Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Bruhanje zarad zobne pašte

Bruhanje zarad zobne pašte

haj, jaz bi pa rabila en nasvet kako naj se znebim bruhanja po umivanju zob, ker mi gre pašta v grlo mi začne it na bruhanje, a se še komu to dogaja, je pa vsen katera je pašta pri vseh je isto

Pašta ni najboljša za umivanje zob, ti lahko kakšen makaron ostane med zobmi.

pašta? :))

Mi rečemo pašta testeninam.

Imela enak problem, probaj Aquafresh. Edina pri kateri mi ni slabo.

Jaz nimam težav zaradi paste, temveč zaradi tega ker imam izredno močan bruhalni refleks. Če si krtačko porinem malo globjev grlo, imam probleme. V zadnjem času sem tudi bruhala zaradi tega. To se mi ponavadi zgodi, če si zobe umijem takoj po zajtrku, če jih umivam kasneje, težav nimam.

Lahko si umiješ zobe tudi z viskijem, pa še boljše volje boš.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Jaz sem zaradi zobne paste kozlala samo ko sem bila noseča. Kupi kak test, namesto nove “pašte” : )

sem že vse možne sprobala, vse so iste pri vshe mi gre na bruhanje

nebo držalo saj mi gre na bruhanje že skozi

se je tudi meni dogajalo na začetku nosečnosti. Priporočam ClearBlue, če se je težava s pasto pojavila pred kratkim.

Ne bi bilo slabo spremeniti tehnike čiščenja zoba, ker to, da ti gre pasta v grlo … bi bruhala tudi jaz. lahko tudi pregloboko rineš zobno ščetko – se spomnim ene moje punčke, ki se ji je sprožil refleks bruhanja, če sem pregloboko segla ob umivanju petic.

Osebno tudi ne prenesem zobnih past, pa sem se nekaj časa prala brez, pa je vseeno lažje z zobno pasto. Uporabljam pa izključno ayurvedske, brez fluora. Na ščetko pa dam le za grahec paste in na kocu pljuvam in splahujem dokler še kaj čutim v ustih.

če si noseča, se tolaži da bo mimo ko boš rodila. drugače pa najprje umi zobe, pol pa jej zajterk, tako ti bo vsaj nekja ostalo v želodcu..

NISEM NOSEČA SEJ SEM NAPISALA DA MI SE TO DOGAJA ŽE SKOZI VEČ LET KAJ STE ENE GL… AMPAK RES NEZNATE PREBRAT KAJ PIŠE

torej lahko sklepamo, da ne seksaš?

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

ma si glupa ti, kaj misliš da vsi preberemo vse odgovore preden kja napišemo. jaz preberem le tiste ki me zanimajo in tvoji me ne.

LAHKO PA SKLEPAMO, DA SO SE TI TEŽAVE POJAVILE PRED KRATKIM, NE ŽE VEČ LET, ČE SE ŠELE SEDAJ UBADAŠ Z TEM VPRŠAANJEM.

GLEDE NA TO DA SI KOLERIK, PA SE SPLOH NE ČUDIM DA BRUHAŠ, SE PREJ ČUDIM DA NE ŠE BOLJ POGOSTO.

ma si glupa ti, kaj misliš da vsi preberemo vse odgovore preden kja napišemo. jaz preberem le tiste ki me zanimajo in tvoji me ne.

.[/quote]
pol pa ne odgovarjaj, če te njeni odgovori sploh ne zanimajo :))))))))

LAHKO PA SKLEPAMO, DA SO SE TI TEŽAVE POJAVILE PRED KRATKIM, NE ŽE VEČ LET, ČE SE ŠELE SEDAJ UBADAŠ Z TEM VPRŠAANJEM.

GLEDE NA TO DA SI KOLERIK, PA SE SPLOH NE ČUDIM DA BRUHAŠ, SE PREJ ČUDIM DA NE ŠE BOLJ POGOSTO.[/quote]

ma ti in tvoje sklepanje se delaš nekam preveč pametno nisi se pa spomnila, da prej nisem pomisnala, da bi lahko vprašala na forumu zdaj pa sklepaj gl…ača

ti pA BODI RAJE TIHO CVEKAR NAVADEN SAME CVEKE SI IMEL V ŠOLI BOGVE ČE SI JO SPLOH KONČAL ZDAJ SE PA DELAŠ PAMETEN V RESNICI SI PA ZAB…DA SI NITI MISLIT NEMOREŠ KAKO

torej lahko sklepamo, da ne seksaš?[/quote]

KAJ TE BRIGA ZA MOJ SEKS BOLJE TO KOT DA BI IMELA SAME CVEKE KOT TI RAJE ZAPRI KLJUN

o šit no…

Drugič probaj z njoki, mogoče ti bo manj slabo kot po pašti…

ha ha ha :)))))))))))))))

Pri meni so se težave precej omilile, ko sem prešla na električno zobno ščetko. Ni tako invazivna, ker je glava okrogla.

Kaj ti, pavlinca, pri sesanju moškega organa tudi bruhaš?

torej lahko sklepamo, da ne seksaš?[/quote]

KAJ TE BRIGA ZA MOJ SEKS BOLJE TO KOT DA BI IMELA SAME CVEKE KOT TI RAJE ZAPRI KLJUN[/quote]

Torej res ne seksaš…, kar lepo naprej kozlaj….

In kaj če sem imel cveke, sem saj seksal in se zabaval, ti si bila verjetno zlati nedolžni maturant, ki bruha…, kljuna ne morem zapret ker ga nimam, bom pa tvoj ukaz prenesel sivemu žakoju, ki živi v ZOO. Morda bo vesel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close