Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je res, da vejpanje povzroča luknjice v pljučih?

A je res, da vejpanje povzroča luknjice v pljučih?

Videla sem en video, kjer je punca umrla … dobila je luknjice na pljučih in potem so jo v bolnišnici dali na respirator. Vejperka, vsakodnevna. Baje je od vejpanja slabše dihala oziroma zajela sapo.

Kakšna je razlika v primerjavi s kajenjem cigaret?

Tega ne vem. Vem pa, da mi je vejpanje povzročilo zelo hud kaselj ponoci. Sem probala dva dni. Kasljala celo noc, se dobesedno dusila.Kadim ze skoraj pol stoletja in ne kasljam. Tako, da bo nekaj na tem. Kaj za eno sranje je v tisti tekočini ? Vse sintetično, glicerin, sam vrag vé, kaj je notri.

Odgovor na objavo uporabnika
Xyz560, 27.09.2023 ob 00:09

Tega ne vem. Vem pa, da mi je vejpanje povzročilo zelo hud kaselj ponoci. Sem probala dva dni. Kasljala celo noc, se dobesedno dusila.Kadim ze skoraj pol stoletja in ne kasljam. Tako, da bo nekaj na tem. Kaj za eno sranje je v tisti tekočini ? Vse sintetično, glicerin, sam vrag vé, kaj je notri.

Uf, tudi sama sem poskusila ta vejp in mi je bilo noro slabo, tudi kasljala sem, a ne tako hudo kot ti.

Vejpanje je po zadnjih raziskavah skoraj dvajsetkrat bolj škodljivo kot kajenje klasičnih cigaret. Ampak to vas bo večina ugotovila na lastni koži čez deset let, nekateri pa že prej. In ta izkušnja bo ZELO boleča!

Vejpanje, 26.09.2023 ob 23:56

Videla sem en video, kjer je punca umrla … dobila je luknjice na pljučih in potem so jo v bolnišnici dali na respirator. Vejperka, vsakodnevna. Baje je od vejpanja slabše dihala oziroma zajela sapo.

Kakšna je razlika v primerjavi s kajenjem cigaret?

Kljub temu da se zavedam, daje kajenje zelo škodljivo, je vejpanje še veliko, veliko bolj. Sam ostajam na cigaretah

Jaz sem celo pred kratkim prebrala, da je tobak pravzaptav zdravilen, je pa seveda v cigaretah namešano ene svinjarije, ki je seveda kilometre dalec od cistega tobaka. Vejp je pa verjetno popolno sra …

Ena tam, 27.09.2023 ob 08:24

Jaz sem celo pred kratkim prebrala, da je tobak pravzaptav zdravilen, je pa seveda v cigaretah namešano ene svinjarije, ki je seveda kilometre dalec od cistega tobaka. Vejp je pa verjetno popolno sra …

ja pa to bo. zakajanje pljuč je zdravilno

čisti nikotin ima kakšno pozitivno lastnost, recimo spodbujanje možganske aktivnosti, ker je stimulant, ampak čistega nikotina ne moreš dobit s kajenjem. s kajenjem dobiš v pljuča poleg nikotina še katran, monoksid, pa še kaj bi se našlo

Čebela_adela, 27.09.2023 ob 08:36

ja pa to bo. zakajanje pljuč je zdravilno

čisti nikotin ima kakšno pozitivno lastnost, recimo spodbujanje možganske aktivnosti, ker je stimulant, ampak čistega nikotina ne moreš dobit s kajenjem. s kajenjem dobiš v pljuča poleg nikotina še katran, monoksid, pa še kaj bi se našlo

Pa dobro … kaj sem drugega napisala?

Ena tam, 27.09.2023 ob 08:50

Pa dobro … kaj sem drugega napisala?

napisala si, da je tobak zdravilen

tobak ni nikotin. cigaretam ni nič namešano poleg. cigarete so narezan tobak, filter in papir.

Čebela_adela, 27.09.2023 ob 09:00

napisala si, da je tobak zdravilen

tobak ni nikotin. cigaretam ni nič namešano poleg. cigarete so narezan tobak, filter in papir.

Daj no daj, v cigaretah je še milijon drugih zadev. Pa ja, tobak, filter in papir. To bi si seveda želeli.

Čebela_adela, brihtna pa ravno nisi ?

ha ha, 27.09.2023 ob 09:35

Čebela_adela, brihtna pa ravno nisi ?

Pač ne ve za na nanobote, ki jih zavijejo v čik.☝️?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close