Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Vprašanje za dolgolaske(ki so se ostrigle)

Vprašanje za dolgolaske(ki so se ostrigle)

Dolgolaske, ali vam je bilo žal ko ste si ostrigle zelo dolge lase?
Sama razmišljam o konkretnem skrajšanju las in sem precej v dvomih glede odločitve, saj imam svoje lase rada, a kaj ko je tolko dela vsak dan z njimi.

Ne,niti malo.
Saj lasje zrastejo 😉

Ne, je bila sprememba na bolje. Mislim, da ne poznam ženske, ki ji ne bi krajši oz. srednje dolgi lasje bolj pristajali kot dolgi.

Ja in ne.
Imela sem jih krepko čez tazadnjo,lepi gosti,ampak zahtevni za nego. Zdaj sem si jih zelo skrajšala,dolgi so le še toliko,da jih spravim za ušesa,če me motijo pri delu.
Zdi se mi,da mi je žal zaradi navezanosti na zunanjost-ker sem dolga leta imela praktično enako pričesko.
Zadovoljna sem,kako me je frizerka postrigla,vendar pa se moram jaz in vsa okolica navaditi na moj nov videz.

Meni ni bilo žal. Si jih pa nisem skrajšala na ful. Do vratu. Imela sem jih do sredine hrbta, kar je zame še zadnja sprejemljiva dolžina. Tista gor, ki piše da jih je imela do riti. meni je to že prav grozno grdo.

Krajšanje je bilo super, zelo zelo zadovoljna, niti malo žal.

Frufru obup, frizerka me je zastrigla in je traaaaaaaaajalo, da so spet zrasli, tako da to je bila na napaka – ampak če bi ok postrigla, bi bilo itak ok.

Mogoče še to: če nimaš frufruja, ti ga odsvetujem, ker to pa res traja, da zraste.

Iz dolgih las sem prešla na čisto čisto kratko frizuro in ni mi bilo žal. Sedaj si sicer zopet puščam dolge, vendar pogrešam svojo kratko frizurco.

ni mi žal, ampak sem žal ugotovila da je s kratkimi lasmi več dela kot z dolgimi. moji se namreč rahlo zavihajo v kodre in potem zgleda nikako če jih ne polikam ali posušim na krtačo. prej mi tega ni bilo treba.
kratke sem imela dve leti, sedaj si jih spet puščam rast.

Dolgolaska po 30-tem je kot osl z grivo.

Hvala punce-odločitev bo lažja.

Ko sem se jaz postrigla mi je blo super, ampak potem sem ugotovila, da je s srednje dolgimi lasmi precej več dela, tako da imam sedaj spet dolge, ampak ne do srede hrbta kot prej, ampak mal čez ramena, pa stopničasto postrižene, da držijo obliko.

Jaz sem do lani, julija, imela res kratke lase (cca 2-3 cm) in tak look sem furala kar približno 8 let. Lani sem se odločila, da si pustim dolge. No, do letos (torej 13 mesecev!!!!) so mi zrasli manj kot do ramen (pa razen oblikovanja frizure mi jih frizerka ni krajšala). Skratka – čopa še ne morem narediti. 🙁 In sploh sedaj, poleti, me zelo drži, da bi prešla spet nazaj, na kratko frizuro. Je mnogo manj dela kot z dolgimi. Pa ne potiš se toliko…
Hmmm, mnogo ljudi me tolaži, da je sedaj res tista, ta zoprna faza, ko jih ne morem speti v čop in so pravzaprav v napoto. Ampak kdaj mi bodo toliko zrastli, da bom končno lahko naredila čop???
Poleg tega mi pa tudi zelo izpadajo.
Skratka…. menim, da bo ideja, iti k frizerju na striženje, kaj hitro dozorela! 🙂
Namreč če ne nameniš veliko časa negi las (tako kot jaz, ko ne uporabljam balzamov, kremic, glavnika), je kratka frizura optimalna.

Sem mislila,da dobim kak nasvet od moškega, potem pa tole:)
Portugalec pojdi še malo spat, očitno ti primanjkuje spanca:
Še podvprašanje zate- kako veš, da ima dolgolaska čez 30 let, če ti tega ne pove?

ni mi bilo žal.
problem je bil samo, ker sem zelo skodrana, tisto obdobje, da so mi zrasli nazaj do ramen. eno leto sem imela grozno frizuro. bad hair year…

enkrat ostrigla čisto na kratko. mislim da nikoli več. preveč dela je bilo z mojimi lasmi, ki niso nikoli prav stali. enostavno jih je preveč.
in imam res lepe lase, tako da bom kar pri dolgiih verjetno ostala.
pa tudi če kdo misli, da sem kot osel z grivo. kaj si drugi mislijo o meni me itak nikoli ni zanimalo.

Sem mislila,da dobim kak nasvet od moškega, potem pa tole:)
Portugalec pojdi še malo spat, očitno ti primanjkuje spanca:
Še podvprašanje zate- kako veš, da ima dolgolaska čez 30 let, če ti tega ne pove?[/quote]

No, no. malo neobičajnega humorja:)) Bolj pa to velja za štirideseta.
Ok. Pustimo spanec.
Kako vem? Tu ni problema, “oko sokolovo” zelo dobro ocenjuje in to ne samo leta.

V bistvu lasje postanejo z leti mal čudni in je zato eno nanapisano pravilo, da naj bi starejše ženske imele krajšo frizuro. Edin bakice so simpatične s tisto figo na vrhu glave. Po moje je vse odvisno od kvalitete las.

Ženske, ne ga lomt. Dolge lase so zaaaaakon!

Barbara

Vedeti moraš, da so kratki lasje ‘dražji’. Pogostejše striženje, barvanje, več voska za oblikovanje…

Jaz po petih letih kartkih las, spet puščam dolge.

Sem vidla, ja, Heidi Klum, Cindy, Elle McPherson, Iman, katastrofa, te oslice…..

Ti kar krajšaj…boš tak lepa, pa mlada…:)))

Ko sem se postrigla (iz dolžine do 3/4 hrbta, na 4 cm) mi je blo super. Odločala sem se več kot pol leta in se potem kar naenkrat odločila.
Potem pa sem ugotovila, da je z oblikovanjem kratkih las veliko več dela, kot z dolgimi lasmi, ki jih lahko spneš v čop/kito/figo, če so kak dan “zoprni”…. 😉
Čeprav mi je kratka frizura všeč, sedaj čakam na dolge lase. In mislim, da res kratkih ne bom več kdaj imela.
Želim ti pravilno odločitev in da boš uživala v njej.
Lep dan, r

No odločitev še ni padla, ker mož hoče moje dolge lase zase, odločitev je pa moja.

Baci, saj sem itak “mlada in lepa” a ne:)))

večina jih je odgovorila- ne ni mi žal samo sedaj si spet puščam dolge – odločitev se kar sama ponuja!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close