skoraj nimam prsi
…se vedno imas dovolj velike da fantu z njimi zapres usta… Je govorila moja mami ko sem kdaj v mladosti pojavkala, da imam majhne. Hehe
Po porodih, dojenju in pri pridobitvi nekaj kg, imam sedaj ravno toliko velike, da mi moderc ne zleze gor, ko dvignem roki…
Najbolj pomembno je, da imas prsi zdrave… Sprejmi, kar imas..
Osebno ne bi nikoli zamenjala za npr. D kosarico… Jaz sem si vsec… Ce zelim biti posebej sexi in imeti boljsi dekolte na obleki, pa pac vlozim v nedercek silikonske vlozke…se da kar dobro pogoljufat…
Vsake prsi so lepe in sexy, če njihove lastnice izbirajo oblačila primerna svoji postavi. Recimo, čeprav sem ženska, mi je zelo lepo poleti videt take oblekice ali majčke, ki se jih nosi brez modrčka. Ampak to je absolutno lepše, če so prsi manjše. Ene ogromne povešene mlahave melone pa brez modrčka ne bi smele v javnost, razen redkih izjem, ko so res popolne kot iz revije. Medtem ko so majice z globokim izrezom lepše na večjih prsih. Vsake imajo svoje prednosti in slabosti. Če mene vprašaš, je lepše videt malenkost premajhne, kot pa mal prevelike.
Joj, lepo so nam vtepli v glavo, kakšni bi morali izgledati.
Ne se sekirat, vsak človek je unikaten in sama sreča, da nismo vsi enaki med seboj.
Lepota izhaja iz notranjosti. Ko boš sprejela svoje telo takšno, kakršno je, boš izžarevala notranjo energijo, ki bolj pritegne ljudi kot telesni ideal, ki, seveda, ne obstaja. :))
Forum je zaprt za komentiranje.