Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubezen na delovnem mestu

Ljubezen na delovnem mestu

Ste se kdaj zaljubili v sodelavca/ sodelavko. Kaj menite o taki ljubezni. Kako to vpliva na delo v službi . Kako na to gledajo sodelavci. Se je obneslo.

Najprej malce skrivaš. Nato vsi vedo, da sta skupaj in povedo kako sta lep parček. Meni je lepo, vedeti, da bližnji blizu, da gresta lahko skupaj na kosilo. Je bil pa vedno iz drugega oddelka ali nadstropja, tako da se tudi lahko lažje izogneš v primeru, da ne bi šlo.

ne moreš vplivat v koga se zaljubiš. Je pa dobro, da do tega ne pride…

To zelo krasno deluje, sploh, ko gresta narazen, ja…..Naši bivši sodržavljani niso zastonj rekli: Ono, što je na platnom spisku i spisku stanara, ne diraj!

Zanimivo, da ni več komentarjev. Je pa polno tem kako so se zaljubile v sodelavce, prijatelje…

Si ne upajo??

sama sem sicer večinoma delala v ženskih kolektivih, tudi šolanje sš, faks pretežno ženske.. tisto par sodelavcev v vseh teh letih je bilo pa poročenih/vezanih.. ampak se s sodelavcem raje ne bi zapletala.

Jeba.

Dobesedno.

V vseh smislih te besede.

Odgovor na objavo uporabnika
Pupa204, 21.01.2025 ob 10:30

Ste se kdaj zaljubili v sodelavca/ sodelavko. Kaj menite o taki ljubezni. Kako to vpliva na delo v službi . Kako na to gledajo sodelavci. Se je obneslo.

Jih poznam. Tistim, ki se je obneslo- čisto ok, tistim, ki se ni,… jebeno. Težko so se gledali.  Verjetno je lažje, če niso iz istih oddelkov.

Je lepo, ko si v nekoga zaljubljen in z veseljem prideš v službo. Kaj si drugi mislijo, mi je nepomembno. Jaz v službi korektno opravim svoje delo, zraven pa si vsakodnevno vsaj za 5 minut napolnim svojo dušo z njeno ljubeznijo in to ljubezen delim naprej. Ne počnem nič napačnega in imam čisto vest.

Ustavilo se je pri želji. Šele kratek čas sem delal in opazil svoj ‘zaklad’. Po desetih dne se mi približa sodelavka, se opraviči in upa, da ne bom zameril, če me nekaj vpraša. Dobrodušno sem jo ojunačil in me vpraša: “A ne, da vam žena ne ‘da’?”. Bistra glava ste ji odvrnem, kako ste to ugotovili. “Iz oči se vam je pokazalo.” Od takrat umikam pogled od drugih in ostalo je le pri ogledu, čeprav se je kot nalašč pojavljala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close