Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Karin in Lara Poravne

Karin in Lara Poravne

Spremlja kdo Karin in Laro Poravne? Kako se vam zdita? Se mi zdi, da se je Karin malo sfrtajčkalo s tem planiranjem in telovadbo v zadnjem času, takih storijev o hrani itd sploh nisem bila vajena. pa še vstaja ob 5 zjutraj??

Je kdo probal Elinor izdelke? Jaz še nisem, me ne prepričajo, ker se mi ne zdijo nič posebnega.

Lara – ves čas objavlja storije romantičnih trenutkov v dnevu hehe

Ja, men se Karin zdi mal cudna s tem novim “dog mom aesthetic”om, zdi se mi da ful snema skos kok kao trenira pa kako zdravo je high protein itd, se vedno pa zgleda totalno zavaljena in prou uno k nek moski, tkoda neki ne klapa skupi, tut nekih misic js ne opazim…
Elinor se mi zdi krneki, daje vtis da je cheap pa tut z ostalimi (ne influencerji) ki so ze probal ta elinor, so rekl da ni nc posebnega in da je bolj low grade makeup oziroma skincare, sama nism probala nikol, ker me ne prepricajo.
Lara pa itak daje vtis kokr da ji je use ful doobr hahah nevem mal se mi zdi zlagano use skupi.. sta pa obe po mojem mnenju totalno antipaticni, Lara se mi zdi da je prou postala podobna Karin, nadute izpadeta ful in ne relatable

Ta od Karin fant Nik zgleda kot da je prisiljen da je z njo. pa ona pravi da ji poroka ne pomen nic lol samo ztao ker ne ve ce se bo sploh kdaj porocila

zgleda Nik ne more it narazen z njo ker imata podjetje 50/50

Ce zelis vrhunsko izvedbo katastrofalne storitve potem pojdni v njen salon. Ona gospa seveda ne dela. Ce ne bos prisla in pozabila odpovedati ali kaj uregntega, dobis pismo odvetnika. Sama pa okrog dolzna denar in ne placuje svojih dobviteljev. Potem pa se denar zbira…aja za boge kuzke ?

To sem pa ze js slisala da naj bi bila fuuuul v dolgovih in da Elinor oz Kp studio zelo slabo posluje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close