Zgoraj uj, spodaj fuj
Tule monklje rade pišete kako je ženska, ki se ne liči, neurejena. Zdaj pa mi razložite to zadevo:
Zakaj urejene ženske (beri: pobarvane, naličene, dolgi nohti, pogosto umetni nohti…) pustijo za sabo poscan, posran WC pa recimo papir nametan poleg školjke in podobno? Na žalost moramo v službi uporabljat isti WC kot obiskovalci in potem vidim čuda. Mi je že kar jasno, bolj je nališpana, daljši so nohti, večja verjetnost je, da bo pustila za sabo poscano, posrano… da ne omenjam ene danes. Za njo je v WCju tako po švicu smrdelo, tistem starem švicu, da me je minilo it na WC. Ona pa vsa spedenana, namalana.
Da ne omenjam kadilk, vsa nališpana, čik pa vrže v naravo.
takmamo, 26.09.2023 ob 18:31
Tule monklje rade pišete kako je ženska, ki se ne liči, neurejena. Zdaj pa mi razložite to zadevo:
Zakaj urejene ženske (beri: pobarvane, naličene, dolgi nohti, pogosto umetni nohti…) pustijo za sabo poscan, posran WC pa recimo papir nametan poleg školjke in podobno? Na žalost moramo v službi uporabljat isti WC kot obiskovalci in potem vidim čuda. Mi je že kar jasno, bolj je nališpana, daljši so nohti, večja verjetnost je, da bo pustila za sabo poscano, posrano… da ne omenjam ene danes. Za njo je v WCju tako po švicu smrdelo, tistem starem švicu, da me je minilo it na WC. Ona pa vsa spedenana, namalana.
Da ne omenjam kadilk, vsa nališpana, čik pa vrže v naravo.
Pa ti veš, kakšen podvig je s kremplji od pol metra brisat si rit? ??
Včasih sem morala ob koncu službe počistiti tudi WC. Točno sem vedela, če so bile gostje kake zakomplicirane ženske, je bil WC ogaben. POnavadi so komplicirale na polno, vse jih je motilo, nališpane v nulo, vedno je bil potem WC obup.
Enkrat sem WC že očistila pa pride mimo ena dama, tekačica, ampak na teku make up pa to . In ja, je šla na WC, čeprav ni bila naša gostja. Ok, počakam Prasica je pustila posran WC. Najraje bi stekla za njo in ji fris porinila v školjko.
Da ne omenjam, da nobena fina dama in noben fin gospod, ne zna uporabljat WC metlice. Noben, oboji nemarni. Se userjejo, pustijo posrano. Zraven pa nova WC metlica Pa, čez dva meseca, je še kar nova..
Pa fini gospodje, pogosto poščijejo mimo pa sramne dlake ležijo po pisuarju, po tleh. Ne vem zakaj jim vse to leti okrog
Uboge čistilke.
Enkrat ena fina dama, pred trgovino, vrže čik po tleh. Ji rečem, da je nekaj izgubila in pokažem čik. In reče, da je vrgla. Jo vprašam zakaj, ja, ker je smetnjak predaleč (cca 10m) in sedla v drag avto in odpeljala. Seveda vse spedenana.
Potem drug primer, spet zraven trgovine, v bližini smetnjaka. Kostim, visoke pete, fina frizura, make up. Vrže čik po tleh, jo opozorim, me besno pogleda in odrita naprej (rit je metala sem in tja, ker se je lomila z visokimi petami).
Ja, dve fini dami. Obe smrdita po čikih, grda koža od čikov, svinjata okrog in okrog… ampak, ja sta fini, ker sta bili fino oblečeni, naličeni… ena drag avto. To so fine dame. Saj nič zato, če smrdijo in svinjajo okrog.
Dej no dej, Vaga, a si taka snežinka, da se kosmate pizde bojiš? Vsi današnji dedci ste na pol pedri, porka madona!!! Le kako so vaši očetje, dedi in pradedi uspeli nafukati vaš rod??? Njihove ženske so imele kosmato mednožje. Samo oni niso v nezavest padli, ko so videli kosmato pičko, ampak so se z veseljem vanjo zapodili! Ubogi reveži moderni dedci…
Anonimna887, 26.09.2023 ob 20:05
Eh to pa ze dolgo vemo da so najbolj “urejeni” najvecje packe. Doma ne pusti tako ker bo mogla sama pocistit, drugje je pa itak vseeno
Seveda pustijo. Je prišel en kolega zamenjat školjko. Lastnik fini gospod u p.m. in “pameten” kot celo mesto skupaj (no, to si je on mislil)
Školjka pa posrana …
Jaz res ne vem kaj imajo nekateri v glavi.
ne ve ce ima to zveze ravno z make upom ampak eni so preprosto svinje.. jaz vedno naletim na posran ali polulan wc. pred mano so bile svasta od zenske stare mlade nenalicene.. ene pac nimajo v glavi tega da je treba pocisiti da je to ogledalo tebe ampak verjetno funkcionirajo po sistemu saj ni moje bo ze nekdo spucal.. jaz se licim urejena sem nimam nohtov vsega.. pa mi je to full pomembno zato v posrane sekrete ne hodim vec. npr. nakupovalni centri so najboljsi pokazatelj ker je tam cel kup mesanih ljudi. eni nimajo sramu in mislijo da so tok boljsi da mormo drugi za njimi gledat njihovo nesnago.
Za antikadilko
A vse ostale, ki mecejo po tleh zlicke od kave, papircke od cigumijev, ne poberejo pasjih kakcev-to je danes zelo popularno, mamice, ki dovolijo, da njihovi soncki mecejo smeti po tleh sredi lepe plaze itd itd tudi sekiras? Al tezis samo kadilkam? Ce je tako, nisi nc nardila razen to da gres vsem na jetra
Daj preboli že enkrat te kao nablajhane ženske. Toliko kot se ti ukvarjaš z njimi se še same s sabo ne. Prav patetično. Ja vse z makeupom so svinjske in glupe. Ti, nenamazana in kosmata si pa brihtna in čista. Škoda da zaudarjaš od nezadovoljstva s svojim življenjem, drugače bi mogoče celo koga imela v svojem življenju in ne bi rabila vsak teden isti šit pisarit po forumu.
kadilke so odvratne, 26.09.2023 ob 20:10
Enkrat ena fina dama, pred trgovino, vrže čik po tleh. Ji rečem, da je nekaj izgubila in pokažem čik. In reče, da je vrgla. Jo vprašam zakaj, ja, ker je smetnjak predaleč (cca 10m) in sedla v drag avto in odpeljala. Seveda vse spedenana.
Potem drug primer, spet zraven trgovine, v bližini smetnjaka. Kostim, visoke pete, fina frizura, make up. Vrže čik po tleh, jo opozorim, me besno pogleda in odrita naprej (rit je metala sem in tja, ker se je lomila z visokimi petami).
Ja, dve fini dami. Obe smrdita po čikih, grda koža od čikov, svinjata okrog in okrog… ampak, ja sta fini, ker sta bili fino oblečeni, naličeni… ena drag avto. To so fine dame. Saj nič zato, če smrdijo in svinjajo okrog.
Tole s kadilkami in grdo kožo je malo mimo. Če je v igri še alko potem rezultat res ne izostane, pa tudi tukaj so izjeme, sama poznam kar dve . Kadilki in pijanki. Nihče jima ne bi dal njunh let. Res sta pa premožni. Kozmetičarke,verjetno tudi botoks morda še kaj. Sama sem dolgo kadila, zdaj pa že dolgo ne več. Kožo imam boljšo od marsikatere 15 let mlajše nekadilke. Tudi tu je vse v genih. Dobri geni prenesejo celo dobršno mero zastrupljanja.
Da se vrnem na naslovno temo. Vse te spedenane micike razmišljajo pač tako, da je v lokalu ali ordinaciji, ali kinu, teatru ni važno kje nekdo, ki mora to popucat, ker je zato plačan. Kot so one plačne za svoje delo, ki je pogosto samo … ve se kakšno. Ne, nimam v mislih prostitutk, pač pa urejene meščanske dame, vse z nekimi diplomami in z razmišljanjem popolnega primitivca. Srečaš jih povsod, ne samo pri nas. Imajo se za samozavestne, saj umazanija po iztrebljanju je ja normalna in kdo so one, da bi odžirale delo snažam, ne to pa ne.
Jaz tega nikoli nisem opazila v takšnem kontekstu, kot ga opisuješ. V službi nas je v nadstropju kjer imamo 1 WC, nekje 15 žensk. WC je lepo urejen, čist, imamo tudi sprej proti vonjavam, vsak dan ga čistilka očisti, čeprav nima veliko dela, ker vsaka počisti za sabo če je potrebno počistiti. Tudi kakšen prstan na umivalniku katera včasih pozabi med umivanjem rok in nikoli nič ne izgine, jo pričaka 🙂
Smo pa imeli neko zaposleno punco, po izobrazbi pravnico. Sicer je bila sama po sebi urejena, čista, ampak za njo je nekajkrat ostal “drek” v školjki… enostavno ni potegnila vode. Tisti nismo podaljšali pogodbe. Zakaj ni potegnila vode pa še danes ne vem.
V javnih WC-jih pa je tako, da je dovolj da pride ena prasica (ali v moških WC-jih en prasec), ki malo posvinja in takoj se sproži plaz pri naslednjih uporabnikih sekreta.
Bolj ko je zanemarjen in redko očiščen WC, več je svinjarije. Nihče noče brisati deske in čistiti z metlico javnega WC-ja za nekom, ki je prišel pred njim. Tako pač je. Moški ali ženski WC, zgodba je enaka 😀
Forum je zaprt za komentiranje.