NAVADNE KAVBOJKE-KJE????
Pred nekaj časa sem isto spraševala tudi sama 🙂
Jaz sem jih kupila ene bootcut (na zvonec) in ene ravne, res dobre, kul, v PROMOD (Citypark), vsake so stale 49 EUR. Imajo tudi cenejše, je pa res, da je tudi tam večina korenčkastih, se pa vsaj dobi tudi drugačne. Sem jih gledala tudi v C&A, vendar so mi bile iz predebelega materiala za zdaj, bodo hitro prevroče. Poglej tudi v S. Oliver – za kavbojke sicer ne vem, sem pa enkrat gledala ene druge dobre ravne cargo hlače, vendar jih nisem kupila.
Aja, meni pa na balerinke čisto ok izpade skinny jeans tudi tako furam zadevo. Pa saj ne obstajajo samo balerinke in petke. Fora skinny jeans-a je ravno v tem da lahko furaš razne low cut gležnarje in škornje vseh oblik in modelov.
Je pa res ja to se pa strinjam, da če ima ženska čudno postavo predebelo zadnjico ali stegna + zraven recimo še kratke noge to pa res potem grdo izpade. Za take je pa potem bolje da si izbira hlače ali jeans popolnoma raven kroj ali pa da je hlačnica še rahlo na zvonec.
Prejšnji teden sem jih kupila v C&A v BTC (nasproti Emporiuma)
Imajo jih tudi s skrajšanimi hlačnicami (short), kar mi je še posebno všeč, ker moram sicer vsake hlače krajšati, te pa so mi ravno prav.
Za poletje jih imajo v raznih neonskih barvah, tudi kapri modele in kar žal mi je bilo, da nimam nekaj let in nekaj kilogramov manj.
Tako sem ostala pri moji klasiki: raven model, ene temno modre, druge krem barve.
Cena 28,00 EUR.
Jaz nisem glih neki debela, sem pa majhna in si ne drznem obleči skinny hlač, ker ne zgledam v redu. Kavbojke nosim ravne, ali celo malo zvončaste. Kupujem jih v Takko-tu na Rudniku, imajo tudi v treh dolžinah in (seveda) v vseh mogočih širinah. Pa niso drage, nekatere so celo nemarno poceni. Zadnjič sem kupila ene svetle, tanjše, za nekih 15 eur, pa so bile ful pohvaljene, kolk so dobre, he-he.
Relativno klasične kroje jeansa dobiš pri Dorothy Perkins v Emporiumu pa pri Espritu v spletni trgovini. Pa kakšen Marc O’Polo za tiste, ki so pripravljeni ali zmožni dati kaj več denarja.
LP,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.thefashionpolice.net/wp-content/uploads/2011/09/skinny-jeans-bootcut-jeans.jpg[/img]