Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Špela Grošelj

Špela Grošelj

Bi pri 40 tih rada imela otroka.. Ji privoščim iz ❤️, toda vteh letih se lahko rodi avtista.. Tako kot moji prijateljici..

Jaz želim Špeli in njeni mami da sta zdravi. In da ne bere brezveznih komentarjev na medovernet.

Kako si bedna avtorica.

Špelci privoščim iz srca bla bla bla, ampak v teh letih se rado zgodi nekaj  hudega.

Pač če privoščiš iz srca, mu ne kličeš v istem stavku še nekaj slabega zraven. Ali?

Eni ste prav bedni.

In prihaja nova kost za glodanje, ki jo je itak Špela sama vrgla, ker pač nima zdravih razmejitev in ji je javno in zasebno itak vse isto.

Jaz ji želim, da si pošlihta po glavi, preden pride kak otrok, kot bi si morali vsi starši. Sicer pa je to itak najtežje.

Odgovor na objavo uporabnika
Ena najlepših Slovenk, 19.07.2024 ob 13:39

Bi pri 40 tih rada imela otroka.. Ji privoščim iz ❤️, toda vteh letih se lahko rodi avtista.. Tako kot moji prijateljici..

Me ne zanima.

Pozna je za prvega otroka.

Ne vem kako bi bila oba mama, se sama sebe ne more v red spraviti. Pa pri teh letih, saj še partnerja nima . Na koncu pa otrok kratko vleče.

Kaj sem jz sfalila ko gledam in poslusam spelo. Kaj vi veste kar jz ne vem ko pravite naj sebe poslihta. Kaj tocn je z njo narobe.

Hh, 19.07.2024 ob 14:08

Ne vem kako bi bila oba mama, se sama sebe ne more v red spraviti. Pa pri teh letih, saj še partnerja nima . Na koncu pa otrok kratko vleče.

Ima, 15 let mlajšega tipa. Zelo bogatega.. Oče mu je zelo znan.. Špeli srečno.. ?❤️

Ti si šele smešna. jaz sem rodila otroka z avtizmom že pri 28 letih

Domzale, 19.07.2024 ob 14:22

Ima, 15 let mlajšega tipa. Zelo bogatega.. Oče mu je zelo znan.. Špeli srečno.. ?❤️

Se en mesec nazaj je hodila na zmenke preko Tinderja, sedaj ima pa kar partnerja , japajade. Komu ti lažeš. Špela je samska .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close