Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kupim Helex

Kupim Helex

Kupim helex ali apaurin

daj kaksen kotakt!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1522, 29.11.2024 ob 19:34

daj kaksen kotakt!

113

Imam

031786155

A ti ne predpiše zdravnik? To imam doma za psa in enkrat sem pol te tablete sama vzela. Ko me je moj razp … Se mi je j … za vse.

Kupim apaurin.

Po nekih informacijah je odvajanje zasvojenca od Helexa, Xanaxa vsaj tako hudo kot odvajanje odvisnika od heroina. Pa toleranca se razvija. Za isti učinek je potrebno vzeti vedno večjo količino. Na začetku zadošča pol tabletke od 0,25mg, potem pa vedno več. Kriza. Odsvetujem. Vsi psihiatrični tableti so sranje. Čim manj tega sranja, idealno je nič. Vi hočete imeti zdravo živčevje, ne pa zastrupljeno.

Kupim ga eno škatlo za občasno uporabo. Ne da jih bom jedel vsak dan. Torej če ga ima kdo eno škatlo za prodati kupim.

Lp

Hm, ne vem zakaj vam osebni zdravnik noče tega predpisati.

daj kontakt,nekaj malega se imam.

xrobe, 14.01.2025 ob 20:29

Hm, ne vem zakaj vam osebni zdravnik noče tega predpisati.

Zdaj je trend, da namesto tega pišejo Kventiax, ki kao ne zasvoji. Je pa to ena taka grozna stvar, da je ni za jemati. Mene po polovički (nespanje) tako boli glava naslednji dan, in tako zblojena sem, da sem raje neprespana, kot da bi vzela tega vraga.

ker je nova moda, 16.01.2025 ob 11:20

Zdaj je trend, da namesto tega pišejo Kventiax, ki kao ne zasvoji. Je pa to ena taka grozna stvar, da je ni za jemati. Mene po polovički (nespanje) tako boli glava naslednji dan, in tako zblojena sem, da sem raje neprespana, kot da bi vzela tega vraga.

V sedemdesetih letih se je dalo apaurine kupiti v lekarni še brez recepta. Antipsihotiki so pa težka kategorija. Te svinjarije ni za jemati.

Apaurin., 14.01.2025 ob 19:52

Kupim ga eno škatlo za občasno uporabo. Ne da jih bom jedel vsak dan. Torej če ga ima kdo eno škatlo za prodati kupim.

Lp

Prosi zdravnika, da ti jih napiše. Povejmu, kot si tukaj, za občasno uporabo 1 škatlo. Če je občasno, potem bo zadostovala za pol leta.

Razlika med Apaurinom in Helexom? Pri učinku, glede zasvojenosti in na sploh.

To bi morali imeti oba, Apaurin in Helex. Heleks je novejši in bolj lepo zadane.

xrobe, 16.01.2025 ob 12:35

To bi morali imeti oba, Apaurin in Helex. Heleks je novejši in bolj lepo zadane.

Helex zadane? Kako močnega pa jemlješ?  Jaz občasno  (1x na teden do 10 dni) vzamem 0,25. Nič ne zadane.Malo pomiri, to je vse.

prosi zdravnika, 16.01.2025 ob 12:24

Prosi zdravnika, da ti jih napiše. Povejmu, kot si tukaj, za občasno uporabo 1 škatlo. Če je občasno, potem bo zadostovala za pol leta.

Ne verjemamem, da bo. Jaz sem dobila eno škatlo Helexa pred enim letom in pol in mi ne napiše za Helex, ampak mi je napisala Kvenitiaks in je rekla, da je enako. Pa ni.

zadane??, 16.01.2025 ob 12:52

Helex zadane? Kako močnega pa jemlješ?  Jaz občasno  (1x na teden do 10 dni) vzamem 0,25. Nič ne zadane.Malo pomiri, to je vse.

