Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najboljša krema?

Najboljša krema?

Katere kreme so najboljše, če imaš suh tip kože in si 40+? Iščem nekaj ne preveč mastnega in da lahko kupiš v SLO. Hvala!

Ravno imam eno kremo (full mastno) v akciji.

Meni sta najbolj všeč od Drunk Elephanta Lala Retro in od Lux Factorja 4D kremi. Drunk Elephant ni na voljo v Sloveniji, ampak tudi ni za starejšo kožo. LF je pa na voljo v SLO in tudi za starejšo kožo.

Meni daaaaleč najboljša za suho kožo  Weeleda skin food (zelena linija). Kupim v Dm.

Imam zelo suho kožo, kanček eksta deviškega olja na rahlo vlažno kožo.

Vse ostale kreme, mi delajo fleke in mi zategujejo obraz.

Svinjska domača mast z bršljanom je zakon.

CeraVe, v lončku. Nimaš kaj razmišljat, kvalitetna in poceni, res probaj, ne bo ti žal. Prodajajo v lekarnah in v Dm-u, včasih naročim na Notino, Lekarnar..vseeno je.

Odgovor na objavo uporabnika
modrojezero, 16.10.2023 ob 06:48

CeraVe, v lončku. Nimaš kaj razmišljat, kvalitetna in poceni, res probaj, ne bo ti žal. Prodajajo v lekarnah in v Dm-u, včasih naročim na Notino, Lekarnar..vseeno je.

A sem našla pravo:

CeraVe , Krema za glajenje suhe in grobe kože SA Smoothing Cream, 340 ml,  20,99 EUR v DM?

Solea pa Nivea. ?

Gadova mast, pa ptičje mleko, the best!

Tudi jaz sem dolgo iskala. Imam suho kožo, ne maram pa, da sem po nanosu kreme mastna kot bikova jajca… v glavnem: Neutrogena Hydro Boost. Ampak gel, ne krema. Imajo v DM-u. Meni je ta top, pa sem preizkusila že marsikaj… od poceni do blazno dragih. Ta mi najbolj ustreza. Pa sem 40+

Lorealove s hialuronom daje vlago kozi in ni mastna.

Odlična japonska kozmetika v DMju: Hada Labo

Kupi intense hydrating skin-plumping gel

.https://www.dm.si/hada-labo-tokyo-dnevna-in-nocna-intenzivna-vlazilna-krema-skin-plumping-gel-p5900525078674.html

Krasna je! Je pa gel in ne krema. Stara sem 48let in je ne zamenjam!

Imam zelo suhe lase, vcasih sem ob vsakem nakupu zamenjala sampon in balzam, pa je bilo za parkrat super, potem spet isto. Cez cas sem pogruntala, da ob vsakem pranju menjam in moji lasje so veliko boljsi.

S kozo nisem imela tezav, po 45. pa suha koza in sem vpeljala isto kot za lase: izmenicno serumi c vitamina, hyalurona i revitanol, enako kreme, sicer najvec uporabljam vlago, a menjam po potrebi na dan ali par dni.

Za kozo mi je tudi super sipkovo olje, za zvecer, ful dobro.

Jaz sem sicer 51, ampak sem zelo dolgo uporabljala od Olaya, potem pa prešaltala na Lux factorjevo. Od kar sem v menopavzi, se po obrazu toliko potim, da se mi takoj obraz namasti in sem morala zato na bolj ‘lahko’ kremo …

Odgovor na objavo uporabnika
Nevenka304, 29.10.2023 ob 22:26

Jaz sem sicer 51, ampak sem zelo dolgo uporabljala od Olaya, potem pa prešaltala na Lux factorjevo. Od kar sem v menopavzi, se po obrazu toliko potim, da se mi takoj obraz namasti in sem morala zato na bolj ‘lahko’ kremo …

Uuuf, ja, to potenje med meno je obupno. ? Se krema hitro vpije? Meni drugače kreme kar ‘zdrsnejo’ iz obraza, ker se že med rihtanjem preveč prepotim, ko me zagrabi vročina.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close