Kako naj tipa privežem nase
Ta dva ženska atributa sta tipična za kmetavzarje…pri meni je sex na 3-4 mestu, kuhanje pa na desetem…upam da se zavedaš kakšne oslarije pišeš..[/quote]
Resno? Sem jih imela ene par (ne ravno veliko) iz raznih branž, pa pri vsakem je to delovalo. Če tega ni bilo, je šlo samo še navzdol. Dokler pa je tega bilo v izobilju pa nobenega problema, ni bilo važno ali je pospravljeno, peljal me je kamor sem hotela,… Hecno, res.
Ne, žal jih ni. Na tebe ga lahko “priveže” samo njegova zaljubljenost, na katero še on nima vpliva, kaj šele ti. Zakaj se v nekoga zaljubimo? Hmmm, ti še nihče ni povedal, da ljubezen presega razum? Ti si očitno zaljubljena in delaš neumnosti, ki smo jih vsi nekoč in mogoče še zdaj…kot gre tista pesem “in the name of love,…” Vso srečo in še en namig, ki mu bo morda malce zmešal štrene…daj mu vedet, da je tudi on samo za seks.
Si že prepozna! Če bi ga hotela res zmešati, mu ne bi smela dati, najmanj tri mesece! Če pa daš takoj, pa ni več zanimivo. Brez truda dobljeno ni nič vredno. Moški tega v resnici ne cenijo, čeprav to hočejo. Prav to, kar sprašuješ , je dokaz, da ga s seksom nisi mogla ujeti. Ne vem, če imaš še kaj adutov v rokavu… očitno ne…
Kako je uspelo meni? Glej zgornji recept, samo da je pri meni trajalo še dalj časa, medtem pa sva se spoznavala, se pogovarjala, se zaljubljeno sprehajala v mesečini, romantično, nepozabno … In seks je bil nato samo krona vsega. Osvojila sem ga najprej s svojo osebnostjo in on mene, šele nato s telesom.
In še vedno sva srečno poročena.
1-4 enako, če misliš razgledanost=inteligenca…
Da nima ženska svojih financ(službo), izpita, avta, se sploh nimam kaj pogovarjat…ma tud na kofe ne bi šel z njo..če bi že šel na kofe, mora pa ob privlačnem izgledu še kakšno pametno ven ruknit…
Ob polni luni mu v čevlje podtakni vijolice – seveda pod vložke, da ne bo skužil 😛
Problem imaš samo v tem, da ob prvi polni luni vijolic še ne bo.
Do druge polne lune pa ti že lahko speezdi.
Pa čisto možno je, da ima več čevljev.
Pe čez vikend pojdi sama s kolegicami nekam…vikend se šteje petek, sobota, nedelja do pon zjutraj….ne samo v nedeljo med 11-13 uro.
Tak vikend priporočam vsaj 1x mesečno prvo leto….
Že ko pišeš, kako naj ga obdržim, kako naj ga priklenem……….si zgubila. In to zato, ker se očitno premalo ceniš in daješ v podrejeni položaj. A misliš, da hoče tale tvoj fant imeti zvestega kokršpanjela, ki mu bere misli ali atraktivno prijetno partnerico?
Daj, začni se malo bolj cenit. Nehaj razmišljat kot da si stara 15 let. Predpostavljam, da si odrasla ženska torej se temu primerno vedi. ON mora (tudi) biti vesel, da te ima! Ne pa da sedaj iščerš neke fore kako naj ti ne uide……
prednisone 5 mg tablet over the counter prednisone pills 200 mg prednisone daily
https://prednisonet.com prednisone 10mg online
prednisone 5084 prednisone online paypal prednisone oral
Forum je zaprt za komentiranje.