Tega je že več kot dvajset let, ko sem delal na sebi eksperiment s Xanaxom in Apaurinom. Xanax sem redno jemal vsak dan nekaj tablet in že po desetih dneh te svojevrstne terapije je bilo moje počutje slabše kot pa na začetku te terapije s Xanaxom. Na začetku jemanja sem bil pa prijetno zadet, to je bilo pa tudi vse. Imel sem 0,25mg tablete.

xrobe, 14.01.2025 ob 19:35

Po nekih informacijah je odvajanje zasvojenca od Helexa, Xanaxa vsaj tako hudo kot odvajanje odvisnika od heroina. Pa toleranca se razvija. Za isti učinek je potrebno vzeti vedno večjo količino. Na začetku zadošča pol tabletke od 0,25mg, potem pa vedno več. Kriza. Odsvetujem. Vsi psihiatrični tableti so sranje. Čim manj tega sranja, idealno je nič. Vi hočete imeti zdravo živčevje, ne pa zastrupljeno.

Ne zmorem brez. Kot, da sem v transu, vsa se tresem, strah me je, občutek, da bom zdaj, zdaj zlezla skupaj. Temni se mi pred očmi, potim se, vse se mi vrti v glavi, mravljinci po rokah in nogah.

Ko vzamem, sem umirjene in pomirjena.

Kako dolgo še ?

Kako dolgo si jemal-a Helex, da si postal-a zasvojen-a. Jemljem ga peto leto in prav bojim se prenehati.

V Covidu me je čisto stisnilo in mi je pomagal. Sedaj pa bi kar prenehala, a se bojim odtegnitvene reakcije.

Moja služba zahteva samoobvladovanje samega sebe, pogum, odločnost, brez jecljanja in nesposobnosti prepričanja, toda brez ne zmorem.

HELEX, 16.01.2025 ob 13:49

Ne zmorem brez. Kot, da sem v transu, vsa se tresem, strah me je, občutek, da bom zdaj, zdaj zlezla skupaj. Temni se mi pred očmi, potim se, vse se mi vrti v glavi, mravljinci po rokah in nogah.

Ko vzamem, sem umirjene in pomirjena.

Kako dolgo še ?

Zato pa jaz ne jemljem tega sranja. Živčevje se mora sčistiti od te svinjerije. V bistvu se na tak način živčevje zdravi.

A veste, to je isto pri nekom, ki je na antipsihotikih in jih prekine pa se začnejo pojavljati razne krize. Psihiatri rečejo temu recidiv, oziroma, da se je duševna bolezen ponovila. V resnici se pa živčevje razstruplja teh psihiatričnih strupov.

O boh pomagi s čim se zadevate,da lahko zbrano funkcionirate v službi. Eno tako sem poznala,je bila predavateljica,iskala povsod te tablete,od sosedov,prosila ljudi,da so jih jemali na svoje recepte,plača velika,denarja ni manjkalo,potem je bla še pijačka,ker tabletki niso bli dovolj. Cel kraj jo je poznal,ker je ta sicer zrihtana babnca že ob šestih zjutraj iskala doze,delala pi…darije po cesti z avtom,doma do konca uničla familijo…in potem se je zgodilo kar se je…moglo. Pejte stran od tega sranja.

Fora je ta, da ko sem osebnemu zdravniku to omenil mi je pisal Kvelux, češ da me bo ravno tako umirilo in uspavalo. Uspavalo me sicer res je takrat ko nisem mogel spati, ampak dan po temu pa je bilo glede počutja obupno. Pred cca  7 leti, mi je osebni zdravnik pisal škatlo apaurinov po potrebi in kar se spomnim da ko nisem mogel zaspati sem ga uzel in se drug dan zbudil kot nov in umirjen.

Zato sprašujem če ga ima kdo za prodati, ker od osebnega zdravnika dobim samo Kvelux. Nimam se ga pa namena zadevati.

In kot vidim nisem edini.

lp

kontakt,pa se zmeniva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close