Joj.joj Saša Einsiedler
Ona je prav fajn, prijetna in pozitivna ženska. Tisti, ki jo poznamo osebno, lahko po moje vsi po vrsti to rečemo. Da se pa eni obregate v njen videz, pa pove samo dodatno o vaših plehkosti. Naj ima tako barvo las in takšna očala kot ji paše. Malo se sprostite in pustite drugim živet. Tudi vi v očeh koga niste najbolj posrečeni. Pa? Vsak ima svoj okus za svoj stil. Sploh pa nič groznega. Danes ima tako barvo las in take špegle, čez en mesec lahko ima že drugo. Malo zadihajte in ji dajte mir.
Edino ni mi jasno, kaj z onim Gorcem dela na tv, ker njemu pa res manjka par kolesc. Sicer je pa Saška prav fajn.
Hijenarite brezveze.
Drago je plačala svojo naivnost v mladosti, tudi zaradi druženja z B avčarjem, odsedela za svoje grehe, fasala psihični pečat, se pobrala, vstala in živi novo življenje.
Kaj vas tako torej moti njen vizuelni izgled ? Postavila se je na noge, je zaposlena, vplačuje v državno blagajno, tudi za druge, tudi za katero od vas, ki ste morda brezposelne kuckajoče tukaj. Bi ve bile sposobne kaj takega po taki življenski izkušnji, ali znate samo obirat, kako izgleda?
Alaria, 12.06.2024 ob 13:32
Hijenarite brezveze.
Drago je plačala svojo naivnost v mladosti, tudi zaradi druženja z B avčarjem, odsedela za svoje grehe, fasala psihični pečat, se pobrala, vstala in živi novo življenje.
Kaj vas tako torej moti njen vizuelni izgled ? Postavila se je na noge, je zaposlena, vplačuje v državno blagajno, tudi za druge, tudi za katero od vas, ki ste morda brezposelne kuckajoče tukaj. Bi ve bile sposobne kaj takega po taki življenski izkušnji, ali znate samo obirat, kako izgleda?
pardon, zamešala s Sašo Gerdej 🙂 ‘ Bavčar story čuza in Co)
Einsidlerjeva pa tudi šla skozi življensko izkušnjo. Se pobrala in živi novo življenje. in pridno vplačuje v davčno državno blagajno, tudi za katerega od vas, šimfajočih.
Kaj blodiš Alarija kura nepismena. Prebrala sem tvoj zapis in ti postavila vprašanje? Oddano je isti čas, kot tvoj odgovor. Kaj torej bluziš o nekem zasledovanju.
Si zajebala, zato sem ti postavila vprašanje.
Zmedenka si in to velika.
Kar brez vzroka napadaš ljudi.
Moj odgovor je na tvoji primitivni stopnji, saj drugače ne razumeš.
Pa ni potrebe po tvojem odgovarjanju sedaj tri strani, si pač pokazala kako si plehka. Ni saj vsi to vemo.
mijav mijav, 12.06.2024 ob 13:34
ženska je prebolela raka in najbrž so ji odsvetovali, da se barva z agresivnimi barvami. Sedaj ima najbrž naravno kano gor, ki pa ne more biti drugačne barve kot to rdečkasto rjavo črno sranje. najbrž bi ji bolj pasalo naravno siva, ampak po mnenju monkelj je to znak hude zanemarjenosti.
Izgovori…izgovori…Prazni izgovori.Za na TV se je pa treba uredit! Obupna je s to barvo las in groznimi očali! Kot da je izgubila okus za lepo!
Hladen tuš, 12.06.2024 ob 13:47
Kaj blodiš Alarija kura nepismena. Prebrala sem tvoj zapis in ti postavila vprašanje? Oddano je isti čas, kot tvoj odgovor. Kaj torej bluziš o nekem zasledovanju.
Si zajebala, zato sem ti postavila vprašanje.
Zmedenka si in to velika.
Kar brez vzroka napadaš ljudi.
Moj odgovor je na tvoji primitivni stopnji, saj drugače ne razumeš.
Pa ni potrebe po tvojem odgovarjanju sedaj tri strani, si pač pokazala kako si plehka. Ni saj vsi to vemo.
Dej zalezovalska trolaska bot hijena. Koliko si plačana za drkarjenje poštenih na tem forumu? Odjebi.
Tale Alaria pač rada bevska – ne rabi veliko da začne z napadanjem o sledenju.
Drugače pa, kar se teme tiče – ja, Saša je naredila kapitalno napako ko se je poslovila od svetlih las in postala temnolaska. V hipu jo je frizura postarala za 10 let. Pa ni s tem nič narobe, če ne bi promovirala svojega rentanja tiste kisikove komore… Ona sama je živ dokaz, da ne deluje.
kisik pomlaja, 12.06.2024 ob 14:09
Tale Alaria pač rada bevska – ne rabi veliko da začne z napadanjem o sledenju.
Drugače pa, kar se teme tiče – ja, Saša je naredila kapitalno napako ko se je poslovila od svetlih las in postala temnolaska. V hipu jo je frizura postarala za 10 let. Pa ni s tem nič narobe, če ne bi promovirala svojega rentanja tiste kisikove komore… Ona sama je živ dokaz, da ne deluje.
Dej ne seri tudi ti z bevskanjem po meni. Dejstvo je, da moralnih in potenih oseb na SČ ne prenesete. Ker sami niste taki 🙂
“Kisik v glavi” anonimnež: pojdi na eno seanso v kisikovo komoro, da ti malo možgane premehurčka, da ne boš tako žaljivo kevkevkal do drugih tukaj.
kisik pomlaja, 12.06.2024 ob 14:22
Alaria, lepo te prosim da nehaš z nadlegovanjem in žaljenjem.
LEPO PROSIM!
@kisik pomlaja:
kokoši alias alter ego alias mnono drugih vzdevkov in anonimkov: , umiri se in se ne zaletavaj vame – pojdi v temo o WD40a, kjer tudi že sodeluješ pod mnogimi vzdevki… Tudi slikce so ti gor napopali.
dajte ji mir, 12.06.2024 ob 13:31
Ona je prav fajn, prijetna in pozitivna ženska. Tisti, ki jo poznamo osebno, lahko po moje vsi po vrsti to rečemo. Da se pa eni obregate v njen videz, pa pove samo dodatno o vaših plehkosti. Naj ima tako barvo las in takšna očala kot ji paše. Malo se sprostite in pustite drugim živet. Tudi vi v očeh koga niste najbolj posrečeni. Pa? Vsak ima svoj okus za svoj stil. Sploh pa nič groznega. Danes ima tako barvo las in take špegle, čez en mesec lahko ima že drugo. Malo zadihajte in ji dajte mir.
Edino ni mi jasno, kaj z onim Gorcem dela na tv, ker njemu pa res manjka par kolesc. Sicer je pa Saška prav fajn.
Ženska se je v katoliško cerkev vrgla, si našla katoliška češ, da so ti hinavski smradi v resnici pošteni moški in se je počutila tako varno ob njemu, da je en kup otrok rodila. Zraven pa govorila proti homoseksualecem in temu, da imajo otroke.
Kmalu je dobila dokaz kako prav razmišljajo oni cerkveni z vključno njo samo, ko jo je tip z otroci samo pustil.
Opravičila se ni nikoli istospolno usmerjenim. Ampak je govorila kako sovraži moške!!!
Resno? Vedno so vse drugi krivi. Pa čeprav se je sama odločila, da bo podpirala največje zlo tega sveta in to je katoliška cerkev in ji celo pomagala širiti nestrpnost.
Ampak potem ji pa ne pade na pamet, da ko jo je mož zapustil, da je bila to zgolj pravična kazen. Ona raje govori kako sovraži moške.
Prosim te lepo.
Samo ne blodi. Z mano pač ne moreš tekmovat, si preveč tumasta, si pa piflarsko naučena, to pa. Pa malo poguglaš pa imaš Sašo Gerdej. Namesto Saše E. Si pač zajebala. Pol smo pa drugi krivi. Da te zalezujemo.
Samo sem te vprašala, kom. je oddan isi čas kot tvoj odgovor o pomoti. Zato ne blodi o zalezovanju. Ti s tem rešuj s tistimi, ki te res zasledujejo. Pa uživaj z natipki, saj le dokazuješ kako psihično nestabilna si. Seveda kom namenjen Alariji.
@hladen tuš
Ne bo šlo, živčna razvalina je že na obratih. Ti si hijena ki jo zalezuje, jaz pa Kokoši 🙂
Pa naj bo po njeno. Škoda vsakega natipka za njo, videti je, da ima zdravstvene težave in se sploh ne more krotiti…
Hladen tuš, 12.06.2024 ob 14:28
Samo ne blodi. Z mano pač ne moreš tekmovat, si preveč tumasta, si pa piflarsko naučena, to pa. Pa malo poguglaš pa imaš Sašo Gerdej. Namesto Saše E. Si pač zajebala. Pol smo pa drugi krivi. Da te zalezujemo.
Samo sem te vprašala, kom. je oddan isi čas kot tvoj odgovor o pomoti. Zato ne blodi o zalezovanju. Ti s tem rešuj s tistimi, ki te res zasledujejo. Pa uživaj z natipki, saj le dokazuješ kako psihično nestabilna si. Seveda kom namenjen Alariji.
Dej si vtakni to svojo “tumavost” v usta in zapri zadrgo…. Pokaj z mene dol, ti pozornosti lačna hijena kokošja. Kako je lahko en moški tako ubrisan, mi pa res ni jasno.
in Jasno, da si ena in ista oseba: tako hladen tuš – tvoj zadnji post ob 14:28, kot kisik pomlaja, post ob 14:35 – dovolj časa da si si skuckalo, kot si si. Zdaj se pa veselo sam s seboj našrej pogovarjaj.
Zadnji natiplk zate, krele kokošje. Zadj pa pojdi v tisto temo kot že ti svetovano tja travmirat. Natipkano namerno na tvojem nivoju, da ti bo razumljeno.
Pa tri minute imaš pa časa za vsak nov natipk, da te bo sistem skozi spustil 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.