Bojim se privlačnih moških
Opažam da se bojim privlačnih moških. V večini so taki moški tudi bolj spogledljivi, nekateri varajo, vsi se pa zavedajo svoje privlačnosti in to tudi izkoristijo. En tak me je zelo prizadel , skrivaj varal, me pustil, ko sem bila najbolj ranljiva in od takrat se prav bojim biti s takim človekom , tak močen strah in odpor je v meni, da se jim izognem .
Starsh, 23.07.2024 ob 16:12
Probala si, vidiš da ni tvoja liga. Zdej pa nehaj in vzemi sosedovega Tončka sivo miško ali pa trajbaj in pridi na višji nivo da zadržiš žrebca. Kakor hočeš.
Mogoče nisem dovolj razložila, pa ste si narobe tolmačili. Ne gre za to da niso moja liga. Z lahkoto bi bili moja liga, ker v večini imajo grše ženske kot sem jaz. Samo jaz se jim raje izognem, ne morem življenja podrediti takemu odnosu, preveč me te lastnosti motijo, bolelo bi me preveč.
Anonimna sem, 23.07.2024 ob 15:23
Opažam da se bojim privlačnih moških. V večini so taki moški tudi bolj spogledljivi, nekateri varajo, vsi se pa zavedajo svoje privlačnosti in to tudi izkoristijo. En tak me je zelo prizadel , skrivaj varal, me pustil, ko sem bila najbolj ranljiva in od takrat se prav bojim biti s takim človekom , tak močen strah in odpor je v meni, da se jim izognem .
Takim se že stoletja reče navadni kurbirji. Bodi srečna, da “nisi na tem levelu” in da ti ni treba imeti opravka s takim. Spretno se jih izogibaj še naprej in poišči si človeka, ki je in zna biti v vsem zmeren.
Taki kot jih opisuješ pa nimajo srca, da bi te ljubili. Ni se jih treba bati, samo čim bolj ignorirati.
Jaz še dolgo ne bom dojel zakaj nekateri še vedno enačite zunanji videz s karakterjem?
Se pravi, moški, ki je po videzu dober bo pa zagotovo manj zvest partnerki.
Ali pa kontra, ženska, ki je lepa, postavna in oh in sploh, je pa sigurno neumna ali pa vsakemu da.
Tovrstni stereotipi omejujejo ljudi. Ali pa imam sam blazno srečo v življenju, da spoznavam tako atraktivne ljudi kot dobre po karakterju. Ali pa imam zgolj preveč enostavne standarde in prepoznam v vsakemu veliko dobrega in manj slabega.
Ah, zaradi enega pezdeta, ki te je varal in prizadel bos vse moske dejala v isti kos. Ce je privlacen se ne pomeni, da je nekaj posebnega, lahko, da je samo to in nic vec, zguba, luzer….. nada. Torej samovsecnez, nobenih pozitivnih lastnosti, karakter nula, nespostljiv, skrt, laznjiv, brez vrednot. Z eno besedo paket brez vsebine. Sam ne rect, da ti je en taksen unicil tvojo samozavest, da se bos drugima izogibala. Ja ves da, odpikas parazita in cao.
Ko sem bil mlad sem gledal samo za lepim puncam.
Če bi bil še enkrat mlad pa nebi hotel imeti lepotico, če bi se šlo za resno zvezo.
Tomaz.Gorec, 23.07.2024 ob 23:05
Ko sem bil mlad sem gledal samo za lepim puncam.
Če bi bil še enkrat mlad pa nebi hotel imeti lepotico, če bi se šlo za resno zvezo.
Jaz pa, da so morebitne hčere lepe; kar tudi so, imajo modre oči in tudi da bojo velike vsaj 170cm ( po izračunih 176).
Mora bit lepa in ne piskat če jo “čez frgazar potegneš in je umazana”. Taka je prava.
Bogpomagaj, 25.07.2024 ob 11:10
Tako posploševanje nima nobenega smisla. Niti nobene veze z realnostjo. Ljudje ne varajo glede na videz. Tudi niso vsi vizualno privlačni moški noro samozavestni in spogledljivi. Isto velja za ženske. Dobra samopodoba in samozavest ne izhajata iz našega zunanjega izgleda.
Tu ti ne dam prav. Lepe ženske manj varajo kot lepi moški. Pri ženskah so tiste ki so manj privlačne, pogosto bolj radodajne. Hitreje padejo na osvajanje, ker je to tako redko, da jih moški hitro zavrti. Medtem ko pri moškihvje drugače, redki so tisti fejst, ki imajo oči samo za svojo partnerko.
