Sin Simone Weiss
Anonimno736, 24.09.2024 ob 16:58
Spremenil spol
Saj ne veš, kaj je tu : se je res rodil kot dvospolnik, ali pa je vmes zlata žlica, polna rit in psihična labilnost…Simona Weiss res ni imela sreče v življenju: prvi sin avtist, drugi spremenil spol, sama pa tako kruto zbolela.Kakor se ji je življenje lepo začelo, pa se je tako vse nesrečno obrnilo.No, prvi sin je že očka, drugemu pa tudi ni z rožicami postlano.Hormoni tudi niso kar tako…
Anonimno697, 25.09.2024 ob 13:23
Meni ni jasno nekaj glede Sarca: je ta Šarec, torej bivši od Simone Weiss zdaj poročen s Tanjo Žagar? Ne sledim več kdo je kdo
Neee, to sta dva brata Goran in Miki Šarac. Miki je zdaj s Tanjo. Goran je bil mož Simone. Zdaj je tudi z eno novo. Če se ne motim, je bil njun ata vojno lice in so živeli v Plavi laguni v Ljubljani. Takrat sem še delala v Slovenijalesu in sem jih večkrat videla v tistem lokalu na križišču (pozabila kako se je imenoval).
Opravljivke, 25.09.2024 ob 14:15
Neee, to sta dva brata Goran in Miki Šarac. Miki je zdaj s Tanjo. Goran je bil mož Simone. Zdaj je tudi z eno novo. Če se ne motim, je bil njun ata vojno lice in so živeli v Plavi laguni v Ljubljani. Takrat sem še delala v Slovenijalesu in sem jih večkrat videla v tistem lokalu na križišču (pozabila kako se je imenoval).
Hvala Opravljivka. Torej so Sarcevi JLA ostanki in Srbi? Sarac ni slovenski priimek
Vesel oče, 25.09.2024 ob 14:53
Ona je bila redek primer Judinje, ki je narava ni obdarila z lepoto, niti z glasom. Bleda stena! Običajno so Judinje lepe!
Ta mau si je pa zaželel kurcev, pa se preoblači v žensko. Tipični pedofil.
Kaj govoriš ti?? Ona je bila Slovenka pa “izbrala si je Štajerca in fakina” ?
-
Čudno je to življenje. Je pa nekaj res, da so mladi vse bolj labilni, pravih dedcev kmalu več ne bo. Vsak drugi je že gaj, lezbijka, operacij spola je ogromno …. Kmalu več ne bo normalno, da si v zvezi z nasprotnim spolom. Manjka tem slabičem trda roka, vojska … Bi hitro dojeli v kakem stanju so se rodili.
Bob Lazar, 19.05.2025 ob 14:25
Kdo ali kaj je Simona Weis?
To je ženska, ki je bila sicer lepa, ampak peti pa ni znala.
Vse ostalo je velika promocija njenega moža, da je na njen račun služil denar. Ker tole njeno jamranje brez kvalitete, je reševala samo “lepota”. Da ne omenjam njene škrtajoče čeljusti.
Forum je zaprt za komentiranje.