Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Totalna norija zaradi pajkic

Totalna norija zaradi pajkic

Ok en gnev morem mal izlit. Danes na Gospodarcu je bla kolona za nakup pajkic* in baje se je čakal 1 uro. Resno?

Priznam, nikoli v lajfu ne bom razumela te obsesije s pajkicami, da greš in stojiš 1 uro v vrsti, ker res nujno rabiš še ene pajkice, pa 15 jih že imaš v omari.

Priznam, da mi gredo te ferme, ki prodajajo pajkice, full na živce. Pa kot gobe po dežju rastejo in vse so full agresivne z reklamami. Da ne omenjam influenserk, ki nam prodajajo pajkice, kot da brez njih ne obstaja več življenje.

Pajkice* so kle samo prispodoba za divje potrošništvo.

Najhujš pa je, ko pol ure čakanja pri dohtarju al pa na UE, za pasoš ki ga maš 10 let, največja groza, ki se lahko zgodi. Tam pa so leni in nesposobni, ker nekdo ni takoj na vrsti.

ni to zaradi pajkic, to je naredila neka influencerka, ki ima v glavi itak dve možganski celici, a to očitno pri marsikaterem s podobnim IQjem pali. lahko bi bilo kaj drugega, ne pajkice, in bi bil isti šmorn.

žalost, kam smo prišli…

Hm, vidijo na influenserki…

Čakajo v vrsti …da bi tako izgledale kot na netu…

Pa takih pajkice, ki bi zbile 10 ali 15 kg še ni! Nobena fima ni čudežna, cena pa ?

Joj, kaj res delajo influenserke, babnice pa vse nore, pa ne samo na pajkice, na vse kar one promovirajo.

seveda, ker zabiti čredi ni niti pod razno jasno, kako je zmanipulirana. hahahha v vrsto zaradi cunj leta 2024 hahahhah hkrati pa ta zabita čreda tuli kako je bilo težko v jugoslaviji v socializmu, večina ga niti ni okusila hahhhaa ni nam pomoči med tako prfuknjenimi čredniki

A veš tisto, ko se potem v te oprijete cunje tlačijo ženske vseh velikosti in oblik. Pač, tako je, ni vse za vsakega.

A se bi že odlićile, kako biste tace razkrinkale že  no , za vitkost ali debelost. Mam prav rada moja nedrja, ne za vsakogar ???☺️☺️☺️

Nimam niti enega para pajkic. Doma nosim trenirko, za ven hlace, krilo ali obleko, odvisno od letnega casa.

Zgleda, da so pajkice varne in učinkovite, pa so se postavile v vrsto. Navada je železna srajca.

Please God, send the asteroid! At least that way we’ll go out with a bang.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3254, 18.04.2024 ob 21:37

A veš tisto, ko se potem v te oprijete cunje tlačijo ženske vseh velikosti in oblik. Pač, tako je, ni vse za vsakega.

Še huje je, da se stlačene v tiste pajkice potem odpravijo povsod, celo v službo, zvečer ven itd. Če bi jih vsaj nosile za doma in za it športat, tako pa se to grozo povsod gleda.

Ne razumem, 18.04.2024 ob 20:51

Ok en gnev morem mal izlit. Danes na Gospodarcu je bla kolona za nakup pajkic* in baje se je čakal 1 uro. Resno?

Priznam, nikoli v lajfu ne bom razumela te obsesije s pajkicami, da greš in stojiš 1 uro v vrsti, ker res nujno rabiš še ene pajkice, pa 15 jih že imaš v omari.

Priznam, da mi gredo te ferme, ki prodajajo pajkice, full na živce. Pa kot gobe po dežju rastejo in vse so full agresivne z reklamami. Da ne omenjam influenserk, ki nam prodajajo pajkice, kot da brez njih ne obstaja več življenje.

Pajkice* so kle samo prispodoba za divje potrošništvo.

Najhujš pa je, ko pol ure čakanja pri dohtarju al pa na UE, za pasoš ki ga maš 10 let, največja groza, ki se lahko zgodi. Tam pa so leni in nesposobni, ker nekdo ni takoj na vrsti.

Ma to je tista vplivnica, ki je pozabila, da da mora kupiti novo vinjeto. In delala cel halo, ker so jo oglobili.

Najbrž je morala prodati kup pajkic, da je pokrila izgubo. Petra #pašenekaj#.

nimam pajkic, 18.04.2024 ob 21:40

Nimam niti enega para pajkic. Doma nosim trenirko, za ven hlace, krilo ali obleko, odvisno od letnega casa.

MEn je pa tok fajn brez gat ☺️☺️☺️

Da se kozel ne ustreli v tange oz rit v sluzbi in je pozornist v riti. ? Najboljš za desce, ko ženski rit opleta, moškim, ko padajo dojke do oneta, poljubljeni. ?☺️☺️☺️☺️

Opravljivke, 18.04.2024 ob 21:58

Ma to je tista vplivnica, ki je pozabila, da da mora kupiti novo vinjeto. In delala cel halo, ker so jo oglobili.

Najbrž je morala prodati kup pajkic, da je pokrila izgubo. Petra #pašenekaj#.

Ja pa če ji ni na FB nihče tega napisal …

Sem prav razmišljala, ali je to tale.

Ne glede na vse ima pa ženska pamet, proda vsako bedarijo in nekateri so pripravljeni 10x preplačati in še čakati uro, dve za to.

Neumnost ne pozna mere.

Stara forumašica, 18.04.2024 ob 22:48

Ja pa če ji ni na FB nihče tega napisal …

Sem prav razmišljala, ali je to tale.

Ne glede na vse ima pa ženska pamet, proda vsako bedarijo in nekateri so pripravljeni 10x preplačati in še čakati uro, dve za to.

Neumnost ne pozna mere.

Ja, saj je že Einstein ugotovil, da je vesolje MORDA NESKONČNO, človeka neumnost pa zagotovo.

Dokler bo ves šrot prodala po 10x previsoki ceni … ni ona tako brihtna, le potencialni kupci so … vstavi poljuben izraz.

Jaz sem se pa včeraj mimo peljala in se spraševala zakaj toliko ljudi tam čaka. Sem mislila, da je kakšen dogodek, sejem…Kakšne pajkice je to prodajala? Pa v vrsti so bili tudi moški.

Sicer resnično nimam kaj proti pajkicam, sem okoli 50 jih ne nosim, ampak tiste nabrane v riti so pa višek mode, bolj je bila zgrešena samo še tista moda s pojštri na ramenih.

Anonimno 1970, 19.04.2024 ob 07:58

Jaz sem se pa včeraj mimo peljala in se spraševala zakaj toliko ljudi tam čaka. Sem mislila, da je kakšen dogodek, sejem…Kakšne pajkice je to prodajala? Pa v vrsti so bili tudi moški.

Nimam pojma. Ne spremljam, ne nosim, očitno neko “čudo od lepote”.

Jaz ne nosim pajkic, me pa vseeno zanima kako cudo je to, da stojijo tam. Ima kdo kaksno sliko? Kdo to prodaja, jih ta oseba sama siva? Pa take vrste ni bilo se v casih, ko so hrano na bone delil.

Ko bo vsaj sama šivala, tako so pa kar lepo turško stanovanje po uibeeeer zasoljenih cenah.

In še strinjam ni ona tako pametna, narod, ki tam stoji je butast, da ga ena vplivnica tako nategne

Prvič slišim za to žensko. Kakšne pajkice,? Kok morš bit debilen v glavo, da stojiš v vrsti za oblačila, medtem ko ti danes na vsakem vogalu ponujajo oblačila. Kakšne debilne otroke ste vzgojili, to je odraz današnjih staršev, ki otrom dovolijo vse. Moji otroci še slišali niso za to prodajalko pajkic, kaj šele da bi kaj kupili od nje….

Meni pa ste bolj butasti vi, ki vedno ob takih dogodkih odpirate take teme in se zgražate, spodaj pa še 100 ovc zgraža. Me prav zanima avtorica, če ti nisi ovca, ki ne podlega kapitalizmu in potrošništvu. Obleke kupuješ pri šivilji, hrano pa sama pridelaš na vrtu anede? Voziš pa avto iz Rusije?

Jst pa ne maram pajkic.

Anonimno 4294, 19.04.2024 ob 09:44

Meni pa ste bolj butasti vi, ki vedno ob takih dogodkih odpirate take teme in se zgražate, spodaj pa še 100 ovc zgraža. Me prav zanima avtorica, če ti nisi ovca, ki ne podlega kapitalizmu in potrošništvu. Obleke kupuješ pri šivilji, hrano pa sama pridelaš na vrtu anede? Voziš pa avto iz Rusije?

a veš v potrošnistvu, kjer je masa, so cene potem zaradi masovnosti nižje… pri šivilji dobiš ekskluzivo in razumeš višjo ceno… pri tej vplivnici – ja je točno to( v neg. pomenu besede), dokler sov nateg marketing fura tako na sledilcih – no pri tej pa ta logika pade… cena navita kot da bi se šivalo za par ljudi in šivalo v Sloveniji, a se ne, ampak je to kar masovno štancanje pri Kitajcih oz. Turkih zdaj…

in naj se ne hvali,da zaposluje domače – ko bi vsaj imela domače Šivilje…

in zdaj ti pokažem absurd, kako ima navite cene za ta njen masovni šodr:

njene pajkice so, če odpremo spletno stran:  slabih 42 e – za masovno turško proizvodnjo

zdaj pa poglejmo Slovensko šiviljo – ročno delo od kroja do končnega izdelka

cena pajkic:  od 29 do 39 e poudarek gre za celotno  ročno delo slovenske šivilje

a bo jasno, kako ta petra nateguje folk z navitimi cenami do neba, kvaliteta pa ravno nasprotna

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close