Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Filozofska fakulteta je za večno brezposelne kokoši

Filozofska fakulteta je za večno brezposelne kokoši

Res je

Avtorico delodajalci zavrnejo ker ni sinko od župana. Razumem to sem sama v istem. Kaj ma znanje in izkušnje tukaj? Nevem.

Glavo pokonci! Ponosna bodi na svoje dosežke. Dokazale smo se filofaxa ne nardi vsakdo.

Da nekdo dokonča FF s slovnico na takem nivoju, pa res čisto vse pove o tej fakulteti. Jaz sem inženir, torej naravoslovec, pa bi me bilo dobesedno sram takšnega zmazka.

Zakaj sploh pošiljamo glupo pičkovje na fakse? Službe za zabit nesposoben folk ne zahtevajo visoke izobrazbe, te pa so tako ali tako skrajni domet takšnih kmetic.

kakšen poklic sploh lahko opravlja filozof? Tisti, ki grejo na ta faks so popolnoma zdolgočaseni in še pri svojih 18. letih očitno ne vejo kaj bi radi v življenju počeli s čim bi se preživljali in potem ga mahnejo kar na filo faks. Katastrofa!

Na FF se lahko učiš jezike. Nato lahko postaneš učitelj ali profesor jezika. Jezik nikogar ne toliko zanima, da bi množično plačevali za privat tečaje. Učitelj v javni šoli pa itak nihče noče bit.

Odgovor na objavo uporabnika
Primer, 29.09.2023 ob 12:05

Na FF se lahko učiš jezike. Nato lahko postaneš učitelj ali profesor jezika. Jezik nikogar ne toliko zanima, da bi množično plačevali za privat tečaje. Učitelj v javni šoli pa itak nihče noče bit.

se pravi, brez veze pol. 4 leta študiraš nek jezik in potem ga nikjer ne učiš. Privat noben ne bo plačeval, ker je drago, v šoli pa noben noče delat. Svašta. Pol si lepo po ff na zavodu za brezposelne?

Anonimno 10282, 29.09.2023 ob 11:57

Res je

Avtorico delodajalci zavrnejo ker ni sinko od župana. Razumem to sem sama v istem. Kaj ma znanje in izkušnje tukaj? Nevem.

Glavo pokonci! Ponosna bodi na svoje dosežke. Dokazale smo se filofaxa ne nardi vsakdo.

Da nekdo dokonča FF s slovnico na takem nivoju, pa res čisto vse pove o tej fakulteti. Jaz sem inženir, torej naravoslovec, pa bi me bilo dobesedno sram takšnega zmazka.

Zakaj sploh pošiljamo glupo pičkovje na fakse? Službe za zabit nesposoben folk ne zahtevajo visoke izobrazbe, te pa so tako ali tako skrajni domet takšnih kmetic.

Z letala se vidi, da ima avtorica končano samo osnovno šolo in da je polpismena.

Ti si pač biser inteligence, ki je sveto prepričan, da FF producira samo filozofe.

No, jaz sem filozof + še ena hudo neperspektivna smer. Redno zaposlena takoj po diplomi. Delala že prej. V 20 letih zamenjala 4 službe, vse v gospodarstvu, po lastni želji, ker me je prejšnja začela dolgočasiti in ni bila več izziv. Nikoli preko vez, poznanstev… Trenutna služba mi je ok in sem se kar malo zasidrala, morda celo ostanem.

Gospodarstvo, ok plača, odnosi, aja, delovno mesto je bilo razpisano za ekonomista. Torej, sama izobrazba pač ni nič brez samostojnosti, samoiniciativnosti, vedoželjnosti in še kupa drugih lastnosti, ki jih dobri delodajalci pač znajo prepoznati. Posploševati pač ni dobro. Je pa med brezposelnimi tudi kup naravoslovcev. Le zakaj je temu tako pri tako pomembni in ustrezni izobrazbi?!

Sestavek je napisan tako, da eni ponorijo zraven, kar je bil moj namen,, jebeš slovnco, jaz sem htela razpizdit nešolane ljudi ki komaj čakajo da pokažejo svojo zlobo.  Res ste neumni in zlobni in upam, da imate bedna življenja, ker najlepše je neznance blatit na anoninem forumu. Doma pa ne upate možu/ženi pisnit da vas ne vsipa okoli kepe.

Naslajajte se, bodite zlobni, ne sekiram se. Nisem Bog da sodim ljudi. To pride na koncu. Pa lep pozdrav vsem.

Odgovor gospodu Anonimno 10282, 29.09.2023 ob 16:56

Sestavek je napisan tako, da eni ponorijo zraven, kar je bil moj namen,, jebeš slovnco, jaz sem htela razpizdit nešolane ljudi ki komaj čakajo da pokažejo svojo zlobo.  Res ste neumni in zlobni in upam, da imate bedna življenja, ker najlepše je neznance blatit na anoninem forumu. Doma pa ne upate možu/ženi pisnit da vas ne vsipa okoli kepe.

Naslajajte se, bodite zlobni, ne sekiram se. Nisem Bog da sodim ljudi. To pride na koncu. Pa lep pozdrav vsem.

Bravo.

Avtor, če bi bil ti naravoslovec, ne bi besede kmetica uporabljal kot žaljivko.

Ker uporabljaš besedo kmetica kot žaljivka, sklepam, da si nekje iz družbenega dna, nerazgledan, doma v kaki betonski luknji, zabit v glavo kot štanga v tla.

Nič ni bolj patetičnega od užaljene drolje, ki ve, da je zajebala, pa nima dovolj integritete, da bi to priznala.

FF v MB in LJ sta poden, res je. Preveč ljudi iz poklicnih ter srednjih strokovnih šol gre študirati, sploh žensk.

Jahman, 30.09.2023 ob 02:31

FF v MB in LJ sta poden, res je. Preveč ljudi iz poklicnih ter srednjih strokovnih šol gre študirati, sploh žensk.

Jahman, kaj ima pa FF veze z ženskami iz poklicnih in strokovnih SŠ? Verjetno nisi tak bebo, da misliš, da lahko greš iz poklicne na FF?

Zakaj imam občutek, da te grize, da ti samski in te nočejo one samske, ki so končale FF. In ti misliš, da te nočejo, ker bolje zaslužijo kot ti pa boljše delo imajo :). Ne, ni to. Nočejo te, ker imaš grozen značaj. Ni problem tvoja nizka plača. Značaj je problem.

Ne vem kako izobrazbo imaš, ampak očitno tudi nekaj bednega, da imaš tako bedno službo kot si pisal tule gor. Tako, da nisi ravno pravi, da bi druge ocenjeval.

Tudi jaz z diplomo FF, dvopredmetna, ena smer filozofija. Delam v turizmu, precej specifično delo, v katerega sem padla zaradi druge smeri – jezika. Meni je super, ne bi menjala in ni mi žal, da sem to študirala.

Psihologinje so iskana roba.

Tudi FF diploma, plače imam pa 1700-2000 neto. Odvisno koliko nedelj delam.

Mi pa na kraj pameti ne pade delat več kot 40 ur na teden.

Filofaks že beseda pove več, kot tisoče besed. Nekaj ljudi poznam s končanim tem faksom in jih nikoli ne bi želel imeti zaposlene v svojem podjetju.

Iz FF nikoli, 30.09.2023 ob 09:12

Filofaks že beseda pove več, kot tisoče besed. Nekaj ljudi poznam s končanim tem faksom in jih nikoli ne bi želel imeti zaposlene v svojem podjetju.

Seveda ne, ker ti z FF nočejo delat po 10 ur na dan. Pa nočejo delat za minimalca pa nočejo neplačanih nadur delat.

Kdo bi maral take ljudi v svoji firmi?

@kaj ima pa to Daj utihni, imam 1700 NETO!

Jahman, nisi razložil kaj imajo ženske s poklicno šolo skupnega z FF. Si res tako bebo, da misliš, da gre s poklicno na FF? Verjetno si.

1700 neto pa res ni veliko za delo, ki ga ti opravljaš. Cele dneve v službi in se ti zdi 1700 veliko?

Imam končan FF. Skoz delam v drugih poklicih. Jeziki mi pomagajo. Mi gre na bruhanje, ko mi komandira šef s poklicno in nima pojma niti kulture. Ampak še huje bi mi bilo, ko tega znanja ne bi imela.

Zolana, 30.09.2023 ob 12:53

Imam končan FF. Skoz delam v drugih poklicih. Jeziki mi pomagajo. Mi gre na bruhanje, ko mi komandira šef s poklicno in nima pojma niti kulture. Ampak še huje bi mi bilo, ko tega znanja ne bi imela.

TUdi moji nadrejeni imajo samo SŠ oz poklicno šolo. Pa en je sposoben, ostala dva pa adijo pamet. Samo pač požrem, tu zaslužim do dva jurja neto. Prej, ko mi je bila šefica ena z diplomo z FF, je bila pa plača 1200.

Do pred kratkim je veljalo, da tisti, ki konča 4 letno strokovno in 3+2 lahko gre na katerikoli faks. Ko sem jaz študiral je bilo tako. Koliko pa imaš ti plačo, kuzla?

Temu Jahmanu se pa vidi zakaj je večno samski. Ženske naziva s kuzlo.

Pa tako mimogrede: za FF rabiš maturo, ta pravo maturo. Ne tisto s poklicne šole. Pa za velik del smeri rabiš super ocene. Kar pa zmorejo v večini priemrov, le gimnazijci.

Na FF boš težko našel koga, ki ni hodil v gimnazijo. Sploh smeri kot so psihologija, geografija, angleščina, zgodovina… sami gimnazijci. Tu pa tam se najde kdo s kako drugo SŠ, ne pa s poklicno.

Eni ste res kot, da bi z lune padli.

Ampak tip, ki ženske naziv s kuzlami, vpije po monu, da je večno samski, kaj boš drugega od take človeka pričakoval? Če ga je kuzla povrgla, misli, da so tudi druge ženske kuzle.

Eden je hodil na FF, ki je imel 3+2 turistično, sem ga poznal, ni pa naredil faks. Če boste ve men bebo, bom pa jaz vam kuzle ali prasice, lahko izbirate. Še vedno nisi povedala koliko imaš, verjetno je manj, ne?

Jahman, katero smer pa je študiral ta tvoj kolega? Od kdaj pa obstaja turistična 3 letna šola?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close