Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spletni zmenki – ideje za v živo

Spletni zmenki – ideje za v živo

Pred kakimi 15 in več leti, sem bila na par spletnih spoznavnih portalih pa sem imela bolj slabe izkušnje. Vseeno pa bi mogoče ponovno poskusila. Rabim pa kake ok ideje.

Najprej kakšni moški me  zanimajo: 45-55 let, umirjeni, ljubitelji narave, športa, nežurerji, da ne pijejo, ne kadijo, ljubitelji živali. Pomembno je tudi, da niso bahavi, nastopaški, samovšečni. Da so polni energije pa ne za žuranje, popivanje, ampak za it v naravo, na kak hrib, kolo, potovanje…

Torej ideje za portale, kje so takišni samski moški, kako odbiti tiste drugačne (razne poročene, pijance, nastopače…) in kako najti zanimive.

Potem pa ideje za prvo srečanje, ki ni ravno v neki gostilni, kafiču, bifeju. Recimo kak sprehod ali kaj takega?

Ženske, vaše pozitivne izkušnje, ideje kako do ok izkušenj. Moški, ki ste takšni pa povejte kakšen pristop je vam všeč, kje se vas najde.

Slovenci se izseljujejo iz Slovenije. Če si pred 15 leti imela slabe izkušnje, kaj bo šele sedaj. Pa pri 45 letih težko kaj najdeš. Še jaz pri 30+ne morem.

Če na temu forumu ne boš prišla do zmenka, potem je zaman da poskušaš drugje ?

Nočem biti nesramna, le realna. Danes ne spoznaš nikjer več nič pametnega. Mogoče za kako prijateljstvo še, pa še to zelo težko, za kaj več pa je sploh že misija nemogoče.

Resnih danes ni več, pa naj bo starejši ali mlajši.

Zvez počasi več ne bo, ker se danes na odnose gleda povsem drugače, kot je to bilo še pred 20 ali več leti.

Danes se ljudi obravnava kot potrošno blago. Aplikacije za zmenke pa so kot trgovine, kjer imaš možnost “nabaviti novo blago” – drugega partnerja. Ko se tudi tega naveličajo, pa spet gor na aplikacijo in po novo “robo”.

Za lastni notranji mir in dobro duševno zdravje je danes boljše biti sam, ker samo vprašanje časa je, kdaj boš prevaran oz. zapuščen. Poznam dosti ljudi, ki so v zvezah z določenimi ljudmi, vendar samo, dokler ne najdejo kaj drugega, ki bi jim bilo zanimivo. Skoz so v večji meri v iskanju vedno novih partnerjev.

Na zvestobo pozabi. Pa nisem negativna, le realna.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3807, 23.04.2024 ob 18:39

Nočem biti nesramna, le realna. Danes ne spoznaš nikjer več nič pametnega. Mogoče za kako prijateljstvo še, pa še to zelo težko, za kaj več pa je sploh že misija nemogoče.

Resnih danes ni več, pa naj bo starejši ali mlajši.

Zvez počasi več ne bo, ker se danes na odnose gleda povsem drugače, kot je to bilo še pred 20 ali več leti.

Danes se ljudi obravnava kot potrošno blago. Aplikacije za zmenke pa so kot trgovine, kjer imaš možnost “nabaviti novo blago” – drugega partnerja. Ko se tudi tega naveličajo, pa spet gor na aplikacijo in po novo “robo”.

Za lastni notranji mir in dobro duševno zdravje je danes boljše biti sam, ker samo vprašanje časa je, kdaj boš prevaran oz. zapuščen. Poznam dosti ljudi, ki so v zvezah z določenimi ljudmi, vendar samo, dokler ne najdejo kaj drugega, ki bi jim bilo zanimivo. Skoz so v večji meri v iskanju vedno novih partnerjev.

Na zvestobo pozabi. Pa nisem negativna, le realna.

Ja koliko si pa stara oziroma sta stari, da ne dobita nič pametnega.Jaz kot moški v srednjih 30-ih lahko prašam kje najdem vredu ženske za resno vezo ali jih kar ni več nikjer.Pravi se med sabo žal ne povohamo. Iskrenost,prijaznost…to še šteje pri vas puncah,ženskah.