Tomaz, poglej…
Nekaj je pridobljeno, brez tvojega hotenja, geni pac. ?
Nekaj (veliko) pa je privzgojenega. Ce si imel/la od malega, dober vzgled, dar za moralno razsodnost, si ze na dobri poti.
Odstopajo, seveda, primeri, ko je ze v rodu nagnjenost k raznim slabim razvadam in se to prenasa iz generacije v generacijo.
-
P. S. Pametno je preveriti rodovnik! ?
?, 23.07.2024 ob 17:19
Tudi grdi varajo in lazejo
Ja, res je. Pa še grdi so povrhu.
Je pa že bolj nobel, če se ti lepi zlaže, kakor grdi…?
Pa kako neumno šele izpadeš, če imaš tako grdega deda, da ga razrn tebe sploh nobena noče in potem moraš to grdobo obdržat… pa glih tak laže, samo grdo…
Ja ja, ded mora bit lep on pika!
Faaaaak, samo jih ni! Jebemti…
????, 27.07.2024 ob 21:17
Ja, res je. Pa še grdi so povrhu.
Je pa že bolj nobel, če se ti lepi zlaže, kakor grdi…?
Pa kako neumno šele izpadeš, če imaš tako grdega deda, da ga razrn tebe sploh nobena noče in potem moraš to grdobo obdržat… pa glih tak laže, samo grdo…
Ja ja, ded mora bit lep on pika!
Faaaaak, samo jih ni! Jebemti…
“Faaaaak, samo jih ni! Jebemti…”
Če ne najdeš že tovarniško narjenga tazga, si ga pa sama nardiš, vzameš enga sivo miško s potencialom, pol ga pa natreniraš do atletske postave, ga zrihtaš in spedenaš, da ima res dober stil, neki a la James Bond, on je zmeri ful dober oblečen, mu najdeš frizuro, ki mu paše, brado, če je treba, če nima jawline-a, mu izpiliš socialne veščine…, komot nardiš iz 5-ke vsaj 8-ko, z vsem tem pride pol tud samozavest in mal karizme in en dva tri maš hudga tipa tudi če je bil na začetku povprečen, zoptimiziraš si ga. Sej bejbe isto delajo, v osnovi je povprečna, ampak pol gre pa na fitnes in si zgradi ful dobro postavo, če nima naravne take, s frizerjem pogruntata kera frizura in kera barva ji najbolj paše, pol razvije svoj stil oblačenja, cote ful pomagajo ženski, poudarijo njene dobre in skrijejo slabe strani, nauči se graciozno hodit, žensko naredi noro privlačno, če zna bit ženstvena s svojim telesom, kako se premika, kakšne geste rok ima, kako pleše…, pol pa kako gleda z očmi, kako govori, pa še par mejkap trikov in iz 6ke komot 9ka rata.
Anonimno 8409, 27.07.2024 ob 22:35
“Faaaaak, samo jih ni! Jebemti…”
Če ne najdeš že tovarniško narjenga tazga, si ga pa sama nardiš, vzameš enga sivo miško s potencialom, pol ga pa natreniraš do atletske postave, ga zrihtaš in spedenaš, da ima res dober stil, neki a la James Bond, on je zmeri ful dober oblečen, mu najdeš frizuro, ki mu paše, brado, če je treba, če nima jawline-a, mu izpiliš socialne veščine…, komot nardiš iz 5-ke vsaj 8-ko, z vsem tem pride pol tud samozavest in mal karizme in en dva tri maš hudga tipa tudi če je bil na začetku povprečen, zoptimiziraš si ga. Sej bejbe isto delajo, v osnovi je povprečna, ampak pol gre pa na fitnes in si zgradi ful dobro postavo, če nima naravne take, s frizerjem pogruntata kera frizura in kera barva ji najbolj paše, pol razvije svoj stil oblačenja, cote ful pomagajo ženski, poudarijo njene dobre in skrijejo slabe strani, nauči se graciozno hodit, žensko naredi noro privlačno, če zna bit ženstvena s svojim telesom, kako se premika, kakšne geste rok ima, kako pleše…, pol pa kako gleda z očmi, kako govori, pa še par mejkap trikov in iz 6ke komot 9ka rata.
Aha, potem ga pa daš na dražbo…
Forum je zaprt za komentiranje.