Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubimec zapustil ženo

Ljubimec zapustil ženo

Imam razmerje s poročenim moškim. Najino razmerje traja že 3 leta. Že takoj, ko sva začela, sem mu povedala, da gre le za popestritev, za zabavo in sex. Rekla sem mu, da ne želim vpletati čustev in nič globjega. On se je strinjal. V razmerje se je spustil že zato, ker doma nima dobrega odnosa z ženo. V odnosu mu je manjkalo veliko stvari. Večkrat sem vmes z njim prekinila in mu povedala, da ne želim več biti z njim, pa me je po parih mesecih vedno nagovoril, da sva spet nazaj skupaj. No to ni veza, je pač avantura. Sedaj po treh letih pa mi je on priznal, da ne more živeti brez mene, da me ljubi od vsega začetka in skoz bolj. Ženi je tudi to povedal in se želi ločiti. Jaz pa do njega ne čutim takšne ljubezni, da bi z njim imela takšen odnos. Meni je šlo res le za res zelo dober sex z njim in zabavo, brez obveznosti. Sedaj, pa bi on rad bil z menoj, se poročil z menoj. Njegova žena mu je rekla, da se strinja z ločitvijo, da je ves čas vedela, da ima drugo, tudi mene je sumila, ker se pač poznamo. Jasno sem mu povedala, da ne želim biti v vezi z njim. Sem mama samohranilka in ne rabim met desca pr bajti. Raje sem sama in se posvečam le otrokom. Moškega pa bi imela, le ko ga rabim. Kako se znebiti ljubimca, ker ne odneha in mi ves čas teži?

tako kot si tukaj bluzila napiši še njemu + dodaj, da te ne kontaktira na noben mogoč način več, sicer boš to smatrala kot nadlegovanje in dala prijavo na policijo. imaš povsem prav, to so slabiči, ki bi hodili iz ene tople postelje v drugo. Uporabni samo za seks in čisto nič drugega.

Ti to resno misliš, da se ga boš znebila? Napaka. Zaljubljen dedec je norec. Ne boš se ga rešila. Zdaj se problemi šele začenjajo. Drago boš plačala uporabo klobase. Pa srečno.

Naj bolje da se z ženo zmenita in zaživite skupaj, ko boš želela te bo naskočil, cunje mu bo pa žena prala, svoje stanovanje pa lepo daš v najem.

najprej ga 3 leta izkoriščaš sedaj bi ga pa zavrgla?

No izkoriščanje je bilo obojestransko. On je dobil pri meni tisto, kar doma ni dobil. Jaz pa sem tudi bila spolno potešena. Jaz sem njemu jasno povedala, da gre le za sex in zabavo. Povedala sem mu, da ne želim nobenih čustev ne z moje ne z njegove strani. Že vmes, ko sem imela občutek, da on nekaj čuti do mene, sem prekinila z njim. Po parih mesecih sva pristala spet v pojstelji….  Jaz nisem njemu rekla, naj pusti ženo, nikoli!

Ne, ne boš se ga kar znebila. Bodi pripravljena na vse. Ti si se igrala z njim, on je pa mislil resno. Zaradi tega je zapustil ženo, kateri je obljubil zvestobo in otroke (če jih ima).

Tebe pa je lahko tudi sram.

Moški, ki izgubi ponos, lahko postane nevaren, nerazsoden.

V prihodnje pa se ne igraj več s čustvi ljudi.

Sam mal- ja, kdo ti je pa otroke naredil…

Se pravi…eden je bil za otroke naredit in adijo , da je dal genetski material…ta drugi za zabavni seks…in pejt stran pa to…next …

Zdaj si pa ujeta…

Yep, kdor se igra z ognjem- čustvi ,se slej kot prej opeče…

Daj zdaj potolaži ljubimca, da bosta “hepi forever after ”

Odgovor na objavo uporabnika
Mlola, 22.01.2025 ob 13:34

No izkoriščanje je bilo obojestransko. On je dobil pri meni tisto, kar doma ni dobil. Jaz pa sem tudi bila spolno potešena. Jaz sem njemu jasno povedala, da gre le za sex in zabavo. Povedala sem mu, da ne želim nobenih čustev ne z moje ne z njegove strani. Že vmes, ko sem imela občutek, da on nekaj čuti do mene, sem prekinila z njim. Po parih mesecih sva pristala spet v pojstelji….  Jaz nisem njemu rekla, naj pusti ženo, nikoli!

ja na kolena prosit ženo, da ga vzame nazaj! obljubi ji, da ga boš redno servisirala, mu nikoli odklonila seksa in ga umitega vrnila domov, samo naj se ga usmili! Druge rešitve ni

Mah, meniš da si vso pamet požrla glede moških…poznavalka  pajade……Pa lej premalo jih poznaš , samo delovanje, čustvovanje, in tak dalje…Tole je zadnja lekcija, da se nikoli ne greš igric z nikomur…Zate so primerni samski , ki se kurbajo v enakem smislu kot ti …brez obveznosti…a takšnim pa nisi kos in rineš v poročene …

Moji otroci so že skoraj odrasi…. en polnoleten, drugi bo kmalu.

Otroke imam z bivšim možem, ki pa je bil pijanec in me je pretepal…. zato je biviši.

Takrat so se mi tudi moški zamerili in z nobenim nočem imeti resne veze!

Zakaj ne bi mogla ženska imeti moškega le za “servis” Tako, kot imajo mnogi moški ženske…. in ogromno žensk trpi zarad takšnih descov!

Zakaj sem jaz tukaj pokvarjena, če sem jasno in glasno njemo povedala kaj želim in kaj ne želim. Nikoli mu nisem dajala lažnih upov!

Mlola, 22.01.2025 ob 12:36

Imam razmerje s poročenim moškim. Najino razmerje traja že 3 leta. Že takoj, ko sva začela, sem mu povedala, da gre le za popestritev, za zabavo in sex. Rekla sem mu, da ne želim vpletati čustev in nič globjega. On se je strinjal. V razmerje se je spustil že zato, ker doma nima dobrega odnosa z ženo. V odnosu mu je manjkalo veliko stvari. Večkrat sem vmes z njim prekinila in mu povedala, da ne želim več biti z njim, pa me je po parih mesecih vedno nagovoril, da sva spet nazaj skupaj. No to ni veza, je pač avantura. Sedaj po treh letih pa mi je on priznal, da ne more živeti brez mene, da me ljubi od vsega začetka in skoz bolj. Ženi je tudi to povedal in se želi ločiti. Jaz pa do njega ne čutim takšne ljubezni, da bi z njim imela takšen odnos. Meni je šlo res le za res zelo dober sex z njim in zabavo, brez obveznosti. Sedaj, pa bi on rad bil z menoj, se poročil z menoj. Njegova žena mu je rekla, da se strinja z ločitvijo, da je ves čas vedela, da ima drugo, tudi mene je sumila, ker se pač poznamo. Jasno sem mu povedala, da ne želim biti v vezi z njim. Sem mama samohranilka in ne rabim met desca pr bajti. Raje sem sama in se posvečam le otrokom. Moškega pa bi imela, le ko ga rabim. Kako se znebiti ljubimca, ker ne odneha in mi ves čas teži?

Izmisljena tema in resitev zate je da komp vrzes skoz okno!

To je pa res en bimbo.

Mlola, 22.01.2025 ob 13:51

Moji otroci so že skoraj odrasi…. en polnoleten, drugi bo kmalu.

Otroke imam z bivšim možem, ki pa je bil pijanec in me je pretepal…. zato je biviši.

Takrat so se mi tudi moški zamerili in z nobenim nočem imeti resne veze!

Zakaj ne bi mogla ženska imeti moškega le za “servis” Tako, kot imajo mnogi moški ženske…. in ogromno žensk trpi zarad takšnih descov!

Zakaj sem jaz tukaj pokvarjena, če sem jasno in glasno njemo povedala kaj želim in kaj ne želim. Nikoli mu nisem dajala lažnih upov!

Avtorica, kaj naj napišem drugega kot veliko sreče. Pa ne vleci ga pretirano za nos, taki znajo biti nevarni! Pa napiši še kaj, ostalo bomo itak prebrali v črni kroniki…

Igzekli take ta prave , veš de  imajo stil in respekt in nikoli ampak res nikoli -se ne zapletajo seksualno ali čustveno s poročenimi…Saj je samskih, že ločenih, vdovcev dovolj , da biznis laufa…anede…Jaz ne morem bit s poročenim , imam meje …Daj  se naslednjič osredotoči na -že ločene… a moraš vse pobrat…verjemi je  svobodnejše , lepše, boljše, brezskrbno , ker vem, da mi ženka ne bo priskakljala od nekje / samo, da jo omenja, pa njune zadeve, pa to … brrr in grrrr, bljak in bruh / Ločenci so pa njama…za brez obveznosti in ne za resne zveze…,da ne bo pomote…

Za avanture vedno vzames porocenega. Tak ti ne najeda z nekim skupnim zivljenjem in to..

Skoraj bi ti verjeli…

Še enkrat zanimajo me predlogi kako se ga znebiti? S tem, ko sem mu povedala, da nočem veze z njim in da bo zame vedno le prijatelj in nič več, s tem ga nisem odgnala. Jaz njega ne želim grdo odpikat, sva tudi dobra prijatelja in zaupnika. Nočem ga prijavit policiji. Nikoli ni bil nesramen ali grd do mene. Samo sedaj mi je začel nosit darila, pride k meni z vrečami hrane, nafila hladilnik in potem prespi pri meni…. Nimam nič proti, če prespi par dni, nočem ga imeti ves čas pri sebi, saj sem navajena živeti sama!

Aja…ooopsi…potem si Milfa že…ajajaj….glej ure dnevi, leta tudi tebi tečejo…

lol, za avanture se vzame-ločenega, ta se je opekel in ti ne bo težil o nekih romantičnih pravljicah ljubavi…

Mlola, 22.01.2025 ob 14:49

Še enkrat zanimajo me predlogi kako se ga znebiti? S tem, ko sem mu povedala, da nočem veze z njim in da bo zame vedno le prijatelj in nič več, s tem ga nisem odgnala. Jaz njega ne želim grdo odpikat, sva tudi dobra prijatelja in zaupnika. Nočem ga prijavit policiji. Nikoli ni bil nesramen ali grd do mene. Samo sedaj mi je začel nosit darila, pride k meni z vrečami hrane, nafila hladilnik in potem prespi pri meni…. Nimam nič proti, če prespi par dni, nočem ga imeti ves čas pri sebi, saj sem navajena živeti sama!

naj ti najame še eno stanovanje, pa boš ti potem hodila tja, ko ti bo z njim prišlo do vrha glave. Ali pa recimo, da ti za 4 dni na teden najame hotel, 3 dni sta pa skupaj. Stari dedci no nadležni kot podrepne muhe, težko se jih je znebiti. Žena je imela srečo, da je našel tebe in se ga losala. Najbrž ji bo tudi vse premoženje pustil.

Ne bom moralizira la, čeprav me ma… ampak kar je, je. A da mu to odločno in jasno poveš ne zaleže? Seveda z veliko mero občutka in empatije. Druge možne rešitve:

-si dobiš druzga dedca,

-ga prepričaš, da imaš druzga dedca tud če ga nimaš (prosi kakšnega žlahtnika ali sodelavca, da ti ljubimca “pomaga” prepričati v to)

– ga popolnoma ignoriraš (nobenih stikov sploh) in upaš, da zaleže.

Otroco bodo šli in odrasli? Dejansko si full egoist, dober sex. V zahvalu bi mu lahko vsaj spidnje gate oprala. Uboga žena brez sexa, mora prat. A se ti njegova žena ne smili?

Ne dam ti prav, da si se zapletla s poročenim moškim, je pa pametna odločitev, da takšnega moškega ne spustiš pod svojo streho.

Ti si še za butaro prebutasta…bogi otroci.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close