Selitev, 23.04.2024 ob 18:27

Slovenci se izseljujejo iz Slovenije. Če si pred 15 leti imela slabe izkušnje, kaj bo šele sedaj. Pa pri 45 letih težko kaj najdeš. Še jaz pri 30+ne morem.

AJa jaj…

Kako je vse isto… nic se ni spremenil.

Se vedno gledate da se dobro udate… da te z dobrim vidijo… da mas fajn moskega… da dobrega deca ujagas…

Kaj pa do te starosti delate?

?

Bluzite.

Ok..

Ampak potem pa se z glupimi forami uletavate.

Ne mi rect da ni moskega… lej on tudi dobi manj. Sej si se mela fajn.

Ja glej. Jaz sem precej blizu tega kar si napisala.  Tudi leta so takšna. Tudi jaz iščem sopotnico. Ampak pri takšnem opisu tvojih želja, takšnega boš zelooooo težko našla. Verjamem, da si čisto uredu. Sam me tvoj opis skoraj odbija.  V teh letih takšnih ni. Če pa so , pa so stečno poročeni.  Jaz sem po svoje tudi zahteven. A vem, da sploh v teh letih bo treba sklepat kompromise. Sedaj ni več tako enostavno nekoga ali pa eno spoznat in zaživet skupaj. Nimamo več dvajset let. Na raznoraznih portalih pa je v glavnem vse v oblakih. Redki so, ki resno mislijo.  Ti pa želim, da si najdeš osebo z tvojim opisom.

anonimno4000, 23.04.2024 ob 18:42

Ja koliko si pa stara oziroma sta stari, da ne dobita nič pametnega.Jaz kot moški v srednjih 30-ih lahko prašam kje najdem vredu ženske za resno vezo ali jih kar ni več nikjer.Pravi se med sabo žal ne povohamo. Iskrenost,prijaznost…to še šteje pri vas puncah,ženskah.

Ma pusti njo… smo in resni in zvesti. Kaj pa device?? Kje so?

Do petega razreda OŠ še so… pol pa vec ne.

zmenkarca, 23.04.2024 ob 16:42

Pred kakimi 15 in več leti, sem bila na par spletnih spoznavnih portalih pa sem imela bolj slabe izkušnje. Vseeno pa bi mogoče ponovno poskusila. Rabim pa kake ok ideje.

Najprej kakšni moški me  zanimajo: 45-55 let, umirjeni, ljubitelji narave, športa, nežurerji, da ne pijejo, ne kadijo, ljubitelji živali. Pomembno je tudi, da niso bahavi, nastopaški, samovšečni. Da so polni energije pa ne za žuranje, popivanje, ampak za it v naravo, na kak hrib, kolo, potovanje…

Torej ideje za portale, kje so takišni samski moški, kako odbiti tiste drugačne (razne poročene, pijance, nastopače…) in kako najti zanimive.

Potem pa ideje za prvo srečanje, ki ni ravno v neki gostilni, kafiču, bifeju. Recimo kak sprehod ali kaj takega?

Ženske, vaše pozitivne izkušnje, ideje kako do ok izkušenj. Moški, ki ste takšni pa povejte kakšen pristop je vam všeč, kje se vas najde.

Meni zelo odgovarja kakšen sprehod v naravo ali v gore. Pa da ima punca pravo postavo in da ni preveč sramežljiva. Ne želim čakati na kakšno posteljno aktivnost več kot par dni. ampak se težko najde kaj resnega!

Ja, mi je jasno, da v taki starostni skupini ni ravno veliko samskih pa ,da so ok. Še manj je pa takih, ki so ok in potem še nekaj podobnega kot sem napisala. Ampak probat pa ni greh, a ne?

Kriteriji: ne mi z idejami, da je treba kriterije spuščati. Bolje samska kot, da imam na grbi kakega pijanca ali kakega lažnivca, varalico ali kakega parazita ali kaj podobnega.

zmenkarca, 23.04.2024 ob 18:55

Ja, mi je jasno, da v taki starostni skupini ni ravno veliko samskih pa ,da so ok. Še manj je pa takih, ki so ok in potem še nekaj podobnega kot sem napisala. Ampak probat pa ni greh, a ne?

Kriteriji: ne mi z idejami, da je treba kriterije spuščati. Bolje samska kot, da imam na grbi kakega pijanca ali kakega lažnivca, varalico ali kakega parazita ali kaj podobnega.

CAki… nocem krega al pa karkoli… samo zakaj bi ga mogu pa moski?

A ves kera starostna skupina zensk je moskemu najprivlacnejsa?

Devica ni… mlada ni… to so nizki standardi…

Ok razumem za tega ko nima izbire…

Ampak za takega ko lahko izbira je pa taka bolj tako, ne…

Se mora sprijaznit s tem da dobi manj.

bozomon, 23.04.2024 ob 18:47

AJa jaj…

Kako je vse isto… nic se ni spremenil.

Se vedno gledate da se dobro udate… da te z dobrim vidijo… da mas fajn moskega… da dobrega deca ujagas…

Kaj pa do te starosti delate?

?

Bluzite.

Ok..

Ampak potem pa se z glupimi forami uletavate.

Ne mi rect da ni moskega… lej on tudi dobi manj. Sej si se mela fajn.

Bozomon, da ti odgovorim. Pred tem dolgoletna resna veza, ki se ni izšla.

Mora met vse nasteto… lep razgledan, status, urejen, izobrazen… sprijaznit se s tem da dobi manj… plus da ne rojevas ne peres ne likas, nobenih kompromisov ne sklepas… PLUS vecino mora placat…

In vse to za 40+ mlado?

??

Caki kje ma on kaj od tega??

Nika vasa prijateljica.

45 let

Ona on

Še najbolj normalno

Prvi zmenki, da so bolj kratko. Če ni ok, da ni mučenja.

Vedno sprehod ob bližnji reki. Je manj zadreg kot za mizo.

Nekaj moških je bilo ok. Samo pol še moraš poglihat vrednote in stil lajfa… To je delo haha

Pozdravljeni

Izkušnje na forumih so različne. Jaz sem našla svojega na forumu. Letos bo 10 let, da sva skupaj in da živiva skupaj. Tako da forum ni tako slab…če se najdeta dva prava.

Lp vsem.

Majci, ja meni se zdi tudi sprehod ob reki bistveno bolj prijetna zadeva kot sedenje v gostilni. Sama nisem ljubiteljica pijačk, kofetkanja in mi je še toliko bolj neprijetno ob neznancu sedeti tam. Je prijetno posedet s kakim prijateljem na kakem čveku v gostilni, tu pa tam. Ampak z neznancem…

Tako, da me veseli, da nisem edina s tako idejo o sprehodih :). Pa ja itak me zanimajo ljubitelji narave :), ne ljubitelji šankov.

Ej ve mora da ste djevice!!

Al ste pa nerazumne.

?

bozomon, 23.04.2024 ob 18:50

Ma pusti njo… smo in resni in zvesti. Kaj pa device?? Kje so?

Do petega razreda OŠ še so… pol pa vec ne.

113

Ravno sem brala o Sharon Stone, ona išče preko Tinderja in pravi da ima več pozitivnih izkušenj kot negativnih. Samo eno slabo je imela drugače je pa rekla da spozna več žaljivih ljudi kot bi jih v normalnem življenju

Egcd, 23.04.2024 ob 19:16

Ravno sem brala o Sharon Stone, ona išče preko Tinderja in pravi da ima več pozitivnih izkušenj kot negativnih. Samo eno slabo je imela drugače je pa rekla da spozna več žaljivih ljudi kot bi jih v normalnem življenju

Pardon, zanimivih (ne žaljivih)

@zmenkarca, registriraj se na tem portalu, in že si bova pisala.

@anonimno
3807

Seveda si negativna.  In črnogleda. Kdor ne riskira, ne profitira. Treba je izstopiti iz kalupa strahu in se podati na pot iskanja. Kdaj boš tudi razočarana, ampak nagrada bo pa dosti večja

Anonimno 3807, glede na odzvi moških v tej temi, se bojim, da imaš kar prav. No, vseeno sem optimistična :).

zmenkarca, 23.04.2024 ob 19:30

Anonimno 3807, glede na odzvi moških v tej temi, se bojim, da imaš kar prav. No, vseeno sem optimistična :).

ZEnska nehaj prelagat vse na moskega… ti isto moras nekaj nosit…

Mislim kak odziv bi pa morali met? Tebi je se nelogicno…

Zenske ne bo slo. Resno.

A tist Tinder na kterga se zlo velik ljudi vrača tud ko so že u vezi? Ne hvala. Tinder ma že zlo slab renome. Mesto za varalice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close