k meni) kakšen dan ali dva prej, da sva midva sama skupaj.

V bistvu je moj cilj, da bi ga dobila in imela čist zase. Njena frendica itak ne morem bit, če si želim njenega deca. On pa si želi mene! Kako naj ga sedaj omrežim in ga dobim le zase?

živite na duhovno moralnem dnu? Upam, da vas nikoli ne srečam..

In tako moralno dno so veze danes. Hvala lepa, raje sem sam.

Kaj se plača, a ljubezen? Se pravi, če se človek zaljubi mora na koncu to plačati kazen al kaj?

Jaz plačujem že s tem, ko sem se zaljubila v poročenega in ker ga ne morem imeti zase. To je že kazen, ki jo plačujem! Drugega pa mi ni treba plačevati.

Sicer pa te nebuloze, karma pa to, da se vse plača….. poznam toliko zlobnih ljudi, ki počnejo veliko hujše stvari, pa v življenju pridejo najboljš skoz in jim nič ne fali!

beta rokometaš, 23.01.2025 ob 14:11

In tako moralno dno so veze danes. Hvala lepa, raje sem sam.

Pomiri se. Ne vlacimo se vse po decih od frendic. Tale zver je sploh perla, da ji rece celo best friend.

Zvita Zver, 23.01.2025 ob 14:14

Kaj se plača, a ljubezen? Se pravi, če se človek zaljubi mora na koncu to plačati kazen al kaj?

Jaz plačujem že s tem, ko sem se zaljubila v poročenega in ker ga ne morem imeti zase. To je že kazen, ki jo plačujem! Drugega pa mi ni treba plačevati.

Sicer pa te nebuloze, karma pa to, da se vse plača….. poznam toliko zlobnih ljudi, ki počnejo veliko hujše stvari, pa v življenju pridejo najboljš skoz in jim nič ne fali!

Tako kot zdravniki niso vec odgovorni zasmrt pacientov in politiki za propad drzave tako noben ni vec nicesar kriv…

@Skrita Zver
Kako naj ga sedaj omrežim in ga dobim le zase?

Nikoli nisem razumela, zakaj si zenske toliko zakomplicirajo razmisljanje.

Torej, omrezila si ga ze. S seksom.
Da ga dobis le zase? Enostavno.
Povej tvoji “the best” prijateljici, da seksas z njenim mozem in garantiram ti, da bos prej, kot v enem tednu, dobila/ nasla odgovor.

je med živalmi, zvermi kot se v niku predstavi. To je pac dno družbe. Se malo kurijo. Ti imajo vsi skupni imenovalec=dno. Potem je pa še ogromno plasti vmes do skromnega vrha. Vrh potrebuje široko dno da stoji. Žal je tako.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close