Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Špela Grošelj

Špela Grošelj

Špela Grošelj: Morala sem se resno vzeti v roke #Spotkast – siol.net

Omg pa kaj imaste s to Špelo Grošelj, a ste bolani al kaj..

Odgovor na objavo uporabnika
Kren348, 19.07.2024 ob 15:02

Omg pa kaj imaste s to Špelo Grošelj, a ste bolani al kaj..

so na zemlji samo zato, da spremljajo njeno življenje, vsak njen korak, njeno besedo oz.misel.kerče se Špela ne bi rodila, se tudi oni ne bi.

Zelo simpatična in pozitivna.

Bravo Špela. Ne meni se za negativne komentarje. Slabo komentirajo bedaki!

Špeli nič ne manjka. Lepa je in dokaj pevsko nadarjena, saj v Sloveniji nimamo ravno  nekih velikih zvezd.  Bolj mi gre Saška na bruhanje. Ne ve, s čim bi se še ven metala, anticepilka zahojena. Najbolje, da s Cordicem ustanovita duo.

Joj grozna je, jaz je ne morem gledati. Tako zabeljena bo samska še dolgo.

Meni se zdi pa tale pogovor zanimiv. Ima pa smolo s tipi ali pa je v zvezi prezahtevna.

Ŝpela na instagramu zgleda kot kakšna stara tetka uvela od 6o let, sploh na videoposnetkih, a se ta ženska ne vidi. Vrat ima vsa zguban, koža nikakva, brez hrane nemore niti tisto minuto, ko snema video, pol pa še čudite kako se je zredila.

Šele ko jo profiji  zrihtajo  vsaj mal zgleda, privat pa je mnogo slabša kot navadna delavka v proizvodnji.

Ne spremljam estrade in nisem poznala Špele Grošelj do pred kratkim, ko je bližnjemu, njenemu prijatelju, umrla mama in ji je prišla zapet na pogreb.

Normalna, topla, prijazna ženska.

Draga Špela,

zelo iskreno in čustveno si se odprla. Čutim, da nosiš veliko bolečine v sebi. Vem, kako je to, če odrašaš sam z čustveno hladno mamo, ki te rodi pri 40 (tako kot mene tudi). Taki otroci  več ali manj, v svoji notranjosti nosimo bolečino in ponavadi večino življenja iščemo nekoga, ki nas bo iskreno imel rad.
Na razne opazke in komentarje se seveda ni smiselno ozirati, saj le ti več povedo o osebi, ki ti namenja svojo pozornost in čas in nič o tebi

Špela drži se in vse dobro ti želim. ???

Podkast, 20.07.2024 ob 09:47

Draga Špela,

zelo iskreno in čustveno si se odprla. Čutim, da nosiš veliko bolečine v sebi. Vem, kako je to, če odrašaš sam z čustveno hladno mamo, ki te rodi pri 40 (tako kot mene tudi). Taki otroci  več ali manj, v svoji notranjosti nosimo bolečino in ponavadi večino življenja iščemo nekoga, ki nas bo iskreno imel rad.
Na razne opazke in komentarje se seveda ni smiselno ozirati, saj le ti več povedo o osebi, ki ti namenja svojo pozornost in čas in nič o tebi

Špela drži se in vse dobro ti želim. ???

Hahaha, njena mama pa čustveno zaprta oseba. Daj no , z čustveno zaprto osebo ne bi mogla imeti odnosa, onidve sta pa kot rit in srajca. Špela je vedno bolj kot Britney Spears, ne vem kako bo končala, ne zgleda dobro.

Simpatična, zabavna, zanimiva, pametna in uspešna je tale punca. In končno se je nehala obremenjevati s kilogrami, saj zdaj neprimerno bolje izgleda z nekaj več “naravnega polnila”. Takoj bi jo imela za prijateljico.

Levinja528, 20.07.2024 ob 10:45

Simpatična, zabavna, zanimiva, pametna in uspešna je tale punca. In končno se je nehala obremenjevati s kilogrami, saj zdaj neprimerno bolje izgleda z nekaj več “naravnega polnila”. Takoj bi jo imela za prijateljico.

Zagovarjati višek kg m je pa prav patetično

Tudi meni je zdaj dosti bolj všeč in vidi se, da je odrasla in dozorela. Zlobni komentarji so pa odraz lastnega nezadovoljstva in iskanja napak, ki jih ni.

..nekaj je res, zenska izgleda povsem povprečno, da ne rečem, da marsikatera 40letnica izgleda.bolje…tole hlepenje po.pozornosti je ap tudi znak obupa, zamujenih priloznosti…in an vsak nacin otroka, omg…razlaganje, kako tip ni želel otrok, ja D, ženska, s tabo si ga kdo zelo težko, sori za direktnost, amapak, je mladih za to vec kot dovolj..

Zate, škodoželjna anonimna, pa tole: What Sally says of Suzie, says more of Sally than of Suzie.

…tele komentarje. Iz enih prav šprica zavist. Sem eden tistih, ki ceni pamet pri ženski, če pa še lepo zgleda tako kot Špela pa toliko bolje.

Ne razumem zakaj Špela čuti tako potrebo razlagati o osebnih stvareh? To so njene osebne stvari in to se javnim osebam ne pritiče razlagati. Manj javnost ve, bolje je.  Poglejte kako je Melanija previdna. Ali pa Romihova, nič ne povesta o ločitvi. Komu je simpatična in komu ni, konec koncev nima veze. Ampak lahko bi se naučila malo diplomacije. Ona pa direktno v drek stopi z vsako izjavo. Tu jo ne razumem zakaj to dela.

Berem412, 20.07.2024 ob 11:05

…tele komentarje. Iz enih prav šprica zavist. Sem eden tistih, ki ceni pamet pri ženski, če pa še lepo zgleda tako kot Špela pa toliko bolje.

Ne razumem pa tudi izjav , zakaj bi bili Špeli zavistni? To pa prosim povej,da bom vedela zakaj bi ji bila sploh zavistna. Ponavadi smo zavistni ljudem ki jih po tiho občudujejo ker imajo nekaj kar mi nimamo.

Preberi svoj komentar: v njem si si sama odgovorila.

Sicer Spele ne spremljam, obcasno pa preberem kaksen clanek o njej v medijih. In kar mi vedno pride na misel je ‘ meje, meje, meje’. Isce pozornost na vsakem koraku. Zadnje leto z zdravstvenim stanjem svoje mame. Zakaj?! Cemu?! Ocitno nima lastnih uspehov oz. kaj zanimivega za pokazati. Pri zdravniku, v lekarnah … je na tleh narisana crta ‘spostovanje zasebnosti’. Doticna pa mamo nacrtno zlorablja za lastno promocijo. A nima svoje mame neskoncno rada?!!!!

Berem412, 20.07.2024 ob 11:22

Preberi svoj komentar: v njem si si sama odgovorila.

Berem

Povej prosim zakaj naj ji zavidam? Kje naj v svojem odgovoru razberem razlog zavisti.  Jaz do nje ne čutim niti kančka zavisti, ti pa praviš da iz naših odgovorov šprica zavist? Mi je pa čudna njena potreba po pozornosti, po razlaganju osebnih stvari. Že tako v času kislih kumaric mediji pograbijo vsako neumnost. Tu ne vidim neke osebne zrelosti. Naj svoje misli deli s prijatelji.

Vse, za denar. Dostojanstvo in zasebnost je zastonj, torej?

Zanimivo,  v prejšni temi o Špeli ste jo vsi  raztrgali , vse najslabše, vse dokler nisem jaz začela Špelo zagovarjati, pa naenkrat vas je polovica obrnila ploščo, ste mi začeli slediti kot ovčke, in tudi sami zagovarjati Špelo. Zanimivo kako nimate lastne pameti, kako vas drugi hitro obrne, in ste kot čreda ovc, ki nima lastnega mnenja in ponavljate tuje mnenje, besede.

Meni je vseeno koliko kg ima, ona jih nosi, ne jaz. Meni je vseeno kakšno barvo las ima. Imam pa svoje mnenje o osebi, ki pri skoraj 40-ih piše da se pred zmenki posvetuje z numerologijo Lili Sorum in ji ona svetuje ali se ujemata. Smešno mi je da opisuje novinarjem svoje izkušnje iz zmenkarije na Tinderju. Da take stvari govori novinarjem, to je tisti absurd. To so njene osebne stvari in naj se ne smeši. Tudi svojo možnost da spozna kvalitetnega moškega, si s tem zmanjšuje.  Si predstavljate da bi Melanija govorila, da se je posvetovala z vedeževalko glede Trumpove kandidature? Folk bi se od posmeha razpočil. Špela je javna oseba in prije stavljanja zubala u pogon, obavezno vklopi mozag.  Hkrati se spomnim tu enega zapisa mamice, ki je spraševala za hči ki je imela vedenjske težave in da jo skrbi in se je enkrat obrnila k vedeževalki za nasvet. Raztrgale ste jo !!! Da je glupa , da je tepka, da sprašuje slogarce. Pa je bil čist nedolžen zapis, o vedenjski težavi hčere , kaj naj naredi. Ampak ko je tema o Špeli, pa je super odrasla prijetna in zrela oseba, čeprav se vsakodnevno (ne enkrat) obrne k numerologiji, ko pred zmenkom preveri datum rojstva moškega. Ampak ker je Špela , je to super. In vse ki ne ploskamo,  smo seveda zavistne. Še vedno ne vem točno, zakaj naj ji zavidamo.  Res ste ljudje ovce.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close