Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kam odlagate oblačila-nošena

kam odlagate oblačila-nošena

Punce prosim iščem idejo.

Oblačila ki jih nimate samo enkrat oblečena, recimo kavbojke, pajkice, itd. kam odlagate .
jaz ima v spalnici na vratih eno obešalo, ampak ko oba z možem dava gor kavbojek pa kake hlače, pa majko, vse dol pade in popizdim

isto imajo otroci: imajo dva obešala v sobi, in to vse nabutajo gor, da vse dol pade.

BOM HVLALŽNA ker mi boste zaupale kako imate to urejeno

različno. včasih dam na pralni stroj, včasih na rob kavča, obesim čez stol…

večinoma pa so oblačila na pralnem stroju. tako jih je kr en mali veliki kupček tam 🙂

Med omaro in zidom imam približno 50 cm lufta in sem na omaro in zid pritrdila star metlin ročaj. Tja obešam enkrat nošena oblačila, pozimi tudi plašče, bunde.

V kontejner za smeti.

Na stol.

Tole imava v spalnici, eno tako stojalo je pa še zapakirano za otroško sobo, ko malčica malo zraste 🙂

imam v kopalnici plac in tam obešam na obešalnike, vse ostalo zraven v koš za pranje

Pozdravljena, mene pa zanima kje lahko tako stojalo kupim. Prav bi mi prišlo v sobi, kjer je sušilec 🙂
Hvala za odgovore.

Drugače pa pri nas enkrat oblečene cunje damo čez stol 🙂

Če imate to v kopalnici, vas ni nič sram, če pridejo obiski in morajo gledati tista povsod navešena oblačila?

Pozdravljena, mene pa zanima kje lahko tako stojalo kupim. Prav bi mi prišlo v sobi, kjer je sušilec 🙂
Hvala za odgovore.

Drugače pa pri nas enkrat oblečene cunje damo čez stol :)[/quote]

Skoraj zagotovo ga imajo v Obiju ali Baumaxu, tudi jaz sem ju tam kupila, občasno pa je tudi v Lidlovi, Hoferjevi ponudbi.

Mi imamo vsak svoje stojalo, približno tako izgleda http://www.foppapedretti.it/it/prodotti-casa/guardaroba/lindossatore

Imamo garderobno sobo, v njej pa tudi stojalo za “nošeno a še nosljivo pred pranjem” in gor obešamo na obešalnike. Nismo pristaši odlaganja oblačil vsepovsod naokoli po bivalnem prostoru, sploh pa ne po pralnem stroju, kuhinjskih stolih kavčih in kljukah vrat 😉

Ko smo delali razporeditev prostorov, je bilo obvezno v planu tudi garderobna soba – odličtev je bila pravilna in še kako koristna tudi zaradi tega, da so oblačila lepo pospravljena in ne visijo naokrog.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close