Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ženska mora bit ženska, moški pa mora biti moški!

Ženska mora bit ženska, moški pa mora biti moški!

Emancipacija, enakost spolov, je bull shit. Vam razložim zakaj.

Kdorkoli reče da smo enakopravni, ponižuje ženske s tem. Ženske imajo posebno in prelepo vlogo na tem svetu, katere nobeno število moških ne more delat, opravljat, niti sanjat.

Proizvajate življenje, naslednike, prva stvar kaj otrok občuti ko se rodi, je dotik mame, energija mame, vidi oči mame.

Z razlogom moremo moški skrbet, varovat, v ekstremnih pogojih, tudi umret za zenske.

Govorit “me želimo bit enake!”, zakaj? Vase “delo” je prelepo in ne razumem zakaj razlagate o emancipaciji. Moški in ženske nikoli ne bomo enaki.

Odgovor na objavo uporabnika
Neemancipiranec, 18.01.2024 ob 16:58

Kdorkoli reče da smo enakopravni, ponižuje ženske s tem. Ženske imajo posebno in prelepo vlogo na tem svetu, katere nobeno število moških ne more delat, opravljat, niti sanjat.

Proizvajate življenje, naslednike, prva stvar kaj otrok občuti ko se rodi, je dotik mame, energija mame, vidi oči mame.

Z razlogom moremo moški skrbet, varovat, v ekstremnih pogojih, tudi umret za zenske.

Govorit “me želimo bit enake!”, zakaj? Vase “delo” je prelepo in ne razumem zakaj razlagate o emancipaciji. Moški in ženske nikoli ne bomo enaki.

Js se čist strinjam.

Pravi moški so res redkost. Prevladujejo moške pičke.

Kako za vraga, da si ti Frogica stalno prva pri pisanju komentarjev? ? Daj nam razloži prosim.

magic Mike, 18.01.2024 ob 17:07

Kako za vraga, da si ti Frogica stalno prva pri pisanju komentarjev? ? Daj nam razloži prosim.

Prosim, da njprej svojo domnevo potrdiš s kakšnimi izpisi.  Al nardiva preprost pregled prve strani mona? Čak, da grem za pc..

Sem ženska, pa ti dam prav. Narava je narava.

Tema ŽIVLJENJE SOCIALKARJEV

Kaj pa, če so pač tako premožni, da jim ni treba delat? Kako pa so lahko socialkarji v “dražji soseski” v Ljubljani??

Meni je znak premožnosti točno to: vse imaš in ni ti treba delat!

Tema ŽALOVANJE

Sozalje.???

Poziljam pozitivne misli.

Tema ROMAN VODEB

Zavidanje penisa ni originalno njegova trditev, ampak Freudova. Predvsem je razvpit, to je edina oznaka, ki bi mu jo dala in zame ne pomeni nič pozitivnega. O strokovnosti naj presojajo njegovi klienti, če jih kaj ima. Me pa odbija vsakdo, ki ima neko zabetonirano mnenje in ni sposben gledati čez svoje zidove, se razvijati in učiti, pa četudi to pomeni, da moraš spreminjati sebe in svoje mnenje.

MEN JE DOST, da ovržem tvoje gluposti in nepotrebna namigovanja.. ne skači za mano. Drkaj, da ti zmanjka višek energije.

Bere se kot bi en muslič pisal. Ker v islamu so ženske baje fuuul kraljice, zaščitene. Tako zelo, da jih dec klora, če skrenejo s poti, ki si jo je zamislil. Če ne pomaga, pa jo familiarno tehtajo. Tako super je ta opevana ženskost. Zato lolek, pejt delat, pa pusti ženske na miru. Jim nisi kos.

Anonimno 5964, 18.01.2024 ob 17:03

Pravi moški so res redkost. Prevladujejo moške pičke.

Ti si morala pa hudo narobne moške izbirati, da imaš tako mišljenje.

Anonimno 7251, 18.01.2024 ob 17:17

Bere se kot bi en muslič pisal. Ker v islamu so ženske baje fuuul kraljice, zaščitene. Tako zelo, da jih dec klora, če skrenejo s poti, ki si jo je zamislil. Če ne pomaga, pa jo familiarno tehtajo. Tako super je ta opevana ženskost. Zato lolek, pejt delat, pa pusti ženske na miru. Jim nisi kos.

Hehe, autocorrect.

Klofajo in fentajo. Kar pa ni več smešno.

Cilj levičarjev je mešanje ras, in ukinjanje spola, oziroma izenačevanje spolov, in izmišljanje novih.

Ženstvenost mi je fantastika, z mojim marsom v ovnu sem bolj “možata” od vseh moških na forumu ??

Blodnica, 18.01.2024 ob 18:04

Ženstvenost mi je fantastika, z mojim marsom v ovnu sem bolj “možata” od vseh moških na forumu ??

To ti bom verjel takrat, ko mi boš, preden nevtraliziraš cilj na 482 metrih oddaljenosti rekla: “O, ta ima pa zelene oči. Moj prvi.” 😉

Wolfgang_van_der_Stille ?, 18.01.2024 ob 18:06

To ti bom verjel takrat, ko mi boš, preden nevtraliziraš cilj na 482 metrih oddaljenosti rekla: “O, ta ima pa zelene oči. Moj prvi.” 😉

Z lokom ali pištolo? ?

Blodnica, 18.01.2024 ob 18:20

Z lokom ali pištolo? ?

Bova o tem, ko spoznaš in osvojiš svojega lubija. https://www.youtube.com/watch?v=Khg3Y_hgzHM

dec ora bit dec. ta prav dec smrdi po švicu in piru, ko nima nič bolj pametnega za počet pa se praska po jajcih.

Wolfgang_van_der_Stille ?, 18.01.2024 ob 18:30

Bova o tem, ko spoznaš in osvojiš svojega lubija. https://www.youtube.com/watch?v=Khg3Y_hgzHM

Ne bi rekla, da se bodo najine poti kdaj srečale, bi ga bilo pa zanimivo spoznati, very handsome guy. ?

Blodnica, 18.01.2024 ob 19:16

Ne bi rekla, da se bodo najine poti kdaj srečale, bi ga bilo pa zanimivo spoznati, very handsome guy. ?

Res je.

Zivljenska energija moskega je popolnoma drugacna od zenske energije. Kar je super!

Problem nastane, ko se moski ali zenska tega ne zaveda/ta.
Namesto, da ustvarite skladnost obeh, se prepucavate kdo je glavni in kdo bo koga prej zajebal, prevaral, izkoristil…

Ja, se strinjam: Ženska mora bit ženska, moški pa mora biti moški, vendar ob zavedanju, da sta drug od drugega “odvisna” in to od pamtiveka.

IN, vsak zrel clovek bo pritrdil, da smo moski in zenske enakopravni.

Kaj, ko bi si za začetek razjasnili pojme enakopraven in enakovreden. Enakopravnost, torej enakost pred zakonom smo že dolgo nazaj absolvirali. O enakovrednosti pa nima smisla izgubljati besed. Za večino inteligentnih žensk moški dvonožci ne bodo nikoli enakovredni ženskam, vedno bodo manjvredni v odnosu napram ženskam. Enako razmišljajo prej omenjeni dvonožci o ženskah.

Ti se pa najprej nauči razlikovati med pojmi enakopravnost, enakovrednost in enakost. Enakovredne seveda ženske morajo biti in so. Ker moški niste nič več vredni od nas. Tudi enakopravne smo in morajo biti. To pomeni, da imajo enake pravice, kot moški. Se ti to ne zdi logično? To, o čemer govoriš ti, je pa enakost. In to vsak bedak ve, da moški in ženske nismo enaki. Smo različni, vsak ima svojo energijo, a smo enakopravni, enakovredni. Najbolje delujemo v sinergiji, če sodelujemo, v sozvočju, če smo enakopravni in si kdo ne domišlja, da je vreden več. Emancipacija in feminizem sta posledici Tisočlet trajajočega zatiranja in podrejanja žensk. Logična posledica. Nismo namreč vaše sužnje, nismo vaša lastnina, nismo vaš privesek. Smo človeška bitja. In vsakdo, ki je proti emancipaciji je zame en velik bedak, ki sploh ne razume osnovnih pojmov, ali pa psihopat, ki želi namesto enakovredne partnerice sužnja, psa. Če si prvo, še malo poduči o zgodovinskih dejstvih, če si drugo, pa ti ni pomoči. In še enkrat. Ne gre za to, da ženske ne bi bile ženstvene, nežne in mile, to je celo zaželeno, ne gre zato, da bi bili moški pomehkuženi. Gre edino le za to, da smo ženske čeprav smo nežne, mile, prijazne, enako vredne in enako sposobne, kot moški. To je enakovrednost, enakopravnost. Sprejemanje različnosti in različnih principov.

Nisem vsega prebrala, se pardoniram. Pa kdo te butaste teme odpira, pismo?

Pa ženska milina, no, ta še ni prišla …

Ni enako, glavno je vprašanje, zakaj je za ženska “milina, edinstvega vloga” manj plačana, če je tako oh in sploh.

Saj je vse številčno ocenjeno z denarjem, pa ženske večinoma še kar “izvisijo” pri teh svojih vlogah. Prazne besede tega ne bodo spremenile. Ko pa bo materinstvo, rojevanje, milina, itd. dejansko ustrezno cenjeno s strani družbe, takrat verjemite, da bodo “ženske rade ženske”. Dokler se denarno bolj splača na “moška področja” posegat, se pač bolj splača.

.https://youtube.com/shorts/KswQ0mxF_mA?si=dn-c67UxTTmNerln

Neemancipiranec, 18.01.2024 ob 16:58

:::::::::::::::::::::::::::::

Ti ji pišeš stalno pod ženskimi vzdevki si moški, ki boš znal skrbet, varovat, v ekstremnih pogojih, tudi umret za zenske? 😀 😀 😀

Ker v tebi, v nemoški incelovski pički bi katera ženska prepoznala moškega?

Daj povej a si sploh že kdaj fukal?

Raje ti “CrazY FroG” razloži zakaj vas hetero moške tako zelo zabava oponašati ženske in se pretvarjati, da ste one? Ker to je vaša hetronormativna tradicija mar ne? Da po stoletjih posiljevanja žensk, pedofilije, incesta in zoofilije je zdaj ta vaša tradicionalna hetero družba povzročila zmedo spola, da ljudje več ne vejo katerega spola so se rodili.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close