Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style gelirani nohti

gelirani nohti

Zanimam se za gelirane nohte (ne vem če je to isto kot uliti)?
rada bi jih imela
mi lahko katera pomaga s kakšno informacijo?

Mene pa zraven zanima še, če se lahko da samo gel na svoje nohte oz. če so umetne konice nujne? Nočem namreč spet umetnih nohtov, ki uničijo povrhnjico in razmajejo noht. Hvala!!!

Olja!
Jaz sem si najprej delala gel nohte v kozmetičnem salonu. Potem, sem se zaradi službenih obveznosti odločila, da grem na tečaj in si kupim profesionalno opremo za izdelovanje teh gel nohtov, ker sem težko uskladila moj čas s časom kozmetičarke.
Tako sem jih pričela izdelovat sama sebi in moji mami in si gel v glavnem dajem na moj noht brez umetne konice. Če pa se zgodi, da si katerega zlomim, potem logično ga koregiram z umetno konico. In v kolikor imaš svoje nohte dobre se ti splača samo gel dat gor-ker ta ne uniči nohta. Malce pa uniči noht lepilo za umetno konico, čeprav sem velikokrat zasledila, da ni res. S prve roke ti lahko povem, ko imam umetno konico gor se tisti del nohta, kjer je konica narahlo uniči-postane mehkejši. Vendar meni to ne reprezentira nobene omejitve. Nekoga pač to moti, zato sem vas tudi hotela opozoriti. V kolikor si iz Goriškega konca, se lahko zmeniva, da poskusiš ta gel na kakem nohtu in vidiš, kako se obnaša, da se potem lahko odloči, ali bi imela gel gor, ali ne.
Upam, da sem vam kaj pomagala.

Edora, najlepša ti hvala za odgovor. Ker sem z Gorenjske, mi je do tebe malo predaleč, vseeno pa najlepša hvala za ponudbo. Kje pa si ti kupila opremo in koliko je stalo?

Pri opremi je najpomembnejša UV lučka in gel. Če ta dva nista kvalitetna, tudi končni izdelek ni. Jaz sem za lučko, gel in pripomočke kot so pilice, klešče, čistilec gela…itd. dala skupaj s poštnino cca 80.000,00 sit. Imam pa 2 prozorna gela in eden bel zaradi francoske manukure in eden korekturni, ki ga nisem še nikoli potrebovala . 1 gel stane cca 5.000,00 sit, tako, da če potrebuješ samo prozornega in samo zase, priporočam nakup samo enega, saj potem lahko kadarkoli ponovno naročiš.

kar se tice unicenih nohtov morm rect da imam ulite nohte ze tri leta redno in nimam cist nic unicenih nohtov ful sm zadovoljna z njimi in brez njih enostavno ne gre.lp

Čao!
Jaz ti full priporočam ESTRADA STUDIO v Ljubljani,tam na Topniški.So full taki kvalitetni,res tanki,ej da res vsak misli ,da so moji,zdržijo mi tja do 5 tednov,pa jih res ne šparam.Pa one punce ko so tam so full cool,prijazne,res tak sproščen ambient,ti full hitr mine,pa še z parkingom ni problema,ker se pripelješ direkt pred salon,pa še zastonj je!
Ej,res poskusi ti full ne bo žal teh 45€,ker so glede kvalitete res pocen,pa še full lepi so!

hej, marinna se ful strinjam s tabo – tudi jaz bi pohvalila Estrada Studio, ne sicer v takšnem smislu, kot ti, ker sem jaz iz Mb in mi je malo predaleč, da bi si tam dala delat nohte; Jaz si že eno leto sama delam nohte, pred kratkim pa sem se udeležila tečaja pri BArbari v Estrada studio v Domžalah in moram reči, da je to to! Zdaj imam še lepše nohtke! 🙂 Ful zadovoljna!

caw mene pa zanima kje lahko kupim napravo za izdelovanje geliranih nohtov in koliko to stane….

Zdravo punce.

Jaz bi tudi mojo manikerko pohvalila. Je iz okolice MB in dela zelo lepe nohte in poslikave.In tudi poceni je Podalševanje me je stalo 20 evrotov korekture pa sedaj samo 17 in še poslikavo mi naredi gratis.Vam rečem da je super Vam samo tel napišem če katera potrebuje 051 832 368 za ostalo pa se z njo dogovorite.. Lep dan

ice

Zdravo punce.

Manikerka z zaključnim izpitom pred državno komisijo podalšuje nohte z konico ali šablono uporablja IBD gele.Poslikave so gratis.Podalševanje pri njej stane 20 evrov.Če ste iz MB-ja ali okolice pokličite na tel št. 051 832 368 Pri njej se čaka da prideš na vrsto max.2 dni.Jaz sem zelo zadovolna. Malo pa jo lahko pohvalim al ne

Zdravo punce.

Manikerka z zaključnim izpitom pred državno komisijo podalšuje nohte z konico ali šablono uporablja IBD gele.Poslikave so gratis.Podalševanje pri njej stane 20 evrov.Če ste iz MB-ja ali okolice pokličite na tel št. 051 832 368 Pri njej se čaka da prideš na vrsto max.2 dni.Jaz sem zelo zadovolna. Malo pa jo lahko pohvalim al ne

Pozdravljeni!

Če koga morda katero zanima in bi si delala nohte sama doma:
Smo podjetje s spletno prodajo materialov za izdelovanje geliranih nohtov in nohtov iz akrila. V spletni trgovini najdete pestro izbiro izdelkov za nail art, kot tudi lasne vstavke – čope v vseh barvah las.
Spletna trgovina se nahaja na linku:
http://www.nohti-gel.com, na vsa vaša vprašanja pa smo dosegljivi na mailu: info@nohti-gel.com
Če se odločite za nakup, smo vam tudi po nakupu vseskozi dosegljivi za pomoč in svetovanje pri izdelovanju nohtov.
Lepotni in nohtni center
031/730-263

Vsem, ki imate težave z lomljenjem in cepljenjem nohtov, in nimate časa obiskovati studia, vam toplo priporočam, da si nabavite set SNC-za začetnike. Z malo vaje in truda lahko doma ustvarite prav lepe gelirane nohte. Jaz sem z njimi zelo zadovoljna.
http://www.svetlepihnohtov.com pa nudi tudi ostale izdelke.

Izdelujem zelo lepe gelirane nohtke v prijetnem salonu v bližini Kranja. Uporabljam visokokakovostne gele Magnetic, nudim pa tudi pedi geliranje.
Cena podaljšanja nohtov na rokah je 30 eur( z nail artom ), pedi geliranje pa stane 20 eur. Če katero zanima, naj me kontaktira na mail.

l:p:jz BI TUD MELA gelirane nohtke,mogoče kakšna pozna kakom dobro z gorenjske!Zelo bi bla vesela inf:;Pa uživajte lajfek!!

jaz sem si jih pa naredila v Energomed salonu prejšni teden in do danes se vedno taki kot so bili tisti dan k sm jih nardila. gelirane z podaljški pa frenč, moram tisto punco, ki jih dela pohvalit sicer ne vem kako ji je ime ampak jih naredil ful lepe. meega. cuuute
Priporočam
Sandy

Če koga morda zanima in bi si nohte delala sama doma:

………………..
za odobritev reklame se prosim obrnite na sedež podjetja tega foruma.

Živjo mene pa zanima ce je katera ze delala tecaj za gelne nohte v studiu Nillandia pri Nini Ilovar?
Ali mogoče priporočate kateri drugi studio za tečaj?

Hvala za odgovore :))

jtud jaz sem se odličila za prve gelirane, … imam jih dva meseca, res super, nič razmajani tko kot piše ena mamica, s poslikavo z smileyom , men jih je punca res lepo naredila. Priporočam vsem zares dober salon.. metka

tud jaz sem jih enkrta naredila tam, zadovoljna, sam nimam denarja da bi hodila na korekturo vsake 2 meseca. žal, mi je 30 eur mal preveč. kathy

Ej punce Energomed- rečte za Jovano dela res natančne nohte, ma čist nč se ne vid da niso naravni, res se punca potrudi pa se sem nabasala na popust majo en popust zdej do konca marca -10% . Kolk pa ta punca hude nohte dela, sem bila na korekcji po 4 tednih, nikol več ne grem drgam, res jim moram pohvalit. Delajo pa z Professionail res vrhunsko. Hvala Jovana.
priporočam Sandy

VSe ki si želite lepe in urejene nohte preverite ponudbo našega salona Energomed. v mesecu maju imamo akcijo paketne ponudbe Pedikura in Manikura -20% ceneje. Izdelava francoske manikure na nogah in rokah.

Darilo brisačka Energomed ali kupom -10%, ki ga lahko izkoristite že pri naslednjem obisku našega salona in si pridobite spet novega za -5% popust. Popust lahko koristite za katero koli storitev iz naše ponudbe. Velja cel mesec Maj. Izkoristite !.

www.energomed.si/pedikura.html

ne bo vam žal

Energomed, Kjer skrbimo za vaš videz prav vsak dan
Veseli bomo vašega obiska
01 200 33 09 ali 040 885 003 ter brezplačna številka 080 35 34

Barbara

profesionalne tečaje izvajajo v podjetjih Jacoop, Ticcopi, Abalico, Catherine.

Tatjana Bizjak glavni urednik spletnega portala profesionalne kozmetike <http://www.kremca.net> urednica foruma med.over.net profesionalne kozmetike <http://med.over.net/phorum/list.php?f=166> http://www.miapharma.si http://www.angelsounds.si http://www.kremca.net

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close