Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako naj tipa privežem nase

Kako naj tipa privežem nase

Spoznala sem enega super tipa,za zdaj se dajeva dol ampak jaz bi rada kaj več,kako naj ga osvojim,da bo z mano v vezi

Saj veste kakšne trike rabim

povodec mu kupi…pa ti zihr ne uide :P:)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Dej swan ne zaj….
kako tipa prepričat,da si ti prava za njega.Seks je super,tle se potrudim maksimalno sam kaj še,kuhanje,da mu dam vedet,da je zame car,da ga skoz poslušam pa hvalim…?????Dejte mal povedat kako ste vi svoje tipe privezale nase,sčim???

get pregnant:-))))))))

btw.teci kolikor te nesejo noge!!!!!!!!!!!!!! daleč daleč v drugo stran!!!! to sem jaz razumela šele potem, ko sem pristala v pravi zvezi pa videla razliko.

Tip bo zapel samo

– če si prava zanj.

– če mu boš pokazala, da ga ne rabiš.

Tako pa iz tvojih postov veje obupanost, ob katerem jo vsi moški podurhajo. :))

hard to get – that’s the name of the game

Pokazat mu moraš ravno prav, da ti je všeč, potem pa se umaknit na varno razdaljo in čakat. Če bo, bo, če ne, še bolje, da izveš že zdaj.

Najprej mi je padla na misel špaga:)
Ne, resno: to, kar si naštela (potrudiš se maksimalno, kuhaš, hvališ itd.) je zanesljiva pot do tega, da boš ti kmalu privezana …

tkole bo pa šlo mende ;)

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

postani noseča, to vidiš da deluje povsot še v telenovelah.

A pol misliš,da mu ne smem pokazat,da sem jezna,če sva bla zmenjena pa je zahinavu?

Noče brez kondoma

vprašanje je, kako naj tipa privežem nase….postavi pravo vprašanja in dobiš pravi odgovor 😛

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Stavek “bi rada kaj več” tapametni dedci hitro preberemo iz oči in spizdimo…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Pa dobro no,ne se zdaj obešat na to privezovanje,matr no a je res kdo tko glup,da misli,da ga mislim res privezat z špago.Mislila sme nato kako ga osvojit za stalno

Ja sma pol nebi bil noben tip poročen po tvoji logiki

Nisme hotla napisat kako naj ga osvojim,ker osvojila sem ga že,a je zdaj jasno,jaz bi rada vedla kako ga zadržat,ker mi je res dober

glupa vprašanja, glupi odgovor 😀

drugače pa, če si mu všeč on tebi…res ne vidim razloga da ne bi bila skupaj…forever 😉

Zanosi. Pol pa kar bo bo. Te bo moral preživljat skupaj z otrokom. Hahahaha, poslovna poteza marsikje;

Ja sej sem mu všeč sam danes so tipi taki,da kr neki bluzijo pa nebi radi imel obveznosti

Nekaj časa bo šlo s pičqo in ne s čustvi, dalje je frage.

če pa dvomiš o njemu, pol pa ni zate…prepusti se…uživajta, kar bo pa bo

Seks pa kuhanje. To čist pri vsakem zažge. Če bo imel tega zadost nikoli ne boš imela problemov.

Ko sem se pogovarjala z nekaterimi moškimi, so bili njihovi odgovori enostni: če se moški res zagreje za žensko, bo naredil vse, da jo osvoji (še sploh, če v njej vidi potencialno partnerico). Če reče, da si ne želi obveznosti, to pomeni: imam te za seks in nič drugega. Ok, lahko še kak pogovor, kavico, kot partnerico pa ne. Največkrat je tako. Sicer pa čas pokaže svoje.

Saj se mi zdi,da me ima samo za seks,ampak še kar upam.Ampak tako ga imam vsaj malo,če pa končam z njim pa nebom imela niti to malo.Saj vem,da je glupo,ampak tko pač je

Ta dva ženska atributa sta tipična za kmetavzarje…pri meni je sex na 3-4 mestu, kuhanje pa na desetem…upam da se zavedaš kakšne oslarije pišeš..